Δείτε τις ειδικότητες για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας - newspull

Latest Posts :

ΡΟΗ newspull.gr

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Δείτε τις ειδικότητες για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δύο ειδικότητες: 1. ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας και 2. ΥΕ Βοηθητικών Χειρονακτικών Εργασιών οι 64 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας
Επιπλέον 6 θέσεις ειδικότητας οδηγών Γ΄ Κατηγορίας
Ενημερώνουμε όλους του ενδιαφερόμενους που θέλουν να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας πως για τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας υπάρχουν συνολικά τρεις ειδικότητες. Συγκεκριμένα:

ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας (32 θέσεις)
ΥΕ Βοηθητικών Χειρονακτικών Εργασιών (32 θέσεις) και

Οδηγών (6 θέσεις)
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφτούν την διεύθυνση www.oaed.gr και να προχωρήσουν στην υποβολή χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό) και να προχωρήσουν στην επιλογή της ειδικότητας και του Δήμου σύμφωνα με την προτεραιότητα που επιθυμούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here