ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

Στρατιωτικοί ΠΟΕΣ:«Να ακυρωθούν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις στα στρατόπεδα το Πάσχα»

newspull




Η πρόταση των στρατιωτικών της ΠΟΕΣ για ακύρωση όλων των εορταστικών εκδηλώσεων για το Πάσχα, λόγω της αιχμαλωσίας των δύο συναδέλφων τους και της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στα ελληνοτουρκικά, πρέπει να συζητηθεί σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Οι
στρατιωτικοί φέτος δεν ασχολούνται καν με τα “γκρουπ αδειών” για το Πάσχα, γιατί έχουν συναίσθηση του τι έχει συμβεί και κυρίως τι μπορεί να έρθει.
Η πρόταση των στρατιωτικών της ΠΟΕΣ:
ΘΕΜΑ : Ακύρωση Εορταστικών Εκδηλώσεων Πάσχα Εντός Στρατοπέδων

Δείτε επίσης:


Αξιότιμοι κοι Υπουργοί. Αξιότιμοι κοι Αρχηγοί.

Σε λίγες ημέρες η Χριστιανοσύνη, με κατάνυξη, θα μπει στη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Θεανθρώπου Χριστού μας και στη Μεγάλη Εορτή της Αναστάσεως Του.

Κάθε χρόνο, εθιμικώς, στα περισσότερα στρατόπεδα των Μονάδων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, διοργανώνονται εορταστικές εκδηλώσεις για το Αναστάσιμο μήνυμα, με χαρές και με τραγούδια.


Φέτος, το ειρηνικό έτος 2018, δύο (2) συνάδελφοί μας, ο Άγγελος και ο Δημήτρης, κρατούνται παράνομα σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας, χωρίς να τους έχει αποδοθεί ακόμη κάποια ποινική κατηγορία και όπως διαφαίνεται, από την ειδησεογραφία, δεν θα είναι δίπλα μας, μαζί μας, για να γιορτάσουν το Πάσχα, καθώς το δικό τους Πάσχα (Πέρασμα στη μεγάλη στρατιωτική οικογένεια και στους οικείους τους) αργεί.

Η Ομοσπονδία μας, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για το συγκεκριμένο ζήτημα, προτείνει και παρακαλούμε όπως εξετάσετε σοβαρά να ακυρώσετε οποιαδήποτε εορταστική εκδήλωση έχει προγραμματιστεί, για την Κυριακή του Πάσχα 2018 στα στρατόπεδα των Μονάδων μας, προκειμένου να καταστεί σαφές ότι, τις δύσκολες ετούτες ώρες, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι, ψυχή και σώμα, ένα με τους φυλακισμένους συναδέλφους μας, προσμένοντας την άμεση απελευθέρωσή τους.

πηγη

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !