Δελτίο τύπου της Ε.Α σχετικά με Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Π.Ε.Ο. Ελευσίνας - Θήβας λόγω εκτέλεσης εργασιών - newspull

Latest Posts :

newspull

Δυτική Αττική/Αθήνα,Βοιωτία και όχι μόνο...

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου της Ε.Α σχετικά με Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Π.Ε.Ο. Ελευσίνας - Θήβας λόγω εκτέλεσης εργασιών

Αποτέλεσμα εικόνας για κωνος

Αθήνα, 27 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για λόγους οδικής ασφάλειας και για το χρονικό διάστημα από 24/12/2017 έως και 24/01/2018, θα πραγματοποιηθούν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θήβας, στο τμήμα της
από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων “ CYCLON ”) μέχρι τη χ/θ 24,000 (Κόμβος Οινόης), εδαφικής αρμοδιότητας Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός οχήματος (Ι.Χ.Ε., δικύκλα, φορτηγά, λεωφορεία, Μηχ. Έργων κ.λπ.).
- Από την ανωτέρω κυκλοφοριακή ρύθμιση (διακοπή κυκλοφορίας) εξαιρούνται :
            1.Τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης,

            2.Τα οχήματα κρατικών κ.λπ. υπηρεσιών,

            3.Τα οχήματα που συνδράμουν στην αποκατάσταση των προκληθέντων ζημιών,

          4.Τα οχήματα τροφοδοσίας κατ/των μ.ε.β. έως 3,5 τόνους εξυπηρετούμενων  αποκλειστικά από το ανωτέρω οδικό δίκτυο,

           5.Τα βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς πόσιμου ύδατος (υδροφόρες) μ.ε.β. έως 8 τόνους, για τις ανάγκες κατοίκων, επιχειρήσεων κ.λπ. που εξυπηρετούνται από το ανωτέρω οδικό δίκτυο,

          6.Τα βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς καυσίμων (υγρών και αερίων) μ.ε.β. έως 8 τόνους, για τις ανάγκες κατοίκων, επιχειρήσεων κ.λπ. που εξυπηρετούνται από το ανωτέρω οδικό δίκτυο,

          7.Τα Δ.Χ.Ε. οχήματα (ταξί) και τα Ι.Χ. και Δ.Χ. ( VAN ) οχήματα μ.ε.β. έως 3,5 τόνους, διενέργειας επιβατικών μεταφορών κατοίκων που εξυπηρετούνται από το ανωτέρω δίκτυο,

         8.Τα Ι.Χ.Ε. αυτ/τα μονίμων κατοίκων και εργαζομένων (εκπαιδευτικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι κ.λπ.) σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες που εξυπηρετούνται από το ανωτέρω οδικό δίκτυο.

Περιορισμός του ανωτάτου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα.
Απαγόρευση της προσπέρασης προπορευόμενων οχημάτων.
Ανωτέρω περιορισμοί δύνανται να επεκταθούν (εδαφικά, κατηγορία οχημάτων κ.λπ.), αναλόγως των επικρατούντων κυκλοφοριακών συνθηκών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν την κίνηση τους στο παραπάνω οδικό τμήμα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και τις σχετικές πινακίδες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να προληφθούν τα τροχαία ατυχήματα.
astynomia.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΡΕΠΟΡΤΑΖ(NEWSPULL)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here