Ο Ο.Κ.Φ.Ε συμμετέχει στην ομάδα διαμαρτυρίας για την περαιτέρω υποβάθμιση της Δυτικής Αττικής - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

newspull - ΡΟΗ :

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Ο.Κ.Φ.Ε συμμετέχει στην ομάδα διαμαρτυρίας για την περαιτέρω υποβάθμιση της Δυτικής Αττικής

Αποτέλεσμα εικόνας για οκφε

Απο την σελίδα του Ο.Κ.Φ.Ε

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ?

Η περιφέρεια Αττικής στην τακτική συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. αποφάσισε την….. αποκατάσταση και αξιοποίηση …………….των ανενεργών λατομείων σε συνέργεια με τις προβλεπόμενες δομές διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

Ο Ο.Κ.Φ.Ε. – Όμιλος Κριεκουκιωτών Φίλων του Ελάτου συμμετέχει στην ομάδα διαμαρτυρίας – δράσης ώστε να αποτραπεί η εφαρμογή της απόφασης και καλούμε τους φορείς και τους πολίτες να συμπράξουν μαζί μας για την προστασία του περιβάλλοντος.
Είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων σε αυτόν στον αγώνα.
Το χρωστάμε στα παιδιά μας.
Θα σας κρατούμε ενήμερους μέσω της ιστοσελίδας μας και του Facebook για τις εξελίξεις.ΧΥΤΥ είναι ειδικοί χώροι απόθεσης υπολλειμάτων.
Για την ακρίβεια το πλήρες όνομα τους είναι Χώροι Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων.
Με τον όρο υπολείμματα εννοούμε τα σκουπίδια που έχουν υποστεί μία συγκεκριμένη διαδικασία πριν καταλήξουν εκεί.
Αρχικά, γίνεται μια πρώτη διαλογή για είδη που πιθανόν ανακυκλώνονται.
Κατόπιν ότι περισσέψει συμπιέζεται για να πιάνει λιγότερο χώρο και υποβάλλεται σε περαιτέρω επεξεργασία (καύση ή πυρόλυση).
Ότι μείνει από αυτή τη διαδικασία ονομάζεται υπόλειμμα.
Αυτό είναι που μεταφέρεται στους ΧΥΤΥ για να ταφεί, όπως γίνεται με τα σκουπίδια στους ΧΥΤΑ (Χώροι Υγειονομικής Ταφής Απορριμάτων)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Θα γίνει σκουπιδότοπος στις Ερυθρές ;; Επιτροπή Αγώνα Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών:Συγκέντρωση-συζήτηση για το ενδεχόμενο δημιουργίας χωματερής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here