Μελλισοκομικό πρόγραμμα 2017 καθορίστηκαν τα ποσά ενίσχυσης - newspull

newspull

Δυτική Αττική/Αθήνα,Βοιωτία και όχι μόνο...

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Your Ad Spot

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Μελλισοκομικό πρόγραμμα 2017 καθορίστηκαν τα ποσά ενίσχυσης

Καθορίστηκαν τα ποσά ενίσχυσης ανά κυψέλη αντικατάστασης και ανά μετακινούμενο μελίσσι

Στα 25 ευρώ καθορίστηκε το ποσό επιχορήγησης ανά κυψέλη αντικατάστασης και στα 6 ευρώ το ποσό ενίσχυσης ανά μετακινούμενο μελίσσι, για το μελισσοκομικό πρόγραμμα 2017 με υπουργική απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου και ο αναπλ. υπουργός Γ. Τσιρώνης.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την απόφαση η οποία δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, τροποποιούνται τα χρηματικά όρια των δράσεων του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας
των προϊόντων της μελισσοκομίας, ενώ καθορίζονται και τα ποσά χρηματοδότησης για τις δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων», 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» για το έτος 2017. Επιπλέον καθορίζεται το ποσό επιχορήγησης ανά κυψέλη αντικατάστασης και το ποσό ενίσχυσης ανά μετακινούμενο μελίσσι.

Ειδικότερα, το ύψος χρηματοδότησης για την υλοποίηση της δράσης 3.1 καθορίζεται σε 2,2 εκ. ευρώ περίπου (2.261.713,73 ευρώ) και το ύψος χρηματοδότησης για την υλοποίηση της δράσης 3.2 καθορίζεται στα 4 εκ. ευρώ (4.005.000 ευρώ).

Όσον αφορά το ποσό επιχορήγησης για την προμήθεια κυψελών αντικατάστασης, αυτό καθορίζεται στα 25 ευρώ ανά κυψέλη, ενώ το ποσό ενίσχυσης ανά μετακινούμενο μελίσσι καθορίζεται στα 6 ευρώ.

Όπως υπογραμμίζεται στην απόφαση, για το μελισσοκομικό πρόγραμμα 2017 οι φάκελοι πληρωμής μπορούν να αποσταλούν στην αρμόδια Δ/νση του ΟΠΕΚΕΠΕ, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2017.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Μια ματιά στις Εφημερίδες

Post Top Ad

Your Ad Spot