Το θέμα με τα παρκαρισμένα ι.χ στην αγορά στο Κριεκούκι - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ΡΟΗ newspull.gr

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Το θέμα με τα παρκαρισμένα ι.χ στην αγορά στο Κριεκούκι

φωτό απο σχετική ανάρτηση του Permissos
Το θέμα με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην αγορά ήρθε ξανά στην επικαιρότητα!Δέν έχει σημασία με ποιόν τρόπο,όμως η ουσία είναι ότι ο κεντρικός δρόμος της αγοράς δηλαδή η Εθνικής
Αντιστάσεως είναι δρόμος μόνο για προσωρινή στάση με αλάρμ η για φoρτοεκφόρτωση σχετικη με τον ανεφοδιασμό των καταστημάτων!
Είναι κρίμα κόσμος να θέλει να επισκεφθεί το χωριό μας και να
αφήσει χρήματα στην τοπική κοινωνία και να εμποδίζεται απο αυτό το συχνό φαινόμενο.
Άλλωστε οι περισσότερες οδοί κάθετες η παράλληλες στον κεντρικό  μας δρόμο,είναι άδειες με απεριόριστο χώρο για στάθμευση  και μπορεί εύκολα κάποιος να αφήσει εκεί το αυτοκίνητό του.
Δείτε σχετικές παλαιότερες αναρτήσεις σε τοπικά sites που έχουν σαν θέμα τα παρκαρισμένα απο 'κάποιους' ι.χ στον κεντρικό δρόμο του Κριεκουκίου!Δείτε ΄Ετσι παρκάρουν οι μάγκες στο Κριεκούκι'' απο Permissos Press και την ίδια ανάρτηση απο thiva-online...

newspull

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here