Εγκαίνια του νέου Αξονικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «KAT», με την υποστήριξη του ΙΣΝ! - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Εγκαίνια του νέου Αξονικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «KAT», με την υποστήριξη του ΙΣΝ!

Πηγή: Νοσοκομείο KAT

Την Τρίτη 25 Ιουλίου, το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «KAT» εγκαινιάστηκε ο νέος Αξονικός Τομογράφος, υψηλής διαγνωστικής ευκρίνειας, ο οποίος αντικαθιστά το παλαιάς τεχνολογίας ακτινολογικό μηχάνημα που βρίσκεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, προκειμένου να συμβάλλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων διαγνωστικών υπηρεσιών, καθώς επίσης και στη βέλτιστη διαχείριση του ρυθμού εισροής ασθενών.


Ο νέος Αξονικός Τομογράφος, χρηματοδοτούμενος εξ’ ολοκλήρου από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), αποτελεί το δεύτερο εν λειτουργία μηχάνημα του Ακτινολογικού Τμήματος του ΚΑΤ και αναμένεται να ενισχύσει τον αριθμό, καθώς και την ποιότητα  των απεικονιστικών και διαγνωστικών εξετάσεων που διενεργούνται στο Νοσοκομείο, με τη μείωση του χρόνου εξέτασης και της έκθεσης των ασθενών σε ακτινοβολία.

http://www.snf.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here