ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

Η Σιωπή των Αμνών

newspull
0



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΤΣΕΠΕΝΕΚΑΣ (ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ)

Αν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά τα στατιστικά στοιχεία των εμβολιασμών για την Covid-19 που δημοσιεύονται από τις κρατικές υπηρεσίες, θα διαπιστώσει ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Παρατηρούμε πρώτα ότι την τελευταία αναμνηστική δόση έκαναν περίπου 200.000 άτομα. Δηλαδή, πολύ λίγοι συμπολίτες μας (μόλις το 2,5%) σε σχέση με τα σχεδόν 8 εκατομμύρια που είχαν ξεκινήσει να εμβολιάζονται στην αρχή. Γιατί άραγε η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού απέφυγε να κάνει ένα «ασφαλές» και «αποτελεσματικό» εμβόλιο που μάλιστα διατίθεται εντελώς δωρεάν και θα τον προστάτευε από έναν επικίνδυνο ιό;!

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό, αλλά και παγκόσμιο. Υπάρχει ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο, οι πολίτες απέφυγαν να κάνουν ακόμα και το εμβόλιο της γρίπης αναγκάζοντας τον Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) να σχολιάσει με ανησυχία «τα απίστευτα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού».

Φαίνεται λοιπόν ότι η πλειοψηφία των πολιτών αντιλήφθηκε, έστω και καθυστερημένα, ακόμα και αν δεν το ομολογεί, ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με όλη αυτήν την ιστορία της πανδημίας και των εμβολιασμών. Αυξάνονται επίσης αυτοί που πιστεύουν ότι στην ουσία εξαπατήθηκαν τόσο από το κράτος όσο και από τα ΜΜΕ που πληρώθηκαν με εκατομμύρια ευρώ για να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί με ένα εμβόλιο που τελικά αποδείχτηκε ότι ούτε ασφαλές ήταν, ούτε αποτελεσματικό, ούτε βέβαια ικανό να δημιουργήσει «τοίχος ανοσίας». Το κυρίαρχο αφήγημα φαίνεται πως σταδιακά καταρρέει μέσα στην κοινωνία. Παρ’ όλα αυτά, στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς εξακολουθεί να γράφει: «Το εμβόλιο είναι προαιρετικό, αλλά απαραίτητο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας». Αλήθεια, πως προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας όταν οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν κανονικά τον ιό όπως ακριβώς και οι ανεμβολίαστοι ;!

Το πράγμα θα τελείωνε εδώ με την δυσάρεστη διαπίστωση ότι ήταν τελικά ένα αναποτελεσματικό εμβόλιο που απλά δεν είχε προλάβει να δοκιμαστεί και γέμισε με δισεκατομμύρια κέρδη τα ταμεία των φαρμακευτικών εταιρειών και τις τσέπες όσων το προώθησαν. Όμως, υπάρχει το τεράστιο θέμα των παρενεργειών και των θανάτων που οφείλονται σ’ αυτά τα εμβόλια και αποσιωπάται από τα ΜΜΕ. Υπάρχει αδιαμφισβήτητα αύξηση αυτοάνοσων νοσημάτων, θρομβώσεων, καρδιακών παθήσεων, καρκίνων και ξαφνικών θανάτων νέων ανθρώπων. Ο ίδιος ο Π.Ο.Υ. προβλέπει κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου μέσα στα επόμενα χρόνια! Είναι τα εμβόλια αθώα για όλα αυτά; Και αν είναι τόσο αθώα γιατί σχεδόν 300.000 συμπολίτες μας σταμάτησαν στην πρώτη δόση και δεν προχώρησαν στις επόμενες, όπως προκύπτει και αυτό από τα στατιστικά στοιχεία; Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έχουν αρχίσει οι αγωγές εναντίον των φαρμακευτικών εταιρειών για διεκδίκηση αποζημιώσεων για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Παρά το γενικό σιωπητήριο, ευτυχώς υπήρξαν κάποιοι γενναίοι επιστήμονες που βγήκαν κόντρα στο ρεύμα και αποκάλυψαν την πολύ πικρή αλήθεια, όπως ο καθηγητής Σμουέλ Σαπίρα επικεφαλής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικών ερευνών που δήλωσε δημοσίως: “Κακώς έκανα τις 3 δόσεις. Αυτά δεν μπορούν να αποκαλούνται εμβόλια”

Δες: (https://rumble.com/v2462j6-.-3-.-.html) .

Βέβαια, τα στοιχεία και οι απόψεις αυτών των επιστημόνων δεν εμφανίζονται ποτέ στα συστημικά ΜΜΕ. Οι φράσεις «παρενέργειες εμβολίων» και «θάνατοι από τα εμβόλια» είναι απαγορευμένες. Όμως, οι στατιστικές που αποκαλύπτονται σε χώρες που ακόμα δεν έχουν καταρρεύσει όλοι οι θεσμοί φανερώνουν την δυσάρεστη αλήθεια. Αξίζει να δει κάποιος ολόκληρη τη συνέντευξη της Λιζ Γκαν (δικηγόρος, ανεξάρτητη δημοσιογράφος και υποψήφια στις τελευταίες εκλογές της Νέας Ζηλανδίας) με τον διαχειριστή βάσεων δεδομένων που αφορούσαν τους εμβολιασμούς στην μακρινή αυτή χώρα Δες: (https://rumble.com/v40p2ho–mrna-.html) .

Επίσης, αξίζει να δει κανείς και τις συνεντεύξεις ευρωβουλευτών για το θέμα που αποκαλύπτουν το μέγεθος του σκανδάλου

Δες: (https://rumble.com/v2ulq44-172334452.html) (https://rumble.com/v3ygjmo-239277408.html) (https://www.youtube.com/watch?v=tIqUSviHe04).

Βέβαια, οι έλληνες ευρωβουλευτές δεν ασχολούνται καθόλου με το θέμα. Ίσως, δεν προλαβαίνουν γιατί τους απασχολούν σοβαρότερα θέματα, όπως για παράδειγμα οι επενδύσεις σε ακίνητα και το lobbying.

Όπως αποκαλύπτεται σιγά-σιγά έχουμε να κάνουμε με ένα γιγαντιαίο σκάνδαλο παγκοσμίων διαστάσεων, πολιτικό, οικονομικό και υγειονομικό.

Ένα σκάνδαλο για το οποίο στην Ελλάδα σχεδόν όλοι σιωπούν.

Σιωπούν οι γιατροί οι οποίοι αποδέχτηκαν στην πλειοψηφία τους το κεντρικό αφήγημα χωρίς να βάλουν κανένα φίλτρο, όπως όφειλαν να κάνουν σύμφωνα με την επιστήμη τους. Ηρωική εξαίρεση οι υγειονομικοί που τέθηκαν σε αναστολή επειδή υπερασπίστηκαν την επιστημονική τους θέση, η οποία τελικά δικαιώθηκε από την ίδια τη ζωή.

Σιωπούν οι παιδίατροι που προώθησαν αυτά τα εμβόλια στα παιδιά. Δεν θα έπρεπε να αναρωτηθούν γιατί κανένας δεν εγγυάται για την ασφάλεια αυτών των εμβολίων; Ούτε οι φαρμακευτικές εταιρείες, ούτε οι επιτροπές των ακαταδίωκτων «ειδικών», ούτε φυσικά οι πάντα ανεύθυνοι πολιτικοί μας. Δεν θα έπρεπε επίσης να αναρωτηθούν τι μακροχρόνιες επιπτώσεις μπορεί να έχουν αυτά τα αδοκίμαστα εμβόλια στην υγεία των παιδιών μας;

Σιωπούν οι δικαστικοί που αποδέχτηκαν την καταπάτηση του βασικού ανθρώπινου δικαιώματος ότι για κάθε ιατρική πράξη απαιτείται η συναίνεση του ασθενούς. Πως είναι δυνατόν να εκβιάζονται πολίτες με μηνιαία πρόστιμα για να κάνουν ένα εμβόλιο που ανάμεσα στις παρενέργειές του είναι και ο θάνατος;!

Σιωπούν συνένοχα τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης για να σκεπάσουν τις δικές τους ευθύνες.

Σιωπά ο αρχιεπίσκοπος που αν και ιατρικά άσχετος απειλούσε ότι όποιος δεν κάνει το εμβόλιο θα βρεθεί στον τάφο! Από πού αντλούσε τη βεβαιότητα για να ξεστομίσει αυτά τα λόγια που ούτε οι πολιτικοί δεν τόλμησαν να πουν;

Σιωπούν οι ιατροδικαστές που αποφεύγουν να μιλήσουν δημόσια για την αιτία τόσων ξαφνικών θανάτων νέων ανθρώπων και μάλιστα γυναικών.

Σιωπούν και οι ίδιοι οι πολίτες που έκαναν το εμβόλιο αλλά ο εγωισμός δεν τους επιτρέπει να αποδεχτούν ότι τελικά χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα ενός παγκόσμιου πειράματος με ανομολόγητους στόχους.

Δυστυχώς, σιωπούν και οι νέοι οι οποίοι εξαπατήθηκαν με διάφορους ευτελείς τρόπους για να κάνουν ένα άχρηστο γι’ αυτούς εμβόλιο με επικίνδυνες παρενέργειες.

Ας ευχηθούμε αυτή η περιπέτεια να αφυπνίσει κάποιους από τους νέους μας να αφήσουν για λίγο στην άκρη το κινητό και να αναρωτηθούν σε τι κόσμο ζουν και ποιο μέλλον τους περιμένει. Να διαπιστώσουν αυτά που για κάποιους από εμάς χρειάστηκε μια ζωή ολόκληρη για να κατανοήσουμε:
1. Η επιστήμη δεν είναι Θεός.«πᾶσά τε ἐπιστήμη χωριζομένη δικαιοσύνης καὶ τῆς ἄλλης ἀρετῆς πανουργία, οὐ σοφία φαίνεται».

Μετάφραση: Κάθε επιστήμη, όταν χωρίζεται από τη δικαιοσύνη και την υπόλοιπη αρετή, γίνεται πανουργία κι όχι σοφία.

Αυτά έλεγε ο σοφός Πλάτων αιώνες πριν. Η επιστήμη σήμερα ελέγχεται από αυτούς που την χρηματοδοτούν, των οποίων οι προθέσεις δεν είναι πάντα αγαθές. Συνεπώς πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί τόσο για τη γνώμη των πολλών όσο και για τη γνώμη των «ειδικών». Συγκεκριμένα, οι γιατροί –ευτυχώς όχι όλοι – έχουν αναπτύξει μια εξαρτημένη σχέση με τις φαρμακευτικές εταιρείες και με το χρήμα που πολλές φορές τους κάνει να ξεχνούν τον όρκο του Ιπποκράτη που κάποτε έδωσαν.

2.  Είμαστε όλοι θύματα – άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο – μιας συνεχούς προπαγάνδας και συστηματικής πλύσης εγκεφάλου από τα ΜΜΕ τα οποία επίσης πληρώνονται για να προωθούν τα σχέδια της εξουσίας και όχι για να αποκαλύπτουν την αλήθεια. Στόχος οι αμνοί να είναι ήσυχοι, να δουλεύουν, να υπηρετούν στον στρατό, να πληρώνουν τους φόρους, να στέλνουν τα παιδιά τους να ταξιδεύουν με τα ασφαλή τους τραίνα, να ψηφίζουν – έχουμε δημοκρατία μην το ξεχνάμε – και να πεθαίνουν ήρεμα χωρίς να δημιουργούν φασαρίες που μπορεί να ανησυχήσουν το υπόλοιπο κοπάδι.

3.  Για το καλό σου, για την υγεία και την ευτυχία σου ενδιαφέρεται ανιδιοτελώς μόνο η μάνα και ο πατέρας σου. Με όλους τους υπόλοιπους – ειδικά με τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους – θα πρέπει να είσαι πάντα επιφυλακτικός. «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας» έλεγαν οι αρχαίοι και δεν είχαν άδικο. Αν το κράτος ενδιαφερόταν για την υγεία των πολιτών θα είχε φτιάξει καλά νοσοκομεία όχι πολυτελή εμβολιαστικά κέντρα.

 

Κλείνοντας αυτό το άρθρο θα ήθελα να κάνω άλλη μια απογοητευτική διαπίστωση. Στην εποχή μας της τεράστιας τεχνολογικής προόδου και της πλημμύρας πληροφοριών που μας κατακλύζουν έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση η αλήθεια. Έχει γίνει τόσο δυσεύρετη που πολλοί πλέον πιστεύουν ότι δεν υπάρχει καν ή ότι αλήθεια είναι η άποψη για τον κόσμο που έχει ο καθένας μας ή ακόμα χειρότερα αλήθεια είναι η άποψη που έχει αυτός που με πληρώνει. Αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο της βαθειάς πνευματικής παρακμής μας.

Γίνεται δυστυχώς δραματικά επίκαιρος ο Γιόζεφ Γκαίμπελς, υπουργός προπαγάνδας του Γ’ Ράιχ, που υποστήριζε χαρακτηριστικά: «Αν πείτε ένα ψέμα αρκετά μεγάλο και συνεχίσετε να το επαναλαμβάνετε, οι άνθρωποι τελικά θα το πιστέψουν. Το ψέμα μπορεί να διατηρηθεί μόνο για όσο διάστημα το κράτος μπορεί να “προστατέψει” τους ανθρώπους από τις πολιτικές, οικονομικές ή/και στρατιωτικές συνέπειες του ψεύδους. Είναι επομένως ζωτικής σημασίας για το κράτος να χρησιμοποιήσει όλες του τις δυνάμεις για να καταστείλει τη διαφωνία, γιατί η αλήθεια είναι ο θανάσιμος εχθρός του ψέματος, και έτσι κατ’ επέκταση, η αλήθεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του κράτους».

Την αλήθεια μπορείς να την κρύψεις κάτω από το τραπέζι, μπορείς να την συκοφαντήσεις, μπορείς να την παρουσιάσεις μασκαρεμένη αλλά δεν μπορείς ποτέ να την καταργήσεις ούτε βέβαια να αποφύγεις τις συνέπειές της. Η κοινωνία, η πολιτεία και ο πολιτισμός που προσπαθούν να θεμελιωθούν πάνω στο ψέμα δεν έχουν ούτε παρόν ούτε μέλλον.

Καιρός να το αντιληφθούμε έγκαιρα όλοι μας και να δράσουμε αντίστοιχα, διαφορετικά ας προετοιμαστούμε για τις συνέπειες.

 Πάνος Τσεπενέκας

Πηγη

Διαβάστε επίσης :

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !