ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

Για αυτό η Σουηδία έπαψε να συστήνει τoν εμβολιασμό κατά του κοροναϊού για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών ; Αποκάλυψη: Τα εμβολιασμένα παιδιά έχουν 52 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μετά το εμβόλιο

newspull
0


newspull : Όπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει ,η Σουηδία έσπευσε  να σταματήσει να συστήνει τον εμβολιασμό κατά του νέου κοροναϊού για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών,γιατι όπως ανακοίνωσε  η Υπηρεσία Υγείας της χώρας τα οφέλη δεν υπερτερούν των κινδύνων.Όπως πρίν απο λίγο δημοσίευσε το pronews.gr και μέσω επίσημων στοιχείων της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Βρετανίας , προκύπτει ότι  τα εμβολιασμένα παιδιά έχουν 52 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μετά το εμβόλιο..Διαβάστε την κύρια ανάρτηση παρακάτω :

Αποκάλυψη: Τα εμβολιασμένα παιδιά έχουν 52 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μετά το εμβόλιο

Επίσημα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Βρετανίας

Όπως αποδεικνύεται από τα ίδια τα επίσημα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου τα παιδιά έχουν έως και 52 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μετά τον εμβολιασμό με το Covid-19 σε σχέση με τα παιδιά που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο Covid-19.

Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία (ONS) δημοσίευσε ένα σύνολο δεδομένων που περιείχε λεπτομέρειες σχετικά με τους “θανάτους ανά κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία” μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Οκτωβρίου 21.

Το σύνολο δεδομένων περιέχει διάφορους πίνακες με λεπτομέρειες όπως, “Μηνιαία ποσοστά θνησιμότητας με βάση την ηλικία ανά κατάσταση εμβολιασμού για θανάτους που αφορούν το COVID-19” και “Μηνιαία ποσοστά θνησιμότητας με βάση την ηλικία ανά κατάσταση εμβολιασμού για θανάτους που δεν αφορούν το COVID-19”.


Αυτό που περιλαμβάνει επίσης το σύνολο δεδομένων είναι τα “τυποποιημένα κατά ηλικία ποσοστά θνησιμότητας ανά ηλικιακή ομάδα και κατάσταση εμβολιασμού για όλους τους θανάτους”, ωστόσο έχουν παραλείψει βολικά τα δεδομένα για τα παιδιά και έχουν συμπεριλάβει δεδομένα μόνο για τις ηλικιακές ομάδες άνω των 18 ετών.

Αυτό που έκαναν επίσης στα δεδομένα που συμπεριέλαβαν είναι να ομαδοποιήσουν όλους τους νεαρούς ενήλικες μαζί, πράγμα που σημαίνει ότι τα ποσοστά θανάτου υπολογίζονται για τις ηλικίες 18-39 ετών, συνολικά 22 ετών. Αλλά για κάθε άλλη ηλικιακή ομάδα τα ποσοστά θανάτου υπολογίζονται για συνολικά 10 έτη, με 40-49, 50-59 κ.λπ.

Ωστόσο, στον πίνακα 9 του συνόλου δεδομένων “Deaths by Vaccination Status” (Θάνατοι ανά κατάσταση εμβολιασμού), το ONS έχει παράσχει κατά λάθος αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τους θανάτους μεταξύ παιδιών και εφήβων ανά κατάσταση εμβολιασμού, ώστε να μπορέσουμε να υπολογίσουμε μόνοι μας τα ποσοστά θνησιμότητας, και για να το θέσουμε ευθέως, είναι τρομακτικά και καθιστούν προφανές το γιατί το ONS επέλεξε να εξαιρέσει τα παιδιά από το σύνολο δεδομένων για τα ποσοστά θνησιμότητας.

Αυτό που έκανε το ONS, όπως φαίνεται στον παραπάνω πίνακα, είναι να παρέχουν έναν ηλικιακά τυποποιημένο δείκτη θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη και όχι ανά 100.000 πληθυσμό.

Ο λόγος γι’ αυτό είναι ότι το μέγεθος του πληθυσμού κάθε κατάστασης εμβολιασμού μεταβάλλεται συνεχώς, λόγω του ότι οι ανεμβολίαστοι μετακινούνται στην κατηγορία της μιας δόσης και οι εμβολιασμένοι της μιας δόσης μετακινούνται στην κατηγορία των εμβολιασμένων δύο δόσεων κατά τη διάρκεια του έτους.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο παρέχεται μια πολύ πιο ακριβής εικόνα των ποσοστών θνησιμότητας, επειδή λαμβάνεται υπόψη τόσο ο αριθμός των ατόμων όσο και το χρονικό διάστημα που ένα άτομο πέρασε σε κάθε κατάσταση εμβολιασμού.

Και στον πίνακα 9, το ONS μας έχει παράσχει τον αριθμό των θανάτων ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ των παιδιών και των εφήβων, και μας έχει επίσης ευγενικά παράσχει τα ανθρωποέτη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να υπολογίσουμε το ποσοστό θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη για τα παιδιά ηλικίας 10-14 ετών και τα παιδιά ηλικίας 15-19 ετών ανά κατάσταση εμβολιασμού.

Σύμφωνα με το ONS, μεταξύ της 2ας Ιανουαρίου και της 31ης Οκτωβρίου 2021 καταγράφηκαν 96 θάνατοι μεταξύ 10-14 ετών που δεν είχαν εμβολιαστεί και 160 θάνατοι μεταξύ 15-19 ετών που δεν είχαν εμβολιαστεί.

Το ONS υπολόγισε ότι τα ανθρωποέτη μεταξύ των ανεμβολίαστων 10-14 ετών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν 2.094.711, ενώ υπολόγισε ότι τα ανθρωποέτη μεταξύ των ανεμβολίαστων 15-19 ετών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν 1.587.072.

Για να υπολογίσουμε το ποσοστό θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη, το μόνο που χρειάζεται τώρα να κάνουμε είναι να διαιρέσουμε τα ανθρωποέτη με το 100.000 και στη συνέχεια να διαιρέσουμε τον αριθμό των θανάτων με την απάντηση στην εξίσωση αυτή.

Έτσι, για τα παιδιά ηλικίας 10-14 ετών κάνουμε τον ακόλουθο υπολογισμό –

— 2.094.711 (ανθρωποέτη) / 100.000 = 20,94711

— 96 (θάνατοι) / 20,94711 = 4,58

Επομένως, το ποσοστό θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη μεταξύ των ανεμβολίαστων 10-14 ετών είναι 4,58 θάνατοι ανά 100.000 ανθρωποέτη μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Οκτωβρίου 21.

Χρησιμοποιώντας τον ίδιο τύπο βρίσκουμε ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των ανεμβολίαστων 15-19 ετών είναι 10,08 θάνατοι ανά 100.000 άτομα-έτη.

Τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο τύπο για να υπολογίσουμε το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των εμβολιασμένων με μία δόση και με δύο δόσεις εμβολιασμένων 10-14 και 15-19 ετών, χρησιμοποιώντας τα ανθρωποέτη και τον αριθμό των θανάτων που παρέχονται από το ONS στον πίνακα 9 της έκθεσής του “Deaths by Vaccination Status”, τα οποία έχουν ως εξής –

Ακολουθούν τα υπολογιζόμενα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ των 15-19 ετών με βάση τα υπολογισμένα από το ONS ανθρωποέτη 

Και εδώ είναι τα υπολογιζόμενα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ των παιδιών ηλικίας 10-14 ετών με βάση τα υπολογιζόμενα από το ONS ανθρωποέτη –

Τα στοιχεία αυτά είναι τρομακτικά. Τα δεδομένα του ONS δείχνουν ότι μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Οκτωβρίου 21, τα παιδιά ηλικίας 10-14 ετών είχαν στατιστικά 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τα ανεμβολίαστα παιδιά και οι έφηβοι ηλικίας 15-19 ετών είχαν στατιστικά 2 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους εφήβους.

Αλλά είναι οι αριθμοί των διπλά εμβολιασμένων που είναι πραγματικά τρομακτικοί.

Τα στοιχεία του ONS δείχνουν ότι μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου και της 31ης Οκτωβρίου 21, οι έφηβοι ηλικίας 15-19 ετών είχαν στατιστικά 3 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους εφήβους, αλλά τα παιδιά ηλικίας 10-14 ετών είχαν στατιστικά 52 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τα ανεμβολίαστα παιδιά, καταγράφοντας ένα ποσοστό θανάτου 238,37 ανά 100.000 ανθρωποέτη.

Αλλά αυτά τα στοιχεία είναι στην πραγματικότητα ακόμη χειρότερα από ό,τι φαίνονται αρχικά, σαν να μην ήταν ήδη αρκετά άσχημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο δείκτης ανεμβολίαστης θνησιμότητας μεταξύ των παιδιών ηλικίας 10-14 ετών περιλαμβάνει παιδιά ηλικίας 10 και 11 ετών που δεν είναι επιλέξιμα για εμβολιασμό.

Ενώ τα ποσοστά θνησιμότητας από εμβολιασμό δεν περιλαμβάνουν τα παιδιά ηλικίας 10 και 11 ετών, επειδή δεν ήταν επιλέξιμα για εμβολιασμό εκείνη τη στιγμή, με το JCVI να συνιστά μόλις πρόσφατα, στις 22 Δεκεμβρίου 21, ότι στα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών που θεωρούνται υψηλού κινδύνου θα πρέπει να προσφέρεται εμβολιασμός Covid-19.

Επομένως, εάν οι ενέσεις Covid-19 δεν προκαλούσαν τους πρόωρους θανάτους των παιδιών, τότε θα περιμέναμε στην πραγματικότητα να δούμε ένα ποσοστό θνησιμότητας που να είναι χαμηλότερο μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού από το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού, όχι ένα ποσοστό θνησιμότητας που να είναι παρόμοιο, και σίγουρα όχι ένα ποσοστό θνησιμότητας 52 φορές υψηλότερο.

Αυτά τα στοιχεία που προκαλούν ανατριχίλα και φρίκη θα έπρεπε να είναι πρωτοσέλιδα σε εθνικό επίπεδο, και τρέμουμε να σκεφτούμε ποιοι θα είναι οι αριθμοί στην επόμενη ενημέρωση από το ONS, η οποία θα περιλαμβάνει στοιχεία για εκατομμύρια περισσότερα παιδιά που έλαβαν την 1η και τη 2η δόση εμβολίου Covid-19 μετά τις 31 Οκτωβρίου 2021 στο Ηνωμένο Βασίλειο…


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !