ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

O Μυτιλήνης απολύει παπάδες ανεμβολίαστους .. ας προσλάβει ιμάμηδες που περισσεύουν εκεί!

newspull
0


O Μυτιλήνης απολύει παπάδες ανεμβολίαστους .. ας προσλάβει ιμάμηδες που περισσεύουν εκεί! Ο δε Δωδώνης καλά θα κάνει να λάβει υπόψιν του τον Νομπελίστα Ιολόγο που ανακάλυψε το AIDS και λέει: δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!!

O Μυτιλήνης απολύει παπάδες ανεμβολίαστους .. ας προσλάβει ιμάμηδες που περισσεύουν εκεί! Ο δε Δωδώνης καλά θα κάνει να ευθυγραμμιστεί με τον Νομπελίστα Ιολόγο που ανακάλυψε το AIDS και λέει: δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους.Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!!

Οι ιερείς που θα αρνηθούν και πάλι να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό, θα τεθούν σε αργία και δεν θα παίρνουν τον μισθό τους, όπως αναφέρουν σε επιστολές τους, οι Μητροπολίτες Μυτιλήνης και Δωδώνης.

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος ανέφερε ότι οι ιερείς θα πρέπει να δώσουν το καλό παράδειγμα στους πιστούς.Ας το δώσει πρώτα αυτός γιατί δίνει παράδειγμα προς αποφυγή με τις θέσεις του. «Πρέπει να υπάρξει απαγορευτικό ( πολλά μποφώρια στην Κιβωτό) εισόδους στους ναούς ( τας θύρας τας θύρας ανεμβολίαστοι εν όψει), στους πιστούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τους παπάδες. Θα πρέπει με μια απόφαση, δυο γραμμών, να προβλέπεται ότι όποιος μισθοδοτείται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από το κράτος θα είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί. Εάν δεν το κάνει να του κόψουν τον μισθό». Παρωχημένος Εβραϊσμός άνευ προηγουμένου. Επανάφερει το δίλημμα περί περιτμημένων κι απερίτμητων που κανόνισε η Αποστολική Συνοδος. Πήγαν πολλύ πίσω οι ψευδοπροοεδυτικοί κατ’ ουσίαν σκοταδιστές κι αναχρονιστές εκκλησιαστικοφεουδάρχες.. Κι η περιτομή είχε υγειονομική σκοπιμότητα!

Οκ καταλάβαμε είστε υπέρμαχοι της περιτομής και της πνευματικής λωβοτομής της εκκλησιαστικής συνείδησης. Με κοινό εκβιασμό κουμαντάρουν την εκκλησία. Πρωτοπαλίκαρα της Pfizer δερβίσιδες στη μέθη της απαγορευμένης και καταδικασμένης ιστορικά Ιατρικής των πειραματικών υποχρεωτικών ” εμβολιασμών”. Τσαμπουκάδες πρώτα κλαρίνα στο πανηγύρι και στον μπουζουκοκαυγά για εμβόλια. Ήθος απέριττο..Διδάσκουν δια τους παραδείγματος. Από που αντλούν το θράσος να εκφέρουν γνώμη τελεσίδικα με τέτοιο αποτρόπαιο ύφος και τακτική για πεδίο που αγνοούν όπως η ιατρική επιστήμη. Νομπελίστας που ανακάλυψε το AIDS…. είστε κ Δωδώνης όχι του μαντείου αλλά δυστυχώς του ιερατείου. Γιατί σε άλλη κατεύθυνση κινείται ο καθ ύλην αρμόδιος Νομπελίστας. Ποιός τους είπε ότι η εκκλησία στη δισχιλιετή πορεία της απαίτησε άλλοτε πιστοποιητικά υγείας ή κάθε είδους πιστοποιητικά και ταυτοποιήσεις..Για αστυνόμοι μπορεί να ήσασταν ωφέλιμοι αλλά ούτε για καντηλανάφτες δεν κάνετε γιατί δεν έχετε το απαιτούμενο ήθος και σεβασμό. Έτσι διοικείτε την Εκκλησία σηκώνοντας την μαγκούρα κι αύριο και το χέρι πάνω στον ιερέα στον χαμηλόβαθμο λειτουργό;;; Η αμετροέπεια και η αναίδεια χτύπησε κόκκινο.

Όπως είπε ο Μητροπολίτης Δωδώνης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ θα πρέπει να υποχρεωθούν να κάνουν το εμβόλιο «όλοι εκείνοι οι οποίοι ανοήτως διακηρύσσουν βλακώδεις διακηρύξεις». «Για να δούμε τότε, θα έρθει να του σταθεί εκείνος που τον παροτρύνει να κάνει αυτή την ανοησία, γιατί πρόκειται περί ανοησίας, όχι περί ανοσίας», είπε χαρακτηριστικά. Η Βλακεία χτύπησε κόκκινο και θα ήταν καλύτερα να τον είχε βγάλει το red radio.Εξύβριση του κόσμου …από το μέγα μπροστάρη ”Αντάρτη” μόνο που οι αντάρτες πολέμησαν το ναζισμό και τα ιατρικά του εγκλήματα σαν αυτό και τα περιβόητα γκέτο του και τα υγειονομικά και γενεαλογικά διαβατήρια που εξέδιδε..

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως όταν ο ιερέας και ο πιστός δεν πειθαρχεί στις αποφάσεις της Εκκλησίας, τότε «θέτει μόνος του τον εαυτό του εκτός εκκλησίας».Τι λες ρε αθεόφοβε;; Σε προσέλαβε ο Θεός εκκλησιαστικό τροχονόμο να κανονίζεις τη κίνηση διέλευση πιστών. Θα βάλεις διόδια υγειονομικά στην εκκλησία.Το πλήρωμα της Εκκλησίας είναι η Εκκλησία που έχει τη δύναμη ν’ ακυρώνει αποφάσεις Οικουμενικών Συνόδων. «Όταν ο πιστός δεν ακούει τη φωνή της εκκλησίας, θέτει τον εαυτό του εκτός εκκλησίας. Εκκλησία σημαίνει το σύνολο των ανθρώπων, και επομένως η διοίκηση από τους κανόνες έχει το δικαίωμα να επιβάλλει συνοδικώς τις όποιες αποφάσεις», εξήγησε. Η Εκκλησία δεν νομιμοποιείται να εκφράζεται για υγειονομικά θέματα και να αποφασίζει λες και είναι επιτροπή ειδημόνων. Είστε σύνοδος ή επιτροπή ειδημόνων;; Tην ψωνίσατε εντελώς;; Δεν εκφράζεις παρά προσωπική άποψη κι εσύ και η σύνοδος όταν αποφασίζετε για υγειονομικά θέματα που τα εμπλέκεται στην πνευματική ζωή. Γνώμη που σχημάτισες εκ τηλεοπτικών παραθύρων προπαγάνδας γιατί μην μας πεις ότι ξέρεις και από Ιατρική; Αν είστε επί παντός επιστητού τότε είστε Μεσαίωνας μόνο τότε η Εκκλησία είχε τόσα δικαιώματα στις ζωές των ανθρώπων. Άλλωστε Ιερά Εξέταση προτείνεις.

«Όποιος δεν έχει εμβολιαστεί θα πρέπει να βρίσκεται εκτός του χώρου της εκκλησίας. Όταν ένας πιστός δεν πειθαρχεί στις αποφάσεις της εκκλησίας, θέτει τον εαυτό του εκτός εκκλησίας. Αν δεν ξέρει ο κάθε πιστός αυτό τον κανόνα, τότε να πάει να γίνει Ιεχωβάς, δεν μπορεί να υπάρξει σωτηρία. Αλλά αυτό μπορεί να εξασφαλιστεί από τους παπάδες. Όταν ο παπάς τον παροτρύνει να μην κάνει εμβόλιο, μπορεί μετά να μην τον βάλει στην εκκλησία;», διερωτήθηκε.Ιαχωβάδες γίνατε όταν δεν βγάλατε Σταυρό στα Θεοφάνεια και νομιμοποιήσατε τα κρατικάκαραγκιοζιλίκια να κυνηγάει η μισή αστυνομική δύναμη μιας πόλης έναν παπά που θα άγιαζε με το στυρό τα ύδατα. Γιαχωβάδες Γιαχβεβίτες γίνατε όταν δεν κάνατε Ανάσταση και συναινέσατε να κλείσουν οι εκκλησιές όταν δεν βγάλατε επιτάφιο όταν αμπαλάρετε σαν αποθηκευτικά είδη τις μολυσματικές Ιερές εικόνες.. Οι Ιαχωβάδες έχουν τα πιστεύω τους εσείς αυτά τα πιστεύω έχετε να κλείνετε ναούς ανήμερα Ανάσταση να μην χτυπάει καμπάνα Μεγάλη Εβδομάδα να κλείνετε ναούς για Χαιρετισμούς και Ευαγγελισμού;; Mάλλον Γιαχωβίζετε άγρια…”Αν δεν ξέρει ο κάθε πιστός αυτό τον κανόνα, τότε να πάει να γίνει Ιεχωβάς”.. προτείνει ξεδιάντροπα στους πιστούς να γίνουν Ιαχωβάδες….Τέλειο

Με το Μέγα Γεωμέτρη Χωροθέτη πως τα πάτε είναι σε γεωμετρική απόσταση με ακρίβεια διαβήτη πιστοί και καρέκλες;;

Σε αργία είναι αποφασισμένος να θέσει ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος ιερείς οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν.Άλλο φέουδο υγειονομικό εδώ στην εσχατιά. Ας προσλάβει κανένα ιμάμη που περισσεύουν εκεί από αυτούς του Ιντλίμπ αφού δεν του κάνουν οι παπάδες!!

Σε επιστολή που εστάλη σε ομάδα ιερέων της Μητρόπολης Μυτιλήνης, οι οποίοι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό, για δικούς τους λόγους που δεν έχουν να κάνουν με θέματα υγείας που αντιμετωπίζουν, ο μητροπολίτης τους γνωστοποιεί το δικό του τελεσίγραφο.

Τους δίνει εντολή να εμβολιαστούν εντός μιας εβδομάδας ειδάλλως όπως γράφει, θα τεθούν σε αργία η οποία θα συνοδεύεται και με στέρηση του μισθού τους.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !