ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

Υπάρχουν ΑΡΝΗΤΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ(Α.Θ.Α.Ε) ; Διαβάστε για τους θανάτους απο τα covid-εμβόλια σε Ευρώπη και Η.Π.Α( VAERS/EudraVigilance)

newspull
0

newspull : Παρα τις δημοσιεύσεις σε μεγάλες ιστοσελίδες πχ zougla.gr με επίσημες πηγές τα συστήματα καταγραφών VAERS (Η.Π.Α) και ΕΕ EudraVigilance (ΕΥΡΩΠΗ) των θανάτων και των παρενεργειών απο τα εμβόλια covid,υπάρχουν άνθρωποι στην χώρα μας που αρνούνται πεισματικά να δουν έστω αυτά τα στοιχεία μη θελοντας να πιστέψουν ότι οι αριθμοί είναι πολύ διαφορετικοί απο αυτούς που παρουσιάζονται στα συστημικά ΜΜΕ - Η εάν θέλουμε να είμαστε ακριβείς δεν παρουσιάζονται καθόλου αριθμοί απο τα ΜΜΕ αλλά αποκρύπτονται.. Έτσι λοιπόν έχει διαμορφωθεί μια μεγάλη αριθμητικά  κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι είναι ΑΡΝΗΤΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ (Α.Θ.Α.Ε) στους οποίους όσα στοιχεία και να παρουσιάσει κανείς..για αυτούς... ''πέρα βρέχει'' ή ''τρεις λαλούν και δυο χορεύουν..''.. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ Η.ΠΑ ΚΑΙ 17 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε :


Η.Π.Α

Σύστημα VAERS (ΗΠΑ): Στις 726.965 οι παρενέργειες από τα εμβόλια, οι θάνατοι 15.386 – Το πιο επικίνδυνο εμβόλιο της Pfizer

Στις επίσημες καταγραφές αναφέρθηκαν 15.386 θάνατοι από εμβόλια και 99.410 εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες με μόνιμα προβλήματα

Στις 726.965 έφθασαν οι παρενέργειες από τα εμβόλια στις ΗΠΑ με βάση το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων (VAERS).
Στις επίσημες καταγραφές αναφέρθηκαν 15.386 θάνατοι από εμβόλια και 99.410 εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες με μόνιμα προβλήματα.
Τα δεδομένα που δημοσιείτηκαν στις 17 Σεπτεμβρίου από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έδειξαν ότι μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 17 Σεπτεμβρίου 2021, συνολικά 726.965 ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά από εμβόλια COVID αναφέρθηκαν στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων (VAERS).
Τα δεδομένα περιελάμβαναν συνολικά 15.386 αναφορές θανάτων - αύξηση 461 νέων θανάτων - σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Υπήρχαν 99.410 αναφορές για σοβαρές παρενέργειες καταγράφοντας αύξηση 7.887 σοβαρών παρενεργειών σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Εξαιρουμένων των «διεθνών αναφορών» που κατατέθηκαν στο VAERS, συνολικά 569.294 ανεπιθύμητες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων και 6.981 θανάτων και 44.481 σοβαρών παρενεργειών, αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Από τους 6.981 θανάτους στις ΗΠΑ που αναφέρθηκαν μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, το 12% σημειώθηκε εντός 24 ωρών από τον εμβολιασμό, το 17% συνέβη εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό και το 30% συνέβη σε άτομα που εμφάνισαν εμφάνιση συμπτωμάτων εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό.

Στις ΗΠΑ, 383,6 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου COVID είχαν χορηγηθεί μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.
Πιο συγκεκριμένα 220 εκατομμύρια δόσεις Pfizer, 149 εκατομμύρια δόσεις Moderna και 15 εκατομμύρια δόσεις Johnson & Johnson (J&J).

Κάθε Παρασκευή, το VAERS δημοσιοποιεί όλες τις αναφορές παρενεργειών από εμβόλια.
Οι αναφορές που υποβάλλονται στο VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση προτού επιβεβαιωθεί η αιτιώδης σχέση.
Τα δεδομένα αυτής της εβδομάδας στις ΗΠΑ για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών δείχνουν:

20.238 συνολικά ανεπιθύμητα συμβάντα, συμπεριλαμβανομένων 1.213 που χαρακτηρίστηκαν σοβαρά ενώ
21 παιδιά πέθαναν λόγω των εμβολίων. Δύο από τους 21 θανάτους ήταν αυτοκτονίες.
Οι πιο πρόσφατοι θάνατοι αφορούν έναν 17χρονο νέο (VAERS ID 1689212) με καρκίνο ο οποίος εμβολιάστηκε στις 17 Απριλίου, βρέθηκε θετικός στον COVID στις 20 Ιουλίου, νοσηλεύτηκε και πέθανε στις 29 Αυγούστου και μια 16χρονη κοπέλα (VAERS ID 1694568) που πέθανε από πνευμονική εμβολή εννέα ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης Pfizer.

Άλλοι πρόσφατοι αναφερόμενοι θάνατοι περιλαμβάνουν δύο ασθενείς (VAERS ID 1655100) που πέθαναν μετά τη δεύτερη δόση Pfizer, συμπεριλαμβανομένης μιας 13χρονης κοπέλας, ενός 15χρονου αγοριού (VAERS ID 1498080) που είχε προηγουμένως COVID, διαγνώστηκε με καρδιομυοπάθεια τον Μάιο του 2021 και πέθανε τέσσερις ημέρες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου του Pfizer όταν κατέρρευσε στο γήπεδο ποδοσφαίρου και έπαθε κοιλιακή ταχυκαρδία.
Επίσης ένα 13χρονο κορίτσι (VAERS ID 1505250) που πέθανε αφού υπέστη καρδιακή επεισόδιο μετά την πρώτη δόση εμβολίου της Pfizer.

Τα εμβόλια της Pfizer με τις περισσότερες παρενέργειες

3.058 αναφορές για αναφυλαξία μεταξύ 12 και 17 ετών με 99% των περιπτώσεων να αποδίδονται στο εμβόλιο της Pfizer.
502 αναφορές μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας (φλεγμονή της καρδιάς) με 494 περιπτώσεις να αποδίδονται στο εμβόλιο της Pfizer.
108 αναφορές διαταραχών πήξης του αίματος, με όλες τις περιπτώσεις να αποδίδονται στα εμβόλια της Pfizer.
Τα δεδομένα αυτής της εβδομάδας US VAERS, από 14 Δεκεμβρίου 2020 έως 17 Σεπτεμβρίου 2021, για όλες τις ηλικιακές ομάδες μαζί, δείχνουν:

Το 20% των θανάτων σχετίζονται με καρδιακές διαταραχές.
Το 54% των νεκρών ήταν άνδρες, το 42% ήταν γυναίκες και οι υπόλοιπες αναφορές θανάτου δεν περιελάμβαναν το φύλο του νεκρού.
Ο μέσος όρος ηλικίας θανάτου ήταν 72,9.
Έως τις 17 Σεπτεμβρίου, 3.726 έγκυες γυναίκες ανέφεραν ανεπιθύμητα συμβάντα που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID, συμπεριλαμβανομένων 1.099 αναφορών για αποβολή ή πρόωρο τοκετό .
Από τα 2.835 περιστατικά της παράλυσης το 50% αποδόθηκε σε εμβολιασμούς Pfizer , 42% στη Moderna και 8% στην J&J .
606 αναφορές για το σύνδρομο Guillain-Barré, με το 39% των περιπτώσεων να αποδίδεται στην Pfizer , το 33% στη Moderna και το 27% στην J&J.
152.309 αναφορές αναφυλαξίας με το 42% των περιπτώσεων να αποδίδεται στο εμβόλιο της Pfizer , το 50% στη Moderna και το 7% στην J&J .
9.441 αναφορές για διαταραχές πήξης του αίματος. Από αυτές, 4.047 αναφορές αποδόθηκαν στην Pfizer, 3.442 αναφορές στη Moderna και 1.903 αναφορές στην J&J.
2.537 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας με 1.608 περιπτώσεις αποδίδονται στο εμβόλιο της Pfizer, 825 περιπτώσεις στη Moderna και 95 περιπτώσεις στο εμβόλιο της J&J για τον covid 19.

Τα CDC ακυρώνουν την επιτροπή ασφάλειας εμβολίων του FDA για την 3η δόση εμβολίων

Σε μια «ασυνήθιστη κίνηση», η Δρ Rochelle Walensky, διευθύντρια των CDC των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ αψήφησε τη σύσταση της συμβουλευτικής επιτροπής εμβολίων της Αμερικανικής Εταιρίας Τροφίμων και Φαρμάκων που ανέφερε ότι η 3η δόση εμβολίων της Pfizer για άτομα 65 ετών και κάτω είναι επικίνδυνα λόγω παρενεργειών μυοκαρδίτιδας.
Η συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων των CDC σε διάσκεψη που είχε ψήφισε ομόφωνα να εγκρίνει τις αναμνηστικές δόσεις του εμβολίου COVID της Pfizer για άτομα 65 ετών και άνω και ορισμένα άτομα με υποκείμενες παθήσεις.
Η αναμνηστική 3η δόση θα χορηγηθεί τουλάχιστον έξι μήνες μετά τον πλήρη εμβολιασμό.
Ο FDA τροποποίησε την Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) για το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID για να επιτρέψει τη χορήγηση μιας 3η δόσης εμβολίων σε άτομα 65 ετών και άνω.
Εκτός από τους Αμερικανούς μεγαλύτερης ηλικίας, ο FDA ενέκρινε 3η δόση εμβολίων για άτομα 18 έως 64 ετών που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο σοβαρής ασθένειας από τον COVID, καθώς και για εκείνους "των οποίων η συχνή θεσμική ή επαγγελματική έκθεση" στον ιό τους θέτει σε υψηλό κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών.

Τι είχε αποφασίσει ο FDA;

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η συμβουλευτική επιτροπή του FDA για τα εμβόλια και τα σχετικά βιολογικά προϊόντα (VRBPAC) συνέστησε ομόφωνα την 3η δόση του εμβολίου Pfizer για άτομα 65 ετών και άνω και για άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα - αλλά η επιτροπή ψήφισε κατά με 16 ψήφους και υπέρ με 2 ότι δεν μπορεί να χορηγηθεί 3η δόση εμβολίων στον γενικό πληθυσμό, λόγω της έλλειψης μακροπρόθεσμων δεδομένων.
Η επιτροπή προειδοποίησε ότι τα οφέλη από μια 3η δόση εμβολίων δεν υπερτερούν των κινδύνων, κοινώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος παρενεργειών.

Η Dr. Jessica Rose, ανοσολόγος και ιολόγος επισήμανε ότι υπάρχουν σαφή σήματα κινδύνου που προκύπτουν από τα δεδομένα του συστήματος VAERS - με 1000% αύξηση του συνολικού αριθμού παρενεργειών για το 2021 μέχρι στιγμής.
Έως τις 27 Αυγούστου, υπήρχαν 1.500 ανεπιθύμητες παρενέργειες ανά εκατομμύριο άτομα μετά τον πλήρη εμβολιασμό και 1 στα 660 άτομα που ανέφεραν ανοσολογικές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα εμβόλια.
Ο Steve Kirsch, ιδρυτής του Ταμείου Πρόωρης Θεραπείας του COVID-19 , χρησιμοποιώντας δεδομένα από τέσσερις διαφορετικές αναλύσεις, είπε ότι ακόμη και αν τα εμβόλια είχαν 100% προστασία, αυτό σημαίνει ότι σκοτώνουμε δύο άτομα για να σώσουμε μια ζωή.

Προβλήματα στις γυναίκες

Έως τις 2 Σεπτεμβρίου, περισσότερες από 30.000 αναφορές για ανωμαλίες της περιόδου και κολπική αιμορραγία είχαν υποβληθεί στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας του Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA), το σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου για τη συλλογή και παρακολούθηση ανεπιθύμητων ενεργειών μετά από εμβόλια κατά του Covid 19.
Σύμφωνα με το VAERS, μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 17 Σεπτεμβρίου 2021, έχουν υπάρξει 9.589 συνολικές αναφορές, για διαταραχές της εμμήνου ρύσεως μετά τον εμβολιασμό για κορωνοιό.

Σοκ

Ιστορικά, το σύστημα VAERS έχει αποδειχθεί ότι αναφέρεται μόνο το 1% των πραγματικών ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων, πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός των πραγματικών ανεπιθύμητων συμβάντων που εξελίσσονται σε σοβαρές διαταραχές της εμμήνου ρύσεως θα μπορούσε να είναι πολύ υψηλότερος.

Η Pfizer υποστηρίζει ότι τα εμβόλια της είναι ασφαλή για τα παιδιά

Η Pfizer λέει ότι το εμβόλιο COVID για παιδιά 5-11 ετών είναι «ασφαλές» και δείχνει «ισχυρή» απόκριση αντισωμάτων
Η Pfizer δήλωσε ότι μια δοκιμή φάσης 2/3 έδειξε ότι το εμβόλιο της ήταν ασφαλές και προκάλεσε μια «ισχυρή» απάντηση αντισωμάτων σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, αλλά οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι τα δεδομένα της Pfizer είναι παραπλανητικά και ορισμένοι αμφισβήτησαν την ανάγκη να εμβολιαστούν τα παιδιά.
Η Dr Elizabeth Mumper, παιδίατρος, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του The RIMLAND Center και μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Παιδική Υγεία (CHD), ανέφερε ότι η Pfizer δεν μοιράστηκε συγκεκριμένα δεδομένα για την αποτελεσματικότητα ή τις παρενέργειες και βασίστηκε σε μετρήσεις των αποκρίσεων αντισωμάτων.
H Mumper είπε ότι η CHD παραμένει σκεπτική για την «επιστήμη μέσω δελτίου τύπου».

Νέα μελέτη αμφισβητεί σοβαρά την ανάγκη για εμβολιασμό των παιδιών

Σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Science Direct αμφισβήτησε την ανάγκη εμβολιασμού των παιδιών κατά του COVID.
Η μελέτη διαπίστωσε ότι το μεγαλύτερο μέρος των επίσημων θανάτων που οφείλονται στον COVID συνέβησαν κυρίως σε ηλικιωμένους με υψηλές συννοσηρότητες, ενώ οι θάνατοι που οφείλονταν στον COVID στα παιδιά ήταν εντυπωσιακά χαμηλοί.
Οι ερευνητές επεσήμαναν ότι οι κλινικές δοκιμές για τα εμβόλια COVID ήταν πολύ σύντομες (λίγους μήνες), είχαν δείγματα μη αντιπροσωπευτικά του συνολικού πληθυσμού και για εφήβους και παιδιά, είχαν χαμηλή προγνωστική ικανότητα λόγω του μικρού τους μεγέθους.
Επιπλέον, οι κλινικές δοκιμές για εμβόλια COVID δεν αντιμετώπισαν αλλαγές στους βιοδείκτες που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως προειδοποιητικοί δείκτες αυξημένης προδιάθεσης για σοβαρές ασθένειες, ανέφεραν οι ερευνητές.
Το πιο σημαντικό, οι κλινικές δοκιμές δεν αντιμετώπισαν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που, εάν ήταν σοβαρές, θα βαρύνουν τα παιδιά και τους εφήβους για δεκαετίες»


ΕΥΡΩΠΗ

«Τσουνάμι» καταγγελιών για παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19: «Θερίζει» με 26.041 θανάτους μόνο στην ΕΕ

Νέα στοιχεία για τους θανάτους και τις παρενέργειες που έχουν καταγραφεί μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού έδωσε στη δημοσιότητα η EudraVigilance, την ώρα που υπάρχει ένα πραγματικό «τσουνάμι» καταγγελιών για παρενέργειες που έχουν υποστεί πολίτες μετά τον εμβολιασμό τους. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου είχαν καταγραφεί 26.041 θάνατοι και 2.448.362 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.176.130.Να υπενθυμίσουμε πως η βάση της EudraVigilance καταγράφει τα στοιχεία για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός για όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι αρκετά μεγαλύτερος, τα στοιχεία τα δημοσιεύει το vaccineimpact.

Τα τέσσερα εμβόλια είναι τα:

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH

COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Τα στοιχεία ανά εμβόλιο έως 25 Σεπτεμβρίου του 2021

Συνολικά έχουν καταγραφεί 12.362 θάνατοι και 1.054.741 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της BioNTech/Pfizer.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 6.907 θάνατοι και 306.490 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Moderna.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 5.468 θάνατοι και 1.008.357 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Oxford/AstraZeneca.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 1.304 θάνατοι και 78.774 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.


Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι αριθμοί αφορούν τα δηλωμένα συμβάντα, δηλαδή τις κίτρινες κάρτες που έχουν συμπληρωθεί. Ορισμένα απ' αυτά τα περιστατικά ίσως να μην συνδέονται με τον εμβολιασμό, ενώ πιθανότατα θα υπάρχουν περιστατικά πως θα συνδέονται με τον εμβολιασμό και δεν έχουν καταγραφεί. Στην Ελλάδα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της υποκαταγραφής των περιστατικών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις καταγράφεται περίπου το 10% των συμβάντων. 

Σλοβενία: Τέλος το εμβόλιο της Johnson & Johnson μετά τον θάνατο 20χρονης

Η Λιουμπλιάνα αποφάσισε την Τετάρτη να αναστείλει προληπτικά την αξιοποίηση του εμβολίου Janssen κατά της COVID-19, που παράγει η φαρμακευτική θυγατρική Janssen του αμερικανικού ομίλου Johnson & Johnson, μετά τον θάνατο εικοσάχρονης γυναίκας στην οποία είχε χορηγηθεί.

«Σταματάμε προσωρινά, ωσότου να ξεκαθαριστούν όλες οι λεπτομέρειες για την περίπτωση αυτή», τόνισε ο υπουργός Υγείας, ο Γιάνες Ποκλούκαρ, μιλώντας στον Τύπο στη σλοβενική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την Μπογιάνα Μπέοβιτς, επικεφαλής της ομάδας των ειδικών που συμβουλεύει την κυβέρνηση, «ενδέχεται να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στον εμβολιασμό και στον θάνατο» της νεαρής.

Νωρίτερα, σλοβενικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η εικοσάχρονη, η οποία εισήχθη τη Δευτέρα σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, μόλις μερικές ημέρες αφότου είχε λάβει το μονοδοσικό εμβόλιο της J&J για την COVID-19, υπέκυψε.

Παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία και θρομβώσεις τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη.

Είχε ήδη αναφερθεί στο παρελθόν ένας θάνατος έπειτα από εμβολιασμό για την COVID-19 στη Σλοβενία, όπου η ανοσοποίηση για τη νόσο που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός γίνεται υποχρεωτική στον δημόσιο τομέα από αύριο Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, γεγονός που ωθεί αυξανόμενο αριθμό πολιτών να εμβολιαστεί.

Το βράδυ της Τετάρτης διαδηλωτές, ανάμεσά τους ο πατέρας της νεαρής, σύμφωνα με ΜΜΕ, συγκεντρώθηκαν στη σλοβενική πρωτεύουσα για να καταγγείλουν την υγειονομική πολιτική της κυβέρνησης.

«Τσουνάμι» καταγγελιών

Πολλές είναι οι καταγγελίες για παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας. Ο 38χρονος Γιώργος Ντάφος μιλώντας στον «Focus FM» μίλησε για τη δική του περιπέτεια υγείας. 

«Έκανα τον Ιούνιο την 1η δόση, μετά από 2 εβδομάδες πρήστηκε το πόδι μου. Πρώτη φορά έκανα θρόμβωση. Με πήγε στο νοσοκομείο ο γείτονας. Εκεί με ρώτησαν εάν χτύπησα κτλ. τους είπα ότι έβλεπα τηλεόραση την ώρα που συνέβη το περιστατικό. Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον ήταν ότι με ρώτησαν εάν έχω κάνει εμβόλιο».

Στη συνέχεια είπε: «Έτρεχα με εξετάσεις και τελικά έκανα εγχείρηση και έβαλα στεντ, είχα λίγα πονάκια τώρα και αναρρώνω. Πρέπει να ξανά κάνω εξετάσεις. Πονάω στα πόδια».

Μάλιστα αποκάλυψε πως οι γιατροί του είπαν να κάνει κανονικά την 2η δόση και αυτός την έκανε. Παράλληλα σε ερώτηση για το εάν συμπληρώθηκε κίτρινη κάρτα, υποστήριξε πως οι γιατροί υποστήριζαν πως το πρόβλημα του δεν είναι από το εμβόλιο. 


Σοκαριστική είναι η καταγγελία που έκανε και ο κος Βακαδήμας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, καθώς όπως είπε είναι υγειονομικός, αναγκάστηκε να εμβολιαστεί και υπέστη σοβαρές παρενέργειες. 

Ο 53χρονος υγειονομικός αποκάλυψε το παρασκήνιο του υποχρεωτικού του εμβολιασμού: «Στις 31 Αυγούστου με πόνο ψυχής έβαλα το εμβόλιο της Moderna, γιατί θα έμενα χωρίς μισθό και έχω τρία παιδιά. Το μελετούσα τρείς μήνες το εάν θα εμβολιαστώ. Αναγκάστηκα και το έκανα». 

Μιλώντας για το πότε εμφανίστηκαν οι παρενέργειες ο κύριος Βακαδήμας είπε: «Στην αρχή δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Την πρώτη ημέρα ήμουν καλά. Στις 2 Σεπτεμβρίου είχα κάποιες ατονίες, στις 3 Σεπτεμβρίου κατέρρευσα και είχα ολική παράλυση των άκρων όλων, δεν μπορούσα να ανοίξω ούτε τα βλέφαρα».

Ενώ και αυτός υποστήριξε πως παρόλο που οι γιατροί του είπαν off the record ότι μάλλον φταίει το εμβόλιο κανείς δεν συμπλήρωσε κίτρινη κάρτα. 

Να σημειώσουμε εδώ πως υπάρχουν πολλές ακόμη καταγγελίες για παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, όλες σχεδόν έχουν ένα κοινό, κανείς γιατρός δεν προθυμοποιήθηκε να συμπληρώσει κίτρινη κάρτα, κάτι που δείχνει πως τα νούμερα της EudraVigilance είναι αρκετά πιο χαμηλά από τα πραγματικά, τουλάχιστον στην Ελλάδα. 

Επίσης να τονίσουμε πως υπάρχει εδώ και λίγες ώρες καταγγελία για θάνατο 20χρονου παιδιού στην Ελλάδα, το οποίο υπέστη καρδιακό επεισόδιο και είχε εμβολιαστεί τον Αύγουστο. Η οικογένεια του μιλά ξεκάθαρα για παρενέργεια του εμβολίου, προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσει σχετικό άρθρο.

παραπομπές 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !