23.252 θάνατοι απο covid εμβόλια σε 27 απο τις περίπου 50 χώρες της Ευρώπης σύμφωνα με το EudraVigilance(εως 28 Αυγούστου 2021) - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

23.252 θάνατοι απο covid εμβόλια σε 27 απο τις περίπου 50 χώρες της Ευρώπης σύμφωνα με το EudraVigilance(εως 28 Αυγούστου 2021)

φωτο αρχειου


Το EudraVigilance είναι η βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ύποπτες αναφορές φαρμακευτικών αντιδράσεων και τώρα αναφέρουν 23.252 θανάτους και 2.189.537 τραυματισμούς από τις ενέσεις COVID-19.
Συνδρομητής Health Impact News από την Ευρώπη μας υπενθύμισε ότι αυτή η βάση δεδομένων EudraVigilance διατηρείται μόνο για χώρες της Ευρώπης που αποτελούν μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), η οποία περιλαμβάνει 27 χώρες.


Ο συνολικός αριθμός των χωρών στην Ευρώπη είναι πολύ μεγαλύτερος, σχεδόν διπλάσιος, περίπου 50, αν και υπάρχουν ορισμένες διαφορές απόψεων ως προς το ποιες χώρες είναι τεχνικά μέρος της Ευρώπης.
Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο υψηλοί είναι αυτοί οι αριθμοί, ΔΕΝ αντιπροσωπεύουν όλη την Ευρώπη. Ο πραγματικός αριθμός θανάτων ή τραυματισμών στην Ευρώπη από ενέσεις COVID-19 θα ήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που αναφέρουμε εδώ.


Η βάση δεδομένων EudraVigilance αναφέρει ότι από τις 28 Αυγούστου 2021, έχουν αναφερθεί 23.252 θάνατοι και 2.189.537 τραυματισμοί μετά από ενέσεις τεσσάρων πειραματικών ενέσεων COVID-19We are Destroying the Lives of our Young with Experimental COVID Injections


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)

6/9/21 9:28 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here