Αποτελέσματα συνεχών lockdown : Τα "Φέσια" προς την εφορία στο α τετράμηνο στα 2,561 δισ. ευρώ.. - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021

Αποτελέσματα συνεχών lockdown : Τα "Φέσια" προς την εφορία στο α τετράμηνο στα 2,561 δισ. ευρώ..

Απλήρωτους φόρους 250 εκατ. ευρώ άφησαν οι φορολογούμενοι τον περασμένο Απρίλιο με αποτέλεσμα τα…. φέσια προς την εφορία να φτάνουν, στο α τετράμηνο στα 2,561 δισ. ευρώ.

Σε σχέση με τον Απρίλιο του 2020 η αύξηση είναι της τάξεως του 12,6% καθώς τον αντίστοιχο περυσινό μήνα οι απλήρωτες φορολογικές υποχρεώσεις ήταν 220 εκατ. ευρώ.

Ειδικά σε ό,τι αφορά το συνολικό «νέο ληξιπρόθεσμο» χρέος προ της εφορία:

 Για το 4μηνο, το νέο ληξιπρόθεσμο έφτασε τα 2,332 δισ. ευρώ, ενώ την ίδια περίοδο το 2020 είχε φτάσει τα 2,281 εκατ. (αύξηση κατά 2,2 %).

Για το μήνα αναφοράς (Απρίλιος), το νέο ληξιπρόθεσμο έφτασε τα 168 εκατ., ενώ πέρυσι την ίδια περίοδο είχε φτάσει τα 204 εκατ. (μείωση κατά 17,6%).

Σε ό,τι αφορά τις εισπράξεις 4μηνου, (εξαιρουμένων των μη φορολογικών κατηγοριών), έφτασαν τα 549 εκατ. € το 2021, ενώ την αντίστοιχη περίοδο το 2020 έφτασαν τα 374 εκατ. € (αύξηση κατά 45,2%).

Πηγη


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here