ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

Κορυφαίος επιστήμονας της Moderna( Dr. Tal Zaks) :Με το mRNA χακάρουμε το λογισμικό της ζωής!(Βίντεο)

newspull
4

 


Newspull - Απαντήσεις σε υποθετικές ερωτήσεις  :

Ερ : Και τι ξέρετε εσείς απο mrna ; τους έξυπνους μας κάνετε ή είστε ψεκασμένοι ;

Απ : Δεν ξέρουμε για αυτό βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τι λέει ο ειδικός(και μάλιστα ο κορυφαίος ειδικός) σε βίντεο!

Σχόλιο : Θέλω να το κάνω(το mrna εμβόλιο)γιατί φοβάμαι τον κορωνοιό..

Απ : Αυτή είναι μία έντιμη(προς τον εαυτό σου) τοποθέτηση.Καλύτερα να λές ότι φοβάμαι παρά να αμφισβητείς επιστήμονες κορυφαίους στον κόσμο πάνω στον τομέα τους...και πάντως μπράβο σου που δεν φοβάσαι την γενετική  τροποποίηση,είσαι γενναίος!!(εμείς την τρέμουμε...)

Ερ : Γιατί παρουσιάζετε αυτές τις θέσεις ;

Απ : Τις αντίθετες θέσεις,δηλαδή  "δεν τρέχει τίποτα" ή ότι "όλα βαίνουν καλώς" τις ακούτε συστηματικά απο το 99% των διαφόρων συστημικών ΜΜΕ τα οποία έλαβαν έναν σκασμό χρήματα για να σας τις "περάσουν".. Δεν νομίζετε ότι υπάρχει και η ανάγκη να ακουστεί και η άλλη άποψη ; 

Απ : Ναι αλλά καλύτερα να μην ξέρω...

Απ : Τότε  Ας μην μας διαβάσεις... Ας μην μας κάνεις ούτε like! Εμείς δεν είμαστε επαγγελματικό site οπότε ποσώς μας ενδιαφέρει αν μας διαβάζεις.. Εμείς είμαστε η άλλη άποψη αυτή που πρέπει να ακουστεί.Μάλιστα χαιρόμαστε όταν δεν μας κάνουν ούτε ένα λάικ αλλά αντιθέτως κάνουμε χιλιάδες προβολές.. Ξέρεις αυτό τι(συνήθως) σημαίνει ; Ότι διαβάζεις αυτό που γράφουμε αλλά για διαφόρους λόγους (κυρίως φόβος) δεν θέλεις να δείξεις εαν συμφωνείς ή διαφωνείς.. Πρόβλημά σου,εμείς θα σου δείχνουμε ειδικά αυτό που δεν σου αρέσει να δείς και να ξέρεις.. 

Είπαμε,σταμάτα τώρα να μας διαβάζεις άλλωστε κανείς δεν σε υποχρεώνει να το κάνεις...


Ανακαλύψαμε μια παρουσίαση του 2017 από τον Dr. Tal Zaks(ο οποίος τελείως κατά τύχη είναι Ισραηλινός), επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Moderna Inc., όπου εξηγεί με σαφήνεια στη γλώσσα του λαού τι ακριβώς κάνει η τεχνολογία mRNA στα εμβόλια.Το παρόν βίντεο το είχανε κάπου κρυμμένο στο διαδίκτυο και κανείς δεν μας έχει ενημερώσει για την εν λόγο συνέντευξη η οποία περιέργως προηγήθηκε της όποιας πανδημίας και των εμβολίων κατά…..2 χρόνια!!!!

Όπως δηλώνει ξεκάθαρα ο Δρ Zaks, «χαράσσουν(η χακάρουν) το λογισμικό της ζωής», εισάγοντας τον δικό τους γενετικό κώδικα στον άνθρωπο.

Αυτό που βλέπουμε σε αυτήν τη νέα κατηγορία «εμβολίων» είναι σαφώς ο γάμος της ψηφιακής τεχνολογίας που γεννήθηκε από την εποχή των υπολογιστών, με τη βιολογία και την ιατρική του Δαρβίνου.Εν ολίγοις, οι νέοι τεχνοκράτες της ιατρικής πιστεύουν ότι μπορούν να βελτιώσουν την σχεδίαση των ανθρώπων, αντικαθιστώντας τον Θεό.

Δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας, καθώς είναι πολύ αλαζονικοί και πολύ ανοιχτοί για ό, τι ονειρεύονται να επιτύχουν.

Πρόκειται πρώτα απ ‘όλα για ένα σύστημα πεποιθήσεων, με πολύ λίγη έως καθόλου επιστήμη να εμπλέκεται για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς τους.

Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;

Ο Δρ Tal Zaks, εξήγησε πώς σχεδιάστηκε το εμβόλιο mRNA της εταιρείας.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από όργανα και τα όργανα αποτελούνται από κύτταρα. Σε κάθε κελί υπάρχει αυτό το πράγμα που λέγεται messenger RNA ή mRNA για σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο μεταδίδει τις κρίσιμες πληροφορίες από το DNA στα γονίδια μας στην πρωτεΐνη, πράγμα που είναι πραγματικά το υλικό από το οποίο φτιάχτηκαν όλοι.

Αυτές είναι οι κρίσιμες πληροφορίες που καθορίζουν τι θα κάνει το κελί. Έτσι το θεωρούμε ως λειτουργικό σύστημα.Έτσι, αν μπορούσατε να το αλλάξετε, αν μπορούσατε να εισαγάγετε μια γραμμή κώδικα, ή να αλλάξετε μια γραμμή κώδικα, αποδεικνύεται ότι έχει βαθιές επιπτώσεις για τα πάντα….

(Σημείωση: Δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ότι υπήρχε αυτό το βίντεο το οποίο καταργεί πλήρως το αφήγημα των μέσων ενημέρωσης ότι τα εμβόλια mRNA δεν αλλάζουν τον γενετικό σας κώδικα.)

Ο Δρ Tal Zaks καταλήγει ξεκάθαρα και χαρακτηριστικά ότι «Στην πραγματικότητα κάνουμε hacking το λογισμικό της ζωής».!!!

Ο Zaks τόνισε ότι το 2017 η εταιρεία του δούλευε ένα εμβόλιο που δεν θα ενεργούσε όπως οποιοδήποτε προηγούμενο εμβόλιο που δημιουργήθηκε ποτέ.Είπε επίσης ότι χρειάστηκαν δεκαετίες για την αλληλουχία του ανθρώπινου γονιδιώματος, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2003, “Και τώρα μπορούμε να το κάνουμε σε μια εβδομάδα.”

Συνέχισε να αποκαλύπτει, το 2017, τα σχέδια της εταιρείας του να κάνει ατομικά εμβόλια κατά του καρκίνου, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μεμονωμένων ασθενών με καρκίνο, «επειδή κάθε καρκίνος είναι διαφορετικός».

Είναι ενδιαφέρον, το ότι μια από τις πιο πιθανές καταστροφικές παρενέργειες του εμβολίου mRNA είναι η αλληλεπίδρασή του με καρκινικά κύτταρα.

Σύμφωνα με μια μελέτη στο Κέντρο Καρκίνου Sloan Kettering που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, το mRNA έχει την τάση να απενεργοποιεί τις πρωτεΐνες που καταστέλλουν τον όγκο , πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προάγει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.

Τόσο οι ενέσεις Moderna όσο και Pfizer είναι πειραματικά εμβόλια mRNA. Η FDA έχει χορηγήσει μόνο αυτές τις ενέσεις Εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης [EUA] και θα παραμείνουν σε δοκιμές έως το 2023, ωστόσο η κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης και οι εταιρείες τις προωθούν σαν να είναι εγγυημένα και ασφαλή.

Αυτή η συστηματική εξαπάτηση, κατά τη γνώμη μου, θα καταλήξει να κριθεί στον καθρέφτη της ιστορίας ως μία από τις πιο απερίσκεπτες πράξεις ιατρικής προδοσίας που έχει διαπραχθεί ποτέ κατά της ανθρώπινης φυλής.

Με βάση τις προβλέψεις του Δρ Zaks, ο οποίος επέβλεψε τη δημιουργία του εμβολίου που δίνεται τώρα σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, οι ίδιες εταιρείες της Big Pharma που θα μπορούσαν ενδεχομένως να δώσουν στους ανθρώπους καρκίνο με ένα εμβόλιο θα μπορούσαν να προχωρήσουν αργότερα με ένα άλλο εμβόλιο που προσφέρει τη θεραπεία για τον Καρκίνο.

Εάν είστε ο Διευθύνων Σύμβουλος ενός mega φαρμακευτικού προϊόντος που απαντά στους μετόχους της Wall Street με γνώμονα τα κέρδη, αυτή είναι μια κερδοφόρα στρατηγική!

Είναι όμως ηθικό από ιατρική άποψη; Αυτή είναι μια ερώτηση που κανείς δεν θέτει.

Καθώς ακούω τον Δρ Zaks να περιγράφει τα επιτεύγματα της εταιρείας του στη δημιουργία του εμβολίου mRNA, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πόσο απίστευτα αλαζονικό ακούγεται.

Το γεγονός ότι οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορούν να ξαναγράψουν τον γενετικό κώδικα [τα λόγια του δεν είναι δικά μου για όλους εσάς εκεί έξω που ακόμα δεν πιστεύουν ότι αυτά τα εμβόλια mRNA αλλάζουν τον γενετικό κώδικα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι «ελεγκτές γεγονότων» λένε ότι δεν], και πως μπορούν να βελτιώσουν ένα άτομο μέσω ενός γενετικού μακιγιάζ, παίζοντας ουσιαστικά τους θεούς,μπαίνουν σε επικίνδυνη περιοχή.

Ο Zaks ολοκλήρωσε την ομιλία του για το 2017 με τις ακόλουθες λέξεις.

«Αν σκεφτείς τι προσπαθούμε να κάνουμε. Έχουμε λάβει πληροφορίες και κατανοήσαμε αυτές τις πληροφορίες και πώς μεταδίδονται αυτές οι πληροφορίες σε ένα κελί και έχουμε κατανοήσει την ιατρική και τον τρόπο παρασκευής ναρκωτικών και συγχωνεύουμε τα δύο. Το θεωρούμε ως θεραπεία πληροφοριών. “

Θεραπεία πληροφοριών. Ακριβώς όπως ένας κωδικός λογισμικού υπολογιστή.

Αυτοί οι επιστήμονες πιστεύουν πραγματικά ότι το ανθρώπινο σώμα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μηχανή που μπορεί να πειραματιστεί και να αναδιαταχθεί σύμφωνα με κάποιες οδηγίες του προγραμματιστή.

Η ίδια πρωτοποριακή φύση αυτής της έρευνας που ενθουσιάζει μερικούς, είναι αυτό που τρομάζει τους άλλους.

Το γενετικό μακιγιάζ ενός ατόμου είναι, όπως είπε ο Δρ Ζακ, «το λογισμικό της ζωής».

Εάν αυτό ισχύει, τότε ποιος πρέπει να είναι η απόλυτη εξουσία επί του γενετικού κώδικα λογισμικού του κάθε ανθρώπου; Ποιος πρέπει να κάνει κουμάντο στον γενετικό μας κώδικα;

Εάν ζούμε πραγματικά σε μια ελεύθερη κοινωνία, δεν θα ήταν λογικό να θέλουμε να κάνουμε μια ενεργητική συζήτηση για το πώς να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση;

Δεν θα έπρεπε να είναι το νούμερο ένα ζήτημα που συζητείται στις κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης;

Αντ ‘αυτού, κανείς δεν επιτρέπεται καν να υποβάλει αυτές τις ερωτήσεις χωρίς να απειλείται, λογοκρίνεται, επιπλήττεται, υποτιμάται. 

Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν ορισμένοι επιστήμονες, δεν είμαστε μηχανές. Είμαστε άνθρωποι με σώματα, ψυχές και ελεύθερες διαθήκες.

Όποιος προσπαθεί να δώσει εντολή για την αποδοχή μιας πειραματικής θεραπείας τροποποίησης γονιδίων αντιτίθεται στους διεθνείς Κώδικες της Νυρεμβέργης , οι οποίοι απαιτούν συναίνεση μετά από οποιαδήποτε πειραματική θεραπεία.

Αγαπητοί αναγνώστες: Μην επιτρέπετε στον εργοδότη σας, στην κυβέρνησή σας, στην οικογένειά σας, στους φίλους σας ή σε οποιονδήποτε άλλον να σας εκφοβίσει ή με οποιονδήποτε τρόπο προσπαθήσει να σας πείσει, να αποδεχτείτε αυτήν την πειραματική μεταχείριση εάν δεν την θέλετε.


Δείτε το ανατριχιαστικό(κατα την γνώμη μας) βίντεο :



Πηγη capnews.me




Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

  1. Ηδη τον πολεμο τον χασατε.Ασκοπες βολες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαχητής 3 Μαΐου 2021 - 6:38 μ.μ.: Κάποιο λάθος κάνετε,εμείς ποτέ δεν λάβαμε μέρος σε κανέναν πόλεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για το post!! Όλη η αλήθεια στη φόρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !