Σε ειδική εκκαθάριση η Χαλυβουργική - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Σε ειδική εκκαθάριση η Χαλυβουργική

 


Τέλος εποχής για τη Χαλυβουργική ΑΕ, η οποία παίρνει τον δρόμο της ειδικής εκκαθάρισης. 

Η βιομηχανία μέτρησε πάνω από έναν αιώνα ζωής, όταν το 1925 ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος με τα παιδιά του Δημήτρη, Παναγιώτη και Γιάννη ξεκινούσαν το εμπόριο σιδήρου και πριν από 60 χρόνια έστησαν την πρώτη υψικάμινο στην Ελλάδα.

Η Χαλυβουργική όμως, συμφερόντων της οικογένειας Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα δεν άντεξε.

Τα χρέη συσσωρεύτηκαν και η βιομηχανία δεν μπορούσε πια να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Ετσι, στις 23 Φεβρουαρίου η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα και με σχετικό έγγραφο που είναι αναρτημένο στο ΓΕΜΗ, κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στην έκτακτη διαδικασία ειδικής διαχείρισης, απευθυνόμενη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Εκουσία Δικαιοδοσία).

Η Χαλυβουργική χρωστά στην Εθνική Τράπεζα 296,055 εκατ. ευρώ βάσει του ισοζυγίου της εταιρείας με ημερομηνία 31/12/2018, ενώ βάσει των στοιχείων της Τράπεζας η απαίτηση ανήλθε σε 301,791 εκατ. ευρώ που εκπροσωπεί ποσοστό 53,7% του συνόλου των απαιτήσεων και την 30ή/11/2020 σε 343,773 εκατ. ευρώ. Το σύνολο των υποχρεώσεων της βιομηχανίας πλησιάζει τα 500 εκατ. ευρώ.


Πηγή


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here