Ηλίας Τραμπάκουλος : Ο Δήμος Θηβαίων συνεχίζει για 8η εβδομάδα στην κόκκινη ζώνη - Μάς ξέχασαν ή συμβαίνει κάτι άλλο; - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Ηλίας Τραμπάκουλος : Ο Δήμος Θηβαίων συνεχίζει για 8η εβδομάδα στην κόκκινη ζώνη - Μάς ξέχασαν ή συμβαίνει κάτι άλλο;

 Ο Δήμος Θηβαίων συνεχίζει για 8η εβδομάδα στην κόκκινη ζώνη

Μάς ξέχασαν ή συμβαίνει κάτι άλλο;


Αναγνωρίζουμε τη δύσκολη επιδημιολογική κατάσταση, που επιβάλλει την αυστηρή τήρηση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Είναι, επίσης, αποδεκτό ότι η έξαρση των κρουσμάτων σε μια περιοχή απαιτεί ενίσχυση αυτών των έκτατων μέτρων.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια σημαντικό ρόλο για την συμμετοχή των πολιτών στην αντιμετώπιση της διασποράς έχει η ενημέρωσή τους για τα επιδημιολογικά δεδομένα της περιοχής.

Εδώ και δύο μήνες όμως στον Δήμο Θηβαίων ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου, αφού μέχρι σήμερα δεν έχουν ανακοινωθεί επιδημιολογικά δεδομένα για την περιοχή μας που να δικαιολογούν την παραμονή του Δήμου μας στην κόκκινη ζώνη.

Κοινή πεποίθηση είναι πλέον ότι ο Δήμος μας εντάσσεται ως θύμα στις “παράπλευρες απώλειες”, λόγω γειτνίασης με όμορες επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές, από τις οποίες εκατοντάδες εργαζόμενοι μετακινούνται καθημερινά στις βιομηχανίες της περιοχής, χωρίς την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ.

Η συνέχιση αυτής της κατάστασης όμως έχει εξαντλήσει τα ψυχικά αποθέματα των πολιτών και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε οικονομική καταστροφή όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.

Με έκπληξη και έντονο προβληματισμό παρακολουθούμε τον Δήμαρχο να παραμένει σιωπηλός και άπραγος απέναντι σε αυτή την εξέλιξη. 

Αν υπάρχουν στοιχεία που να συνηγορούν στο σκληρό lockdown να τα υποστούμε. Δικαιούμαστε ως πολίτες, όμως, να γνωρίζουμε για να μπορούμε να στηρίζουμε, αν χρειαστεί.

Ζητάμε από τον Δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στους πολίτες και στους επαγγελματίες της περιοχής, απαιτώντας θέσπιση διαδικασιών για την πρόληψη επιβάρυνσης του Δήμου μας από μεταφερόμενα κρούσματα και την αντιμετώπισή του σύμφωνα με τα δικά του επιδημιολογικά δεδομένα.

   Δημοτική Παράταξη Δήμου Θηβαίων

“Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης”

 

newspull


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here