Περιφέρεια Αττικής : 1η διενέργεια ψεκασμών στη Δυτική Αθήνα - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021

Περιφέρεια Αττικής : 1η διενέργεια ψεκασμών στη Δυτική Αθήνα


Ξεκίνησε το  πρόγραμμα  καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών για το 2021
Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη ξεκίνησε  το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών για το 2021.
Με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας, η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί  και φέτος το πρόγραμμα πραγματοποιώντας εφαρμογές για την αντιμετώπιση της προνυμφοκτονίας.
Η εφαρμογή των ψεκασμών αφορά σε περιοχές περιαστικές και περιοχές υπερτοπικής σημασίας της αρμοδιότητας της ΠΕ Δυτικού Τομέα  Αθήνας.
Πιο συγκεκριμένα η  Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Ανδρέα Λεωτσάκου προχώρησε την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 σε εφαρμογή προνυμφοκτονίας από εδάφους στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» (τεχνικές λίμνες και κανάλια) και στο ρέμα Εσχατιάς. Την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 ο ψεκασμός από εδάφους συνεχίστηκε στο ρέμα Αγίου Αντωνίου, στο ρέμα Αγίου Ανδρέα και στο Χαϊδόρεμα.Σημειώνεται ότι παράλληλα με το έργο καταπολέμησης κουνουπιών από την Περιφέρεια Αττικής, έχουν ενημερωθεί  οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας, ότι πρέπει και οι ίδιοι να προβούν στη λήψη μέτρων για την εξάλειψη εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και όπου κρίνεται αναγκαίο να υλοποιούν έργα προνυμφοκτονίας  εντός του αστικού ιστού περιοχών ευθύνης τους.
Οι ψεκασμοί θα συνεχιστούν  πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.


newspull 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here