ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ; ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΑΣΑ: «ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ» - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ; ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΑΣΑ: «ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ»

 


Με τον Πρόεδρο  και τη διοίκηση του ΟΑΣΑ, Ι. Γκόλια , συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΚΕΔΑ, Ευαγγ. Λίγγο.

Στόχος της συνάντησης, ήταν να τεθούν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των δημοτών της Ελευσίνας και της Μαγούλας.

Σημειώνεται, ότι ζητήματα όπως η πύκνωση των γραμμών και η διαμόρφωση δρομολογίων σε χρόνους συμβατούς με τις ώρες αιχμής των εργαζομένων, έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα με την προηγούμενη δημοτική αρχή να καταφέρνει από την τότε διοίκηση του ΟΑΣΑ, να αποσπάσει μόνο διαβεβαιώσεις ότι «τα αιτήματα θα εξεταστούν με καλή διάθεση».

Αντίθετα με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν η Διοίκηση του ΟΑΣΑ, μετά τα επιχειρήματα που έθεσαν ο Δήμαρχος  και ο Πρόεδρος του ΕΚΕΔΑ, δεσμεύθηκε ότι επόμενο διάστημα θα υπάρξει από την πλευρά του Οργανισμού επιτόπια έρευνα και αξιολόγηση των δεδομένων, προκειμένου να γίνει εκ νέου χαρτογράφηση των αναγκών της περιοχής και να υπάρξει συγκοινωνιακή μελέτη που να καλύπτει τις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της πόλης. Εκτενής συζήτηση έγινε, επίσης, για τη διαμόρφωση σταθμού μεταφόρτωσης.

Τέλος, αναφορά έγινε και για την διαμόρφωση αναγκαίων ρυθμίσεων, ενόψει της πραγματοποίησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας και ότι εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, εντός τριμήνου, θα κατατεθεί σχετική πρόταση, έτσι ώστε ο ΟΑΣΑ να προβεί στις αναγκαίες ρυθμίσεις.

Μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου δήλωσε σχετικά:

«Συναντήθηκα σήμερα με την Διοίκηση του ΟΑΣΑ, μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΚΕΔΑ για να θίξουμε το ζήτημα της δημόσιας συγκοινωνίας. Δεν ήταν μία εθιμοτυπική συνάντηση, αλλά μια συνάντηση με συγκεκριμένη agenda. Είμαστε εδώ για να προωθούμε τα μικρά και τα μεγάλα ζητήματα των δημοτών μας. Η προσβασιμότητα προς την πόλη και από την πόλη, εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και θα επιμείνουμε μέχρι να δοθούν λύσεις».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here