ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

Γ. Τράγκας: Η πλύση εγκεφάλου είναι ανάλογη της σφοδρότητας, της γελοιότητας που έχουν οι πράξεις της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης

newspull
0

 


Καλό κουράγιο στη «φυλακή» της διατεταραγμένης πολιτικής προσωπικότητας που ονομάζεται Κυριάκος Μητσοτάκης. Παραμονές Χριστουγέννων, παραμονές εορτών η χώρα μας ζει μια ιδιότυπη υγειονομική δικτατορία που γεννάει χιλιάδες νεόπτωχους. Κάνει τους πτωχούς πτωχότερους, τους πλούσιους πλουσιότερους. Και φέρνει χιλιάδες θανάτους, όχι από covid19, αλλά από άλλες ασθένειες, όπως και ένα κύμα αυτοκτονιών εξαιτίας της αναξιοπρεπούς διαβίωσης.

Όλη η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη σείεται από τον τεκτονικό σεισμό της πείνας. Χιλιάδες οι διαδηλωτές στο Παρίσι με κεντρικό σύνθημα «αφήστε μας να δουλέψουμε». Η παρισινή πρωτεύουσα ζει καθημερινά ομηρικές μάχες μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών με κυρίαρχα αίτια την κατάχρηση εξουσίας, την αστυνομική βία και κυρίως την πείνα. Στην Ιταλία σχηματίζονται τεράστιες ουρές για την ανεύρεση τροφίμων. Στην Γερμανία βγήκαν οι επιδημιολόγοι και αμφισβητούν με σοβαρά επιχειρήματα την αποτελεσματικότητα του lockdown. Εκεί αντιλαμβάνονται πού οδηγεί πολιτικά και οικονομικά αυτός ο οικονομικός, πολιτικός και πολιτισμικός αφανισμός που φέρνουν τα ακραία μέτρα του lockdown, και ο «βιασμός» της κανονικής ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων με το ψευδές επιχείρημα ότι έτσι σώζονται ζωές.

Εδώ στην Ελλάδα, στο διαδίκτυο πυκνώνουν οι αναρτήσεις εργαζομένων ολόκληρων κλάδων της οικονομίας, όπως του τουρισμού, υπό τον τίτλο «πεινάμε».

Η υγειονομική δικτατορία ανακοινώνει κάθε βράδυ τους διασωληνωμένους, τα κρούσματα και όσους χάνουν τη μάχη χρεώνοντάς τους στον covid19. Αλλά δεν μας λέει πόσοι πεθαίνουν από βαριές ασθένειες, εξαιτίας πλημμελούς περίθαλψης, και πόσοι φεύγουν από τον κόσμο απογοητευμένοι και πικραμένοι από αναξιοπρεπή διαβίωση τόσο επί μνημονίου όσο και επί covid19. Εκατοντάδες άνθρωποι καθημερινά που δεν πεθαίνουν από covid19 αλλά από καρκίνο ή από καρδιαγγειακά ή από χρόνια νοσήματα φθοράς, κηδεύονται χωρίς την παρουσία συγγενών και φίλων.

Όλα τα καθημερινά δελτία του ΕΟΔΥ δείχνουν πόσο ψεύτικα και παραπλανητικά είναι τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ και των πανελλαδικών καναλιών που τρομοκρατούν τον κόσμο, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι τόσο αυτοί που πεθαίνουν όσο και αυτοί που διασωληνώνονται έχουν προϋπάρχοντα βαριά νοσήματα, και η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μεγάλης ηλικίας.

Η πλύση εγκεφάλου είναι ανάλογη της σφοδρότητας, της γελοιότητας που έχουν οι πράξεις της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης. Άνοιξαν τα κομμωτήρια μόνο για κούρεμα και απαγορεύσαν να εργαστούν στον ίδιο χώρο οι κυρίες που κάνουν πεντικιούρ ή μανικιούρ ή μασάζ. Οι λοιμωξιολόγοι «μαϊντανοί των τηλεοπτικών παραθύρων», χωρίς να δίνουν καμία σημασία στις χιλιάδες που πεθαίνουν από πείνα, απαγόρευσαν σε αυτές τις κατηγορίες των υπαλλήλων να δουλέψουν. Αποτέλεσμα, τα κομμωτήρια πρέπει να πληρώσουν τώρα δώρα και μισθό σε όλους τους υπαλλήλους χωρίς να έχουν τα ανάλογα έσοδα.

Όλοι βρίζουν τον Μητσοτάκη χυδαία. Όλοι βρίζουν την οικογένεια Μητσοτάκη δικαιολογημένα. Όλοι πιστεύουν, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, ότι πρόκειται για μια τρελή πολιτική προσωπικότητα η οποία πέρασε έντονες περιόδους ψυχικής διαταραχής, και σήμερα, για κακή τύχη όλων, είναι στο τιμόνι της κυβέρνησης.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις εστίασης δεν πρόκειται να ανοίξουν ξανά. Ακόμη και αν επιτραπεί να ανοίξουν υπό περιοριστικούς όρους, δεν συμφέρει πλέον να το κάνουν. Οι καθηγητές λοιμωξιολόγοι συναγωνίζονται ο ένας μετά τον άλλο σε γελοίες δηλώσεις και τραγικές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Απορούν οι τηλεθεατές πώς ένας καθηγητής, όπως ο κύριος Γώγος, μπορεί να βγαίνει από τα ξημερώματα μέχρι τη νύχτα σε διάφορα κανάλια, και ταυτόχρονα να ξέρει τι συμβαίνει στο νοσοκομείο του. Σκεπτείτε τη γελοιότητα ενός ανθρώπου που ρωτήθηκε γιατί δεν άνοιξαν τα νυχάδικα και να απαντάει ότι αυτό δεν το κουβέντιασαν στην Επιτροπή. Η Ματίνα Παγώνη χωρίς να έχει καμία ιδιότητα επί των λοιμώξεων, είναι απλή παθολόγος, καλείται συστηματικά από όλα τα κανάλια, για να επιτείνει τον τρόμο και τον πανικό. Ο πολύς Μαγιορκίνης θέλει να είναι 9 άτομα στο οικογενειακό τραπέζι. Ο απίθανος Σύψας δεν θέλει κανέναν. Ο Τσιόδρας είναι άφαντος. Και ο ροζ πάνθηρας των εμβολίων, ο Κοντοζαμάνης, δηλώνει ότι θα κάνουμε όποιο εμβόλιο μας δώσουνε.

Είναι ασύλληπτη η δολιότητα των τηλεπαρουσιαστών να αποκρύβουν από τα εκατομμύρια των Ελλήνων όλες τις ειδήσεις που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων ή να αποκρύβουν τις αυτοκτονίες, την εγκατάλειψη χιλιάδων ασθενών και την ένδεια που σοβεί αυτή την εποχή στην πατρίδα μας.

Φανταστείτε τι εμβόλιο είναι αυτό της Pfizer, όταν ο Αλβέρτος Μπουρλά, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, που έγινε ξαφνικά κολλητός του Μητσοτάκη, δηλώνει ότι αυτός και τα στελέχη του δεν θα κάνουν το εμβόλιο της Pfizer, επειδή δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και επειδή δεν θέλουν να πάρουν την θέση κάποιων άλλων. Είναι τραγικό, και αυτό να το μεταδώσετε παντού, το γεγονός ότι ο CEO της Pfizer δεν προτίθεται να κάνει ο ίδιος το εμβόλιο που παρήγαγε η εταιρεία του.

Ο Μητσοτάκης αποδεικνύει στην πράξη ότι ήταν πάντα άθρησκος, άπιστος, και «υπηρέτης» των Γερμανών προτεσταντών. Από ό,τι φαίνεται λόγω πίεσης του χριστεπώνυμου πλήθους και της μισής ιεραρχίας της εκκλησίας θα επιτρέψει κάποιες κυλιόμενες λειτουργίες ή κάποια ατομική προσευχή. Καθημερινά, όμως, προκύπτουν θέματα που αποδεικνύουν πόσο γελοίος είναι ο ίδιος, η κυβέρνηση και η ομάδα των λοιμωξιολόγων που συνεργάζεται στενά, και όχι δωρεάν, με το Μαξίμου και τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες.

Επαγρυπνείτε αυτόν τον καιρό. Μπορεί να έχουμε εξελίξεις στο Αιγαίο. Ο Πρόεδρος Τραμπ επέβαλε κυρώσεις στην Τουρκία, ενώ η Ευρώπη σιώπησε για όλες τις προκλήσεις της. Ο Πρόεδρος Τραμπ και οι ΗΠΑ επέβαλαν αυστηρές κυρώσεις στην Τουρκία που πλήττουν όσο είναι δυνατόν τα εξοπλιστικά προγράμματά τους. Η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη για μια ακόμη φορά πούλησε την Ελλάδα και πήρε το μέρος της Τουρκίας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη επιβεβαίωσε χθες στη Βουλή όσα σας έλεγα τις προηγούμενες μέρες για το μυστικό διάλογο που γίνεται ερήμην του Ελληνικού λαού με την Άγκυρα. Όπως είπε η κυρία Μπακογιάννη, κάνοντας μάλιστα αναφορά στον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, η μόνη λύση είναι να εμπιστευτούμε τα δίκαια επιχειρήματά μας και να οδηγήσουμε τις διαφορές μας στη Χάγη. Φυσικά, η φίλη μου η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη δεν μας είπε πόσες διαφορές, πόσα αίτημα της Τουρκίας και πόσες απαιτήσεις του Ερντογάν θα αποδεχθούμε και θα υπογράψουμε στο συνυποσχετικό που πρέπει να πάει στη Χάγη.

Πέραν αυτού, δεν μας είπε πώς αντέδρασε ο καλός αδελφός της, αυτός ο ανθέλληνας σε όλες τις πράξεις που έκαναν οι Τούρκοι από την εποχή που είπαν κατάμουτρα στον Κυριάκο ότι πρόκειται να κηρύξουν ΑΟΖ με την Λιβύη. Ούτε μας είπε η κυρία Μπακογιάννη πώς θα αντιδρούσαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ή ο Κώστας Καραμανλής ή ο Ανδρέας Παπανδρέου αν επί μήνες το Όρουτς Ρέις έκοβε βόλτες εντός της υφαλοκρηπίδας μας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.

πηγη crashonline.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)16/12/20 2:24 π.μ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !