Προσκύνημα στην έρημο της Ιουδαίας, στη Λαύρα του Χοζεβά(video) - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Προσκύνημα στην έρημο της Ιουδαίας, στη Λαύρα του Χοζεβά(video)

 

Οδοιπορικό του Διεθνούς Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Ορθοδοξία στην έρημο της Ιουδαίας, στην Ιερά Μονή του Χοζεβά. Η Ιερά Μονή Χοζεβά είναι μία εκ των αρχαιοτέρων Ιερών Μονών της Παλαιστίνης, σύγχρονη των μεγάλων Μοναστικών Κέντρων του Αγίου Σάββα, και της Λαύρας του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου τον 6ον αιώνα. Επάνω από το καθολικό της Μονής και ανατολικώτερο του τρούλλου ευρίσκεται το Σπήλαιο όπου έζησε ο Προφήτης Ηλίας, όταν κατέφυγε εις την έρημο για να αποφύγει τον θυμό του ασεβούς βασιλέως Αχαάβ και της συζύγου του Ιεζάβελ, οι οποίοι είχαν εισαγάγει εις το Βασίλειόν των την λατρεία του Βάαλ.

------

Επιμέλεια Θεμάτων ''Εκκλησία/Ορθοδοξία'' ANDREAS M - Παιανία Αττικής για το newspull.*ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Ο Ανδρέας ΔΕΝ είναι διαχειριστής του blog newspull.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here