ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ

 


Αγαπητοί,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου θηλέων, αισθάνεται βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Α. Λεωτσάκο  για «το αμέριστο ενδιαφέρον που επιδείξαν για τα 26 κορίτσια μας καθώς και την ειλικρινή τους βούληση να είναι  αρωγοί στο έργο μας». Το πνεύμα συνεργασίας, ανθρωπιάς, ομοψυχίας και κοινωνικής αλληλεγγύης που επιδεικνύεται καθημερινά στην Περιφέρεια Αττικής και ιδιαιτέρως στο Δυτικό Τομέα είναι απαράμιλλο και αξίζει ιδιαίτερης μνείας. Ειδικότερα, τους ευχαριστούμε για την ηθική αλλά πρωτίστως έμπρακτη συνδρομή τους στην διευθέτηση  μιας σειράς δύσκολων θεμάτων που κατάφεραν να επιλύσουν προς όφελος των ωφελούμενών μας. 

Ως Πρόεδρος του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών για  τη  προσωπική του δέσμευση «ότι θα είναι πάντα δίπλα μας, δείχνοντας  την αγάπη του και την έμπρακτη συμπαράστασή του στο πλαίσιο της ακόμας καλύτερης λειτουργίας του ιδρύματος μας». Επιπρόσθετα θέλω να του  μεταφέρω τον ενθουσιασμό, την ευχαρίστηση και την αφάνταστη συγκίνηση  των κοριτσιών μας, τα οποία δήλωσαν χαρακτηριστικά ότι «Ένα ευχαριστώ δεν θα είναι ποτέ αρκετό για όσα κάνατε για αυτές».

Σε αυτή την συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια να βρισκόμαστε  με αίσθημα ευθύνης δίπλα σε αυτές τις παιδικές ψυχές που κατά συνθήκη βρέθηκαν χωρίς την αγάπη και την φροντίδα των οικογενειών τους, ενέργειες  σαν τις δικές σας, μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία και αποτελούν την κινητήριο δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη διάθεση για προσφορά. 

Ας κρατήσουμε ζωντανή την ΕΛΠΙΔΑ και τη ΔΥΝΑΜΗ για τα παιδιά μας! Το αξίζουν απόλυτα!

Σας ευχόμαστε υγεία σε όλους σας και καλές γιορτές! 


newspull.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here