Κύπρος : Χωρίς μάσκες οι μαθητές δημοτικού - Ανακούφιση στους γονείς των παιδιών! - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Κύπρος : Χωρίς μάσκες οι μαθητές δημοτικού - Ανακούφιση στους γονείς των παιδιών!


Ανατροπή! Χωρίς μάσκες οι μαθητές Δημοτικών σχολείων

Η νέα σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έλυσε το πρόβλημα που προέκυψε με τις αντιδράσεις των γονέων παιδιών δημοτικών, σε σχέση με τη χρήση προστατευτικής μάσκας, σε συνέχεια της κυβερνητικής απόφασης που ανακοινώθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε.
Τη σύσταση που εξέδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στις 22 Αυγούστου 2020, έφερε χθες το απόγευμα νέα ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας.
Ως εκ τούτου, έπειτα από την αναθεώρηση της σχετικής οδηγίας, η χρήση προστατευτικής μάσκας καθίσταται υποχρεωτική από τον γενικό πληθυσμό, ηλικίας 12 ετών και άνω, σε εσωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει αυξημένη συνάθροιση κοινού, όπως αυτοί έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας.
Προαιρετική η χρήση για μικρότερα παιδιά
Μέσω της ανακοίνωσης του Υπουργείου Υγείας, διευκρινίζεται ότι για παιδιά ηλικίας 6 μέχρι 12 ετών συστήνεται η χρήση μάσκας σε εθελοντική βάση σε κλειστούς χώρους με αυξημένη παρουσία κοινού.
Τέλος, σημειώνεται ότι, μετά από ενημέρωση που δόθηκε στο αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, οι πιο πάνω ρυθμίσεις θα έχουν ισχύ και στα σχολεία.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη, έφερε ανακούφιση στους γονείς της δημοτικής εκπαίδευσης, με τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Σωτήρη Χριστοφή να εκφράζει ικανοποίηση μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, διερωτώμενος πως θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν τα μικρά παιδιά με τη χρήση μάσκας, ειδικά αυτή την περίοδο που στην Κύπρο επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες.

Απο newsbomb Κύπρου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ (ΚΛΙΚ)
https://3p3x.adj.st/?adjust_t=u783g1_kw9yml&adjust_fallback=https%3A%2F%2Fwww.viber.com%2F%3Futm_source%3DPartner%26utm_medium%3DSharebutton%26utm_campaign%3DDefualt&adjust_campaign=Sharebutton&adjust_deeplink=viber%3A%2F%2Fforward%3Ftext%3DCheck%2520this%2520out%253A%2520%2520http%253A%252F%252Fwww.newspull.gr%252F2020%252F09%252Fblog-post.html%253Fm%253D1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here