Εξωκοινοβουλευτική Εξεταστική Επιτροπή επιστημόνων για τον κορωνοϊό συστήθηκε στη Γερμανία! - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

Εξωκοινοβουλευτική Εξεταστική Επιτροπή επιστημόνων για τον κορωνοϊό συστήθηκε στη Γερμανία!

Συγκροτήθηκε εξωκοινοβουλευτική Εξεταστική Επιτροπή για τον Κορονοϊό στην Γερμανία. Αποτελείται από ιατρούς, βιολόγους, κοινωνιολόγους, νομικούς και άλλους ειδικούς. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της:
“Ο Κορονοϊός κράτησε ολόκληρο τον κόσμο σε αγωνία για μήνες. Ο Κορονοϊός μας αφορά όλους. Πολλά από τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της νόσου από την COVID-19 είναι δυσανάλογα και επιβλαβή για τον πληθυσμό. Δεδομένου ότι δεν έχει συγκληθεί ακόμη ανεξάρτητη εξεταστική επιτροπή, η εξωκοινοβουλευτική εξεταστική επιτροπή για τον κορονοϊό, εν συντομία, ACU, ανακοινώθηκε μπροστά σε 5.000 άτομα στη Στουτγκάρδη στις 31 Μαΐου 2020. Η ACU αναφέρθηκε επίσης στο τεύχος της εβδομαδιαίας εφημερίδας με την υψηλότερη κυκλοφορία, “Δημοκρατική Αντίσταση” “στις 20 Ιουνίου 2020.
Αυτή η Επιτροπή Κορονοϊού πρεσβεύει την καλά τεκμηριωμένη, δωρεάν και ευρεία εκπαίδευση για όλους τους πολίτες με χρήση πολυμέσων. Επιπλέον, οι πληροφορίες παρέχονται διεθνώς σε πολλές γλώσσες προκειμένου να επιτευχθεί η ευρύτερη δυνατή κάλυψη.
Το ACU προορίζεται ως ένα δια-γενεακό, πρακτικό έργο που οργανώνεται από πολίτες για πολίτες. Αυτό σημαίνει ότι άνθρωποι όπως εσείς και εμε’ίς, καθώς και ειδικοί στον τομέα τους μπορούν να υποστηρίξουν το ACU με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις συνεισφορές τους με τη μορφή διαλέξεων και συνεντεύξεων.Ο επίσημος ιστότοπος της επιτροπής: https://acu2020.org

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here