Αιγάλεω : Χορηγείται οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες κατοίκους από το σεισμό του Ιουλίου 2019 - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020

Αιγάλεω : Χορηγείται οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες κατοίκους από το σεισμό του Ιουλίου 2019Με την υπ. αριθμ. 1889/27-8/2020 απόφαση του Δημάρχου Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα, εγκρίθηκε η χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού 730.614,43 €, που αφορά στους δικαιούχους εκ των πληγέντων κατοίκων του Αιγάλεω,  στο σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019.
Ικανοποιήθηκαν τα υποβληθέντα  αιτήματα των πληγέντων πολιτών, μετά από καίριες παρεμβάσεις της Διοίκησης, όπου απαιτούνταν, με τη σύνταξη και αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών, συμπληρωματικών εκθέσεων για την επιχορήγηση του δήμου Αιγάλεω.
Εντός του Σεπτεμβρίου οι υπηρεσίες του δήμου θα προβούν στην έκδοση χρηματικών ενταλμάτων και στην κατάθεση των αναλογούντων ποσών μέσω των τραπεζικών λογαριασμών τους.
Κατά συνέπεια δεν απαιτείται η φυσική τους παρουσία στις υπηρεσίες του δήμου για την είσπραξη των σχετικών ποσών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here