Η Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων κατά της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών - newspull

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Η Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων κατά της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών


Στο πλευρό του ποιμνίου της, στέκεται γι΄ ακόμη μια φορά η Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων και Σαλαμίνος.
Η Ιερά Μητρόπολη με ανακοίνωσή της, εκφράζει την συμπαράσταση για τις προσπάθειες κατά της εγκατάστασης Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών σε χώρο της πρώην 75ΜΕ.
Επίσης η Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων ξεκαθαρίζει ότι ο εν λόγω χώρος είναι ιδιοκτησία της ΕΚΥΟ της Εκκλησίας της Ελλάδος, και η ίδια δεν έχει ουδεμία ανάμιξη με το όλο θέμα.


romfea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).