Δήμος Χα'ι'δαρίου : Αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων σε όλο το δίκτυο του δημοτικού φωτισμού - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

Δήμος Χα'ι'δαρίου : Αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων σε όλο το δίκτυο του δημοτικού φωτισμού


Συνεργεία του Δήμου Χαϊδαρίου με καλαθοφόρο όχημα πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες αντικαταστάσεις καμένων  λαμπτήρων σε όλο το δίκτυο του δημοτικού φωτισμού.
Η αντικατάσταση των λαμπτήρων θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση έως ότου επιλυθούν  τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί στον δημοτικό φωτισμό. Ενώ έχει ελεγχθεί και η ποιότητα των λαμπτήρων ώστε να μην επαναληφθεί το παλαιότερο φαινόμενο να καίγονται υπερβολικά γρήγορα και να μην αποδίδει ουσιαστικά η εργασία των τεχνικών συνεργείων του Δήμου.
Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοικοι μπορούν να ενημερώνουν για καμένους λαμπτήρες που τυχόν δεν έχουν εντοπιστεί από τον Δήμο στο Γραφείο Δημότη, τηλ 213 2047300.
Παράλληλα, ο Δήμος Χαϊδαρίου προγραμματίζει την συνολική αναβάθμιση του δικτύου δημοτικού φωτισμού με την αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων παλαιού τύπου με λαμπτήρες LED. Με αυτό τον τρόπο θα βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα του δημοτικού φωτισμού, ενώ θα υπάρξει και εξοικονόμηση ενέργειας. Η δημοπράτηση του μεγάλου αυτού έργου αναμένεται εντός του 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here