Φυλακές Ασπροπύργου : Προχωράει με γρήγορους και σταθερούς ρυθμούς το project - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019

Φυλακές Ασπροπύργου : Προχωράει με γρήγορους και σταθερούς ρυθμούς το projectΣτην παλια νατοϊκή βάση τον Ασπρόπυργο θα ανεγερθούν δύο κτίρια μέσω ΣΔΙΤ με τη  ΜΟΜΚΑ του γενικού επιτελείου Εθνικής Άμυνας που τρέχει το project "Νέος Κορυδαλλός".

Εκπονείται ειδική χωροταξική μελέτη προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στο παλιό στρατόπεδο του Ασπροπύργου και παράλληλα ο χώρος του σημερινού σωφρονιστικού καταστήματος να μετατραπεί σε πάρκο δίνοντας πνοή στο Δήμο Κορυδαλλού.

Ήδη έχει λυθεί το ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος καθώς με νομοθετική ρύθμιση η παλιά νατοϊκή βάση του Ασπροπύργου περνάει για 99 χρόνια στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Μία εταιρεία θα αναλάβει  μετά από διαγωνισμό την ανέγερση των νέων φυλακών βάσει των προδιαγραφών που θα θέσουν οι μελέτες της ΜΟΜΚΑ και στη συνέχεια το ελληνικό δημόσιο θα πληρώνει ένα είδος ενοικίου μισθώματος.

Μέσα σε λιγότερο από 100 μέρες το σχέδιο για τη μεταφορά των μεγαλύτερων φυλακών της χώρας εκτός αστικού ιστού προχωράει με γρήγορους και σταθερούς ρυθμούς.

Ειδική επιτροπή που είχε συσταθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επέλεξε την παλιά νατοϊκή βάση στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα τη θέση Γήπεδο αμερικανικής ευκολίας ως το καταλληλότερο σημείο να ανεγερθεί η νέα φυλακή ή 5 σελίδα η έκθεση Παραδόθηκε στις 20 Αυγούστου στην ηγεσία του υπουργείου και στη συνέχεια έγινε δεκτή η εισήγηση και έτσι ξεκίνησε το έργο Η έκταση είναι 93 στρεμμάτων και οι τελικές εγκαταστάσεις θα μπορούν να φιλοξενήσουν 600 έως 700 άτομα..

www.sofokleousin.gr

Περιοχές Δυτικής Αθήνας-Αττικής(κάντε κλίκ)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here