Ερυθρές-Βίλλια : Εν αναμονή της απόφασης για τα τέλη αποχέτευσης - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

Ερυθρές-Βίλλια : Εν αναμονή της απόφασης για τα τέλη αποχέτευσηςΤο Τοπικό Συμβούλιο Ερυθρών μετά απο συνεδρίαση εισηγήθηκε την μείωση των τελών αποχέτευσης για τις Ερυθρές αλλά βάση της επιχειρηματολογίας αυτό μπορεί να ισχύσει και για τα Βίλλια.
 Σήμερα τα τέλη υπολογίζονται με ποσοστό 50% επι της κατανάλωσης ύδατος , όμως λόγω του αγροτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών η κατανάλωση νερού απο τους κατοίκους είναι μεγάλη και άρα και η χρέωση για τα τέλη υπονόμων είναι υπερβολική.
Έτσι λοιπόν το Τοπικό Συμβούλιο Ερυθρών εισηγείται τον επαναπροσδιορισμό του τέλους αποχέτευσης για το έτος 2020 σε ποσοστό 15% επί της τιμής κατανάλωσης του ύδατος και την τροποποίηση του Κανονισμού ΄Υδρευσης Αποχέτευσης ως προς τον
υπολογισμό των τελών αποχέτευσης της Κοινότητας Ερυθρών.
Το θέμα θα συζητηθεί την Παρασκευή 13 Δεκέμβρη απο το Δ.Σ Μάνδρας Ειδυλλίας.


newspull.gr

Διαβάστε : Σχόλιο Ημέρας ,Το "Παραμυθοχωριό" Και Τα Γύρω Χωριά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here