Χα'ι'δάρι : Ο Δήμαρχος Β.Ντηνιακός ενημέρωσε την ΚΕΔΕ για την ανάγκη οικονομικής στήριξης του Δήμου - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019

Χα'ι'δάρι : Ο Δήμαρχος Β.Ντηνιακός ενημέρωσε την ΚΕΔΕ για την ανάγκη οικονομικής στήριξης του Δήμου


Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός για να εκθέσει την  οικονομική κατάσταση του Δήμου. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην διόγκωση τα προηγούμενα χρόνια των εξόδων μισθοδοσίας του Δήμου και στη δυσαναλογία τους με τους ΚΑΠ που εισπράττει ο Δήμος.  Ο Βαγγέλης Ντηνιακός τόνισε την διαφορά ανάμεσα σε Δήμους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης,  και τα οποία είναι διαχειρίσιμα με ρυθμίσεις,  και στον Δήμο Χαϊδαρίου ο οποίος έχει δυσκολία στην κάλυψη της μισθοδοσίας και των λοιπών ανελαστικών δαπανών από το 2020 και μετά.
Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ εξέφρασαν την υποστήριξη τους και την διάθεση συμβολής τους στην προσπάθεια του Δήμου Χαϊδαρίου για τον εξορθολογισμό των οικονομικών του. Με έναυσμα την ενημέρωση από τον Δήμαρχο, αποφασίστηκε σε προσεχή συνεδρίαση να διεξαχθεί ειδική συζήτηση για τα οικονομικά προβλήματα των Δήμων και  το ΔΣ της ΚΕΔΕ να καταλήξει σε μια συνολική πρόταση προς το Υπουργείο.
Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός συνεχίζει τις συναντήσεις σε όλα τα επίπεδα της κεντρικής κυβέρνησης και της Αυτοδιοίκησης ώστε να υλοποιηθεί ένα βιώσιμο σχέδιο οικονομικής σταθεροποίησης  χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και στην απαραίτητη αναπτυξιακή πορεία της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here