Ανάπλαση και βελτίωση της πλατείας στο Τάχι Θηβών - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ανάπλαση και βελτίωση της πλατείας στο Τάχι Θηβών


Ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο με τίτλο: «Βελτίωση και Αναβάθμιση Πλατείας Ταχίου Δήμου Θηβαίων», το οποίο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της ΣΑΕΠ 766 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με αρχικό προϋπολογισμό 296.000,00 € και ποσό σύμβασης 154.740,77 €.
Η διαμόρφωση στην εν λόγω πλατεία καθίσταται απαραίτητη και στόχο έχει να αποτελέσει πόλο έλξης για τους κατοίκους της περιοχής, ενισχύοντας τη σχέση των πολιτών με τον κοινόχρηστο χώρο και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τους.
Ο σχεδιασμός αφορά στην κατασκευή χώρων κίνησης και στάσης, χώρων πρασίνου, επιστρώσεις με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, κατασκευή παιδικής χαράς και βελτίωση του υπάρχοντος γηπέδου μπάσκετ.
-----


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here