Πραγματοποίηση βολών Πυροβολικού στο ΠΒ Μεγάρων στις 3/10 και από 7/10-11/10 - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Πραγματοποίηση βολών Πυροβολικού στο ΠΒ Μεγάρων στις 3/10 και από 7/10-11/10Γνωστοποιήθηκε στο Δήμο μας η πραγματοποίηση βολών Πυροβολικού στο Πεδίο Βολής Μεγάρων την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 από τις 07:30 μέχρι τις 14:00 καθώς και από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 από τις 7:30 μέχρι τις 16:00.

Ως επικίνδυνη περιοχή ορίζεται αυτή που περικλείεται μεταξύ των ορίων: Ρέμα Τούτουλη - Ρέμα Καμάρας - Ύψωμα Ράχη Ντόσκουρη - Ύψωμα Τριστήλια - Ύψωμα Κορομηλιά - Ρέμα Κρύφτη.

Κατά τις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες απαγορεύεται η για οποιοδήποτε λόγο είσοδος και κυκλοφορία εντός της περιοχής ατόμων, ζώων, καθώς επίσης και πάσης φύσεως τροχοφόρων οχημάτων.

mandras-eidyllias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here