Αγγελική Παπακωνσταντίνου: ''Η ΚτΥπ έχει ήδη προσκληθεί εγγράφως από τον Δήμο μας, ώστε να διενεργήσει αυτοψίες στα σχολικά συγκροτήματα'' - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019

Αγγελική Παπακωνσταντίνου: ''Η ΚτΥπ έχει ήδη προσκληθεί εγγράφως από τον Δήμο μας, ώστε να διενεργήσει αυτοψίες στα σχολικά συγκροτήματα''


Η ανακοίνωση της Αντιδημάρχου Μάνδρας Ειδυλλίας (μέσω facebook) :

''Σύμφωνα με το «Σχέδιο δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμών» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Αριθμ. Πρωτ.: 2018/09.03.2018) αρμόδια υπηρεσία για τη διενέργεια αυτοψιών κτηρίων και εγκαταστάσεων υποδομών υγείας, δικαιοσύνης και παιδείας, είναι η Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.

Η ΚτΥπ έχει ήδη προσκληθεί ακόμη και εγγράφως από τον Δήμο μας, ώστε να διενεργήσει αυτοψίες σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων του Δήμου μας συνεργάζεται με κλιμάκια της Δ/νσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) για την διεκπεραίωση των απαιτούμενων αυτοψιών στα λοιπά Δημοτικά κτίρια, πλην σχολικών μονάδων.

Επίσης, προωθεί τα αίτηματα πολιτών στην Δ.Α.Ε.Φ.Κ., ώστε να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες αυτοψίες στα ακίνητά τους που αιτούνται ότι παρουσίασαν βλάβες έπειτα από τον σεισμό.''

Αγγελική Παπακωνσταντίνου

-------------------
newspull.gr

Περιοχές Δυτικής Αθήνας-Αττικής(κάντε κλίκ)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here