Πλήθος κόσμου μετά την προτροπή του newspull να παρευρεθεί στην "Φιέστα" της Δάφνης Ερυθρών - Διαβάστε όσα ΔΕΝ αναφέρθηκαν - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Κυριακή, 26 Μαΐου 2019

Πλήθος κόσμου μετά την προτροπή του newspull να παρευρεθεί στην "Φιέστα" της Δάφνης Ερυθρών - Διαβάστε όσα ΔΕΝ αναφέρθηκαν


Εμείς δεν διεκδικούμε δάφνες για την πρωτοφανή επιτυχία σε συμμετοχή κόσμου  στην "Φιέστα" της Δάφνης Ερυθρών.ΌΜΩΣ,για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους κυρίως το newspull κάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο,για αυτο το λόγο υπήρξε και πρωτοφανής συμμετοχή κόσμου συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές και αυτό ας το αναλογιστούν κάποιοι..(εδώ να αναφέρουμε όμως ότι ο κόσμος -και μπράβο του - κινητοποιήθηκε και εξαιτίας του φιλανθρωπικού σκοπού του αγώνα) /προστέθηκε κείμενο 03:30 26/5 .
2.Η Δάφνη Ερυθρών δεν ανήκει σε κανέναν άλλον παρά μόνο στον κόσμο του Κριεκουκίου.
3.Εξ ονόματος της ομάδας μιλούν τα ορισμένα πρόσωπα απο την διοίκησή της ,ή η ίδια η διοίκηση.
4.Το newspull ΔΕΝ στηρίζεται μονο σε φωτογραφικό υλικό ούτε μόνο σε βίντεο.Μπορούμε να κάνουμε ρεπορτάζ και να μεταδοθεί σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ κλίμακα χωρίς απολύτως ΚΑΜΙΑ φωτογραφία και αυτό έχει αποδειχθεί εκατοντάδες πλέον φορές...Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.
5.Η φιέστα έγινε,ο αγωνιστικός χώρος ήταν τρισάθλιος με ακούρευτο το χορτάρι.Εάν αυτό είναι αλήθεια γιατί δεν αναφέρθηκε.
6.Οι εξέδρα ήταν σε μαύρο χάλι με καθίσματα βρώμικα απο σκόνη και γεμάτα χαλίκια ανάμεσα τους αφήνοντας κακή εντύπωση στον κόσμο.ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ;;Ετσι θα ξαναπάει μπροστά η ομάδα;;
7.προστέθηκε κείμενο 03:05-26/5:
 Χρειάζεται και επικοινωνιακή διαχείριση μια ομάδα για να προχωρήσει ,αυτό ας γίνει κατανοητό.Η Δάφνη Ερυθρών μπορεί να προχωρήσει μπροστά και μάλιστα σε σημείο που αυτή τη στιγμή μπορεί να μην γίνεται πιστευτό.Η επικοινωνιακή διαχείριση θα φέρει και σπόνσορες κτλ...(το facebook έχει εξαιρετικά περιορισμένες δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα κυρίως επειδή απευθύνεται μόνο σε γνωστούς και φίλους).
7.Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στην Δάφνη Ερυθρών ,είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε επικοινωνιακά την ομάδα αλλά ΜΟΝΟ εφόσον μας ζητηθεί(και φυσικά δωρεάν).Ο νοών νοείτω...

newspull.gr

Διαβάστε:
Όλοι Στην ''Φιέστα'' Της Δάφνης Ερυθρών Το Σάββατο Στις Έξι Το Απόγευμα! (Και Σχόλιο Απο Τον Ε.Κ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here