Διαβάστε γιατί ο Ε.Κ έπεσε ''μέσα'' για την ημερομηνία διεξαγωγής των Βουλευτικών Εκλογών 2019 - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Διαβάστε γιατί ο Ε.Κ έπεσε ''μέσα'' για την ημερομηνία διεξαγωγής των Βουλευτικών Εκλογών 2019Με λίγες μόνο ημέρες απόκλιση, η ''πρόβλεψη'' του άρθρου για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών επιτρέψτε μας να χαρακτηριστεί ώς πετυχημένη..
Περιγράφει με απλό,σύντομο τρόπο όλα αυτά που υπέστη ο Σύριζα και εξαναγκάστηκε πλέον να ''συρθεί'' σε Βουλευτικές Εκλογές σε 40 περίπου ημέρες απο Σήμερα...διαβάστε το και θα καταλάβετε γιατί:

ΆΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2018
γράφει ο Ε.Κ(21/12/18)
 ''Οι Ευρωεκλογές έχουν κλειδώσει για τον Μάιο του 2019.Επειδή πολλά ακούγονται ,θα προσπαθήσω με μια σύντομη απλή ανάλυση να τεκμηριώσω την άποψη ότι λογικά οι Βουλευτικές εκλογές δεν θα γίνουν τον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη του 2019 όπως διατυμπανίζει η κυβέρνηση αλλά νωρίτερα ή ταυτόχρονα με τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές.

Εάν γίνουν πρώτα οι Ευρωεκλογές οι οποίες κατα παράδοση γίνονται με ''χαλαρή'' ψήφο ή με ψήφο διαμαρτυρίας( ειδικά όταν έχουν περάσει 3+ χρόνια χωρίς βουλευτικές εκλογές) τότε είναι παραπάνω απο σίγουρο ότι το κυβερνών κόμμα θα συντριβεί!!
Εάν γίνουν πρώτα αυτοδιοικητικές εκλογές,τότε δείκτης φθοράς για την κυβέρνηση θα είναι κυρίως οι Περιφέρειες.Παρά τα πρόσωπα(Περιφερειάρχες) τα οποία βεβαίως αφήνουν το δικό τους στίγμα στην διαχείριση των προβλημάτων της κάθε περιφέρειας,πάντα όταν γίνονται περιφερειακές εκλογές λίγο πρίν τον τερματισμό της θητείας μια κυβέρνησης ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα αυτές οι εκλογές εμπεριέχουν πάλι ψήφο δυσαρέσκειας ή διαμαρτυρίας(η οποία μάλιστα κουβαλά μαζί με την''φυσιολογική'' φθορά που οπωσδήποτε έχει το κυβερνών κόμμα και την φθορά των μνημονίων).
Σκεφθείτε λοιπόν να πάει η κυβέρνηση σε εκλογές τον Σεπτέμβρη του 2019 ''κουβαλώντας'' μια η δύο ήττες-συντριβές ήδη όπως τις περιγράψαμε πιο πρίν (τα ποσοστά μέσες άκρες τα επιβεβαιώνουν και οι δημοσκοπήσεις).
Ας είμαστε αντικειμενικοί ανεξάρτητα απο τα πολιτικά μας πιστεύω.Υπάρχει πιθανότητα
υποψήφιος/α του κυβερνώντος κόμματος στην περιφέρεια Αττικής να βγεί νικητής;Προσωπικά πιστεύω ότι αυτοί οι υποψήφιοι σε τέτοιες Περιφέρειες απλά διεξάγουν αγώνα προκειμένου να ''μαζέψουν'' λίγο την κατάσταση ή να δώσουν την εντύπωση ότι το ''παλεύουν'' προκειμένου να επιτευχθεί εκλογικός αιφνιδιασμός απο το κυβερνών κόμμα(ο νοών νοείτω).
Επίσης,ανεξάρτητα απο το ποιός είναι αντίπαλος,το ''χρίσμα'' απο την κυβέρνηση πλέον μπορεί μόνο βάρος να είναι για τους υποψηφίους λόγω της δυσαρέσκειας του κόσμου.
Ας υποθέσουμε ότι γίνονται Βουλευτικές εκλογές τον Φεβρουάριο του 2019.Τότε λοιπόν, στην περίπτωση που συντριβεί η κυβέρνηση τί χειρότερο θα μπορούσε να της συμβεί στις επερχόμενες ευρω-αυτοδιοικητικές;; τίποτα.Μάλιστα καθώς θα έχει ξεθυμάνει ο λαός οι υποψήφιοι μπορεί να τα πάνε και... καλύτερα.
Έτσι λοιπόν ,δύο δρόμοι υπάρχουν για την κυβέρνηση.Εκλογικός 'αιφνιδιασμός' πρίν ή πολύ πρίν απο τις  εκλογές του Μάη , ή τριπλές εκλογές τον Μάη του 19'.''

το άρθρο εδώ

newspull.gr
--------

Επίσημα Στοιχεία Google Analytics Για Newspull.Gr : 36 Online Χρήστες Πρίν Απο Λίγο(23/5/19,10-11π.Μ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here