Δημοτικές προεκλογικός αγώνας ......''Likes'' vs ''προτάσεων'' 5 - 0 !! - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

Δημοτικές προεκλογικός αγώνας ......''Likes'' vs ''προτάσεων'' 5 - 0 !!Φαίνεται ότι αυτά που συμβαίνουν στον Δήμο μας,συμβαίνουν και στους καλύτερους Δήμους!!
Η έλλειψη προτάσεων και προγραμματικών θέσεων απο μέρους των υποψηφίων έχει την εξήγησή της..
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 12/3/19 στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Περιστερίου PeristeriNews με τον τίτλο ''Μήνυμα αυστηρά για υποψήφιους των Εκλογών'' ..διαβάστε το :

Συνήθως στις εκλογές οι υποψήφιοι έδιναν υποσχέσεις και έταζαν λαγούς με πετραχήλια, κάτι που όπως φαίνεται πλέον έχει αλλάξει με τους συμμετέχοντες στα κοινά να επιδίδονται σε αμέτρητες παρουσίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις βγάζοντας δεκάδες φωτογραφίες με στόχο τα «like» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα ανέκδοτα για τους υποψήφιους στις δημοτικές εκλογές έχουν αρχίσει να λέγονται σε συζητήσεις στα καφέ της πόλης ενώ οι υποψήφιοι έχουν ξεκινήσει να μοιράζουν τις προεκλογικές του κάρτες ζητώντας την ψήφο των δημοτών.

Είναι γεγονός ότι στις 26 Μαΐου 2019 έρχονται Αυτοδιοικητικές και Πριφερειακές εκλογές αλλά αυτό που λείπει μέχρι στιγμής είναι η εμφανής παρουσίαση από τους υποψηφίους του προγραμματισμού που έχουν για το μετεκλογικό διάστημα.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι υποψήφιοι είναι ότι δεν θα συμμετάσχουν σε καλλιστεία αλλά σε εκλογές κάτι που σημαίνει πως θα ζητήσουν την ψήφο των πολιτών για την ανάδειξή τους στους επόμενους ρυθμιστές του τοπικού γίγνεσθαι και των ενεργειών που θα γίνουν ώστε να καλυτερεύσουν τη ζωή αυτών που τους ψήφισαν.

Πάντα οι Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια ευκαιρία ανάδειξης σοβαρών προσώπων μιας πόλης και διαφέρουν πολύ από τις Εθνικές εκλογές αφού δεν υπάρχει η υποψία του ρουσφετιού μιας και οι Δήμοι δεν έχουν τη δυνατότητα άμεσης πρόσληψης εργαζόμενων.

Το τρίπτυχο σοβαρότητα, πλάνο και άμεση επικοινωνία είναι αναγκαίο και πρέπει να διατηρηθεί από όλους τους υποψήφιους και ειδικά από τους νέους και άπειρους ώστε να έχουν ελπίδα στην επερχόμενη εκλογική μάχη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here