Μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής ΟΑΣΑ 861 προς οικισμό ΤΙΤΑΝ(ΠΑΝΟΡΑΜΑ) - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019

Μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής ΟΑΣΑ 861 προς οικισμό ΤΙΤΑΝ(ΠΑΝΟΡΑΜΑ)


Σας ενημερώνουμε ότι από την Γενική Δ/νση  Συγκοινωνιακού Έργου του ΟΑΣΑ αποφασίστηκε η μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 861 στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας  λόγω εργασιών.

Αναλυτικότερα αποφασίστηκαν τα εξής:

1.Μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 861 (ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΜΑΝΔΡΑ (ΟΙΚ. ΤΙΤΑΝ)), από τις 15.02.2019 έως τις 15.05.2019, λόγω εργασιών επί της Π.Ε..Ο. Ελευσίνας- Θηβών από τη συμβολή της με την οδό Απόλλωνος έως τη συμβολή της με την οδό Στρ. Δεληγιάννη στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας στο πλαίσιο υλοποίησης  του έργου :’’ΕΚΤΡΟΠΗ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΑΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΣΟΥΡΕΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ’’, ως εξής:

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 861 από αφετηρία προς τέρμα (προς Μάνδρα (ΟΙΚ ΤΙΤΑΝ))

Από Στρ. Ν. Ρόκκα, δεξιά Π.Ε.Ο. Ελευσίνας –Θηβών, αριστερά Στρ. Δεληγιάννη (Δημοσθένους), δεξιά Π.Ε.Ο. Ελευσίνας –Θηβών και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 861 από τέρμα προς αφετηρία (προς Ελευσίνα)

Από Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, αριστερά Στρ. Δεληγιάννη (Π. Μελά),δεξιά Μακρυγιάννη, δεξιά Π.Ε.Ο.  Ελευσίνας-Θηβών, αριστερά Στρ. Νικ. Ρόκκα και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

2.Την ίδρυση των παρακάτω προσωρινών στάσεων:

  Επί της οδού Στρ. Δεληγιάννη (Δημοσθένους), λίγο μετά τη διασταύρωση της με την οδό  Μακρυγιάννη, στη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 861(προς Μάνδρα (ΟΙΚ ΤΙΤΑΝ))

και  στην αρχή της οδού Στρ. Δεληγιάννη (Π.Μελά), στη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 861(προς Ελευσίνα)

Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here