Κινητοποιήσεις με κλείσιμο της ΠΕΟΑΘ προανήγγειλε ο Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ερυθρών - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

Κινητοποιήσεις με κλείσιμο της ΠΕΟΑΘ προανήγγειλε ο Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ερυθρών


Δυναμικές κινητοποιήσεις στις οποίες θα περιλαμβάνεται κλείσιμο δρόμων(ΠΕΟΑΘ) και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας προανήγγειλαν οι γονείς των μαθητών του Γυμνασίου Ερυθρών(Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ερυθρών).Το βασικό τους αίτημα είναι η επιτέλους αποκατάσταση του Κτιριακού Συγκροτήματος Γυμνασίου Ερυθρών.Εντωμεταξύ ήδη οι μαθητές του Λυκείου Ερυθρών έχουν κάνει κατάληψη στο κτιριακό συγκρότημα που συστεγάζει τους μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου.
Διαβάστε την ανακοίνωση(26/1) μέσω facebook του Συλλόγου:


''Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ερυθρών

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου, στις 23/01/19, σχετικά με τα προβλήματα του γυμνασίου/γυμναστηρίου, αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Για το γυμναστήριο: ο σύλλογος θα εκδοσει ψήφισμα με το οποίο να αιτείται την αναστολή της άρσης χρήσης του γυμναστηρίου, λόγω του ότι οι προαπαιτούμενες ενέργειες για την αποκατάσταση των εσωτερικών φθορών του, έχουν ολοκληρωθεί.
2. Για το Γυμνάσιο: μαζική κινητοποίηση των γονέων όλων των βαθμίδων, με κάθε νόμιμο τρόπο, προκειμένου να διασφαλιστεί η παύση των κωλυσιεργιων , απ' όπου κι αν αυτές προέρχονται. Σε αυτούς τους τρόπους, περιλαμβάνονται η μεταφορά και συγκέντρωση γονέων και μαθητών στις Κτηριακές Υποδομές Α.Ε, το κλείσιμο της παλιάς εθνικής οδού, η δημοσιοποίηση του θέματος μέσω καναλιών.
Δε θα αντέξουμε άλλο τον εμπαιγμό, δε θα επιτρέψουμε το Κριεκουκι να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Η προτεραιότητα μας είναι να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές και επαρκές σχολείο για τα παιδιά μας.

Εκ μέρους του συλλόγου.''
newspull.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Υπο Κατάληψη Το Λύκειο Ερυθρών Απο Τις 21/1/19


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here