Ξεκίνησε η κατάθεση αιτήσεων από τους γονείς για τη συμμετοχή των νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Ξεκίνησε η κατάθεση αιτήσεων από τους γονείς για τη συμμετοχή των νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μάνδρας – ΕιδυλλίαςΜέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 μπορούν οι γονείς να καταθέτουν τις αιτήσεις για την φιλοξενία των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να προσέλθουν στο Δημαρχείο της Μάνδρας και να παραλάβουν το
αντίστοιχο έντυπο της αίτησης.
Η υπηρεσία του Δήμου θα δέχεται τις αιτήσεις καθώς και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά καθημερινά από την Πέμπτη 24 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουνίου από τις 9.00 έως τις 13.30 στον 2ο όροφο του Δημοτικού Καταστήματος.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου γονέα
Άδεια παραμονής (σε περίπτωση αλλοδαπού)
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Βεβαίωση μονίμου κατοικίας
Πιστοποιητικό γέννησης παιδιού ή ληξιαρχική πράξη
Βεβαίωση εργοδότη για εργαζόμενους γονείς ή βεβαίωση ότι πρόκειται να εργασθούν σύντομα
Βεβαίωση ενσήμων ασφαλιστικού φορέα
Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας όπου φαίνεται η ισχύ της
Αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας με τα εμβόλια (πρώτη σελίδα και σελίδες εμβολιασμών)
Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος τρέχοντος έτους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here