Επείγον έγγραφο απέστειλε ο Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών για την κατάσταση στην ΠΕΟΑΘ - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Επείγον έγγραφο απέστειλε ο Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών για την κατάσταση στην ΠΕΟΑΘΕχθές κιόλας δημοσιεύσαμε το ρεπορτάζ μας(newspull)'' Ελλιπέστατος εώς ανύπαρκτος ο φωτισμός της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών''για την κατάσταση τις βραδυνές ώρες σχετικά με την κυκλοφορία στην ΠΕΟΑΘ.
Σήμερα  ο δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών δημοσιοποίησε το κατεπείγον έγγραφο που
απέστειλε σχετικά με την κατάσταση της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών

Ανακοίνωση απο την σελίδα του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών:
''Με πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση κινείται ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η αποκατάσταση της ασφαλούς κυκλοφορίας στην ΠΕΟΑΘ. Οι εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται η μετακίνηση των κατοίκων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων αλλά και των επισκεπτών, ενώ η διέλευση των οχημάτων γίνεται με πολλά προβλήματα και αυξημένους κινδύνους. Το γεγονός αυτό επηρεάζει την οικονομική ζωή στο σύνολο του Δήμου ενώ δημιουργεί ιδιαίτερες δυσχέρειες στην άσκηση επαγγελματικών δραστηριοτήτων, όχι μόνο του Δήμου, όπως της διέλευσης φορτηγών, λεωφορείων και άλλων επαγγελματικών οχημάτων.

Η προσωρινή λύση του ενός ρεύματος κυκλοφορίας δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα έτσι ο Δήμος απέστειλε έγγραφο, ως εξαιρετικά επείγον,  τόσο προς το Υπουργείο Υποδομών όσο και προς την Περιφέρεια ώστε να επισημάνει για ακόμη μία φορά την έκταση του προβλήματος και να ζητήσει την άμεση αποκατάσταση της ομαλής κυκλοφορίας στην ΠΕΟΑΘ.

Επισυνάπτεται το εξαιρετικά επείγον σχετικό έγγραφο του Δήμου.''

ΕΔΩ

newspull.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ελλιπέστατος εώς ανύπαρκτος ο φωτισμός της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here