Τέλος οι νεοσύλλεκτοι απο το Κέντρο Εκπαίδευσης στη Θήβα! - newspull

Latest Posts :

ΡΟΗ Newspull


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Τέλος οι νεοσύλλεκτοι απο το Κέντρο Εκπαίδευσης στη Θήβα!

Αποτέλεσμα εικόνας για κεπβ


Το ΚΕΥΠ στη Λαμία και το ΚΕΠΘ στη Θήβα κλείνουν οριστικά, τουλάχιστον με την μορφή που γνωρίζαμε.

Τα δύο Κέντρα Εκπαίδευσης της Στερεάς και πολλά ακόμη σε όλη την Ελλάδα θα σταματήσουν να
λειτουργούν και οι νεοσύλλεκτοι πλέον θα παρουσιάζονται σε μονάδες.

Οι τελευταίοι νεοσύλλεκτοι που υποδέχθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία ήταν στις 15 και 16 Ιανουαρίου. Παρουσιάστηκαν 450 άτομα που θα ορκιστούν στις 9 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια θα πάρουν φύλλο πορείας για τις μονάδες τους.Στη Θήβα η κατάταξη της Α΄ ΕΣΣΟ συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Δευτέρα και συνολικά θα παρουσιαστούν περίπου 600 άτομα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που ισχύει μέχρι σήμερα είναι η τελευταία σειρά που μπαίνει στο στρατόπεδο καθώς η Β΄ ΕΣΣΟ του 2018 θα παρουσιαστεί στις μονάδες.

Η κατάργηση των Κέντρων Εκπαίδευσης ήταν προγραμματισμένη για το Νοέμβριο του 2017, ωστόσο δεν υλοποιήθηκε αφού δόθηκε παράταση.

Οι νεοσύλλεκτοι που παρουσιάζονταν στο ΚΕΥΠ έφταναν συνολικά τους 3000 χιλιάδες και πολλοί περισσότεροι ήταν αυτοί της Θήβας.

Η απώλεια ενός τόσο μεγάλου αριθμού στρατιωτών αποτελεί πλήγμα για τις τοπικές κοινωνίες αφού στήριζαν οικονομικά την αγορά.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό μόνο δύο Κέντρα Εκπαίδευσης θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων.

Τα κέντρα που κλείνουν είναι:
• Πυροβολικού – Θήβα
• Μηχανικού – Ναύπλιο
• 9ο Σύνταγμα Πεζικού – Καλαμάτα
• 547/ΑΜ Τάγμα Πεζικού – Ρέθυμνο
• 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων – Μεσολόγγι
• 1ο Σύνταγμα Πεζικού. ΔΙΚΕ – Τρίπολη
• Υγειονομικού – Άρτα
• Εφοδιασμού- Μεταφορών – Σπάρτη
• 586 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού – Γρεβενά
• Υλικού Πολέμου – Λαμία
• Διακλαδικό Κέντρο – Τρίπολη

Στις 8 Δεκεμβρίου του 2017 ο Πάνος Καμμένος από την Λαμία, αφού βρέθηκε στην ορκωμοσία του ΚΕΥΠ είχε διαβεβαιώσει πως τα στρατόπεδα σε Λαμία και Θήβα δεν θα κλείσουν.

Γίνεται αναδιοργάνωση στο στρατό και ακόμη κι αν φύγουν οι νεοσύλλεκτοι θα έρθουν άλλες υπηρεσίες επεσήμανε τότε ο υπουργός.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here