Παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων έτους 2017 - newspull

newspull

Δυτική Αττική/Αθήνα,Βοιωτία και όχι μόνο...

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Your Ad Spot

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων έτους 2017

Παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων έτους 2017


Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας ανακοινώνει ότι διαβιβάστηκαν από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε.Δ.Α. οι κυρωμένες καταστάσεις κτηνοτρόφων, στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι για το έτος 2017.


Καλούνται οι κτηνοτρόφοι, στους οποίους κατανεμήθηκαν βοσκήσιμες γαίες εντός της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου, να προσέλθουν έως την Παρασκευή 29.12.2017, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο δημοτικό κατάστημα του τόπου κατοικίας τους (Μάνδρα, Ερυθρές, Βίλια, Οινόη), προκειμένου να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα κατανομής.

Ακολούθως οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταθέσουν το μίσθωμα που αναγράφεται στα έντυπα κατανομής, στο λογαριασμό της Περιφέρειας Αττικής (Alpha Bank με αριθμό IBAN: GR 60 0140 8020 8020 0200 1001 238).

Επισημαίνεται ότι η καταβολή του μισθώματος είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τις διατάξεις της 1332/93570/23.08.2016 απόφασης Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Μια ματιά στις Εφημερίδες

Post Top Ad

Your Ad Spot