Γυμνάσιο Ερυθρών. Προκηρύχθηκε ανοιχτός διαγωνισμός για το έργο της επισκευής των Κτιριακών Υποδομών - newspull

Breaking

newspull

Δυτική Αττική/Αθήνα,Βοιωτία και όχι μόνο...

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

Γυμνάσιο Ερυθρών. Προκηρύχθηκε ανοιχτός διαγωνισμός για το έργο της επισκευής των Κτιριακών ΥποδομώνΗ σχετική ανακοίνωση του δήμου έχει ώς εξής:
''Από την πρώτη στιγμή τέθηκε σε υψηλή προτεραιότητα η επισκευή του Γυμνασίου Ερυθρών που αποτελούσε άλλο ένα μακροχρόνιο πρόβλημα με το οποίο κανείς δεν ασχολούταν. Μετά τις προσωπικές επαφές που είχε η Δήμαρχος με την ηγεσία του οργανισμού «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ»
και την άψογη συνεργασία τους το έργο της επισκευής εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του οργανισμού.

Σήμερα οι «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» προχώρησαν στην προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Εργασίες αποκατάστασης κτιρίου Γυμνασίου Ερυθρών για την άρση της επικινδυνότητας». Οι προσφορές θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους μέχρι την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017. Σύμφωνα με την προκήρυξη η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 150 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.
«Διαπιστώσαμε την σπουδαιότητά του προβλήματος από την πρώτη στιγμή, ακούσαμε διεξοδικά την αγωνία των γονιών και των παιδιών, κινηθήκαμε άμεσα και μεθοδικά για να βρούμε λύση. Ευχαριστούμε πολύ τις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» που αναγνώρισαν το δίκαιο αίτημά μας και συνδράμουν στη λύση ενός χρόνιου και σοβαρού προβλήματος των Ερυθρών.» δήλωσε η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη με αφορμή την προκήρυξη του διαγωνισμού''

http://mandras-eidyllias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here