Ευνοϊκές ρυθμίσεις για όλους τους δημότες και οι οποίες θα αφορούν όσες οφειλές έχουν βεβαιωθεί έως 30 Σεπτεμβρίου 2017 - newspull

Breaking

newspull

Δυτική Αττική/Αθήνα,Βοιωτία και όχι μόνο...

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για όλους τους δημότες και οι οποίες θα αφορούν όσες οφειλές έχουν βεβαιωθεί έως 30 Σεπτεμβρίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ρυθμισεις

Σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο 4483/31.07.2017 παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης και εξόφλησης οφειλών από δημοτικά τέλη, φόρους, εισφορές κλπ και επίσης η δυνατότητα περαίωσης φορολογικών διαφορών για τις οποίες εκκρεμούν προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια.  
Στις οφειλές που υπάγονται στις ευνοϊκές ρυθμίσεις περιλαμβάνονται όσες θα βεβαιωθούν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου
2017.  
Ειδικότερα οι δόσεις μπορεί να ανέρχονται τις 100 με ελάχιστο ποσό δόσης τα 20 €.  
Στην περίπτωση εφάπαξ καταβολής ο οφειλέτης απαλλάσσεται εντελώς από πρόστιμα, πρόσθετους φόρους, προσαυξήσεις και τόκους. Σε διαφορετική περίπτωση όπου επιλέγεται όχι η εφάπαξ καταβολή αλλά οι ρύθμιση δόσεων τότε η απαλλαγή από πρόστιμα, προσαυξήσεις, τόκους κλπ είναι ανάλογη με τον αριθμό των δόσεων. Προκειμένου ο οφειλέτης να υπαχθεί στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου θα πρέπει να παραμένει συνεπής στην τήρηση του προγράμματος ρύθμισης.
Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας είναι στη διάθεση του κάθε δημότη να ενημερώσει και να εξυπηρετήσει όλους του πολίτες που ενδιαφέρονται για τις σχετικές ρυθμίσεις.  
Αρμόδια γραφεία στα οποία μπορούν οι πολίτες να απευθύνονται είναι:
Ταμειακή Υπηρεσία : 213.2014.917 & 213.2014.921 (Μάνδρα)
Τοπικά Γραφεία :        22630.62207 (Ερυθρές)
                                    22633.20001 (Βίλια)
            22630. 51396 (Οινόη)
Αιτήσεις για την σχετική ρύθμιση θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017.
Προσοχή:  Η ρύθμιση θα αφορά όσες οφειλές έχουν βεβαιωθεί έως 30 Σεπτεμβρίου 2017.

 mandras-eidyllias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here