Οι bloggers προωθούν τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη στην Ελλάδα - newspull

newspull

Δυτική Αττική/Αθήνα,Βοιωτία και όχι μόνο...

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ :

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Οι bloggers προωθούν τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη στην Ελλάδα

acropolis

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού του ΟΗΕ, έχει ανακηρύξει το 2017 ως Διεθνές Έτος Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης, και το αφιερώνει στην ανάδειξη και προώθηση πρακτικών αειφόρου τουρισμού στην Ελλάδα.
Και βέβαια, οι νέες μέθοδοι προβολείς, αξιοποιώντας το διαδίκτυο, είναι το καλύτερο εργαλείο προκειμένου να διεθνοποιηθεί η διαδικασία.
Διανύοντας ήδη τον τέταρτο χρόνο των Blogtrotters και σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean, βρίσκεται ήδη στο «αέρα» το ανανεωμένο microsite, www.blogtrotters.gr που αποτελεί τη σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα προώθησης storytelling ταξιδιωτικών εμπειριών.
Η ψηφιακή κοινότητα των περισσότερων από 100 digital influencers από 15 χώρες, καθώς επίσης και το χρονολόγιο εξέλιξης του θεσμού, ξεκίνησε το 2014 με μια εκδήλωση στην Αθήνα με θέμα «What’s the story?» και συνεχίστηκε το 2015 με μια ακόμη εκδήλωση, μεγαλύτερης συμμετοχής, στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική με θέμα «Young at Heart».
Το 2016 ήταν χρονιά-σταθμός για το Blogtrotters: μέσα από το concept «Greece Beyond the Senses» κορυφαίοι digital influencers άφησαν ένα ισχυρό ψηφιακό αποτύπωμα 145 εκατ. social media impressions, 80 blog posts και 19 vlogs. Η σύγχρονη προσέγγιση στο digital storytelling και η αξιοποίηση της ψηφιακής κοινότητας οδήγησαν στην κατάκτηση δύο χρυσών βραβείων, στα Ermis Awards (Digital PR) και Tourism Awards (Storytelling Excellence).
Το ανανεωμένο microsite, τροφοδοτείται με φωτογραφικό υλικό από τις εμπειρίες των digital influencers, όπως αποτυπώνονται στα social media, με τη χρήση του hashtag #BlogtrottersGR. Ταυτόχρονα, ο δείκτης μέτρησης «Sustainability Footprint» μετράει κάθε λέξη και εικόνα από τις ταξιδιωτικές εμπειρίες των διαμορφωτών ψηφιακής κοινής γνώμης, και το κυριότερο, καταγράφει το engagement του κοινού με αυτές μέσα από likes, comments, shares, retweets, κ.α.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Post Top Ad

Your Ad Spot