Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών.Παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων έτους 2016 - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

newspull - ΡΟΗ :

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών.Παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων έτους 2016

Παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων έτους 2016

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας ανακοίνωσε ότι παρελήφθησαν από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε.Δ.Α. οι κυρωμένες καταστάσεις κτηνοτρόφων, στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι για το έτος 2016.

Καλούνται λοιπόν ,οι κτηνοτρόφοι, στους οποίους κατανεμήθηκαν βοσκήσιμες γαίες εντός της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου, να προσέλθουν από την Τετάρτη 28.06.2017 έως την Παρασκευή 30.06.2017, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο δημοτικό κατάστημα του τόπου κατοικίας τους (Μάνδρα, Ερυθρές, Βίλια, Οινόη), προκειμένου να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα κατανομής.

Ακολούθως οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταθέσουν το μίσθωμα που αναγράφεται στα έντυπα κατανομής, στο λογαριασμό της Περιφέρειας Αττικής (Alpha Bank με αριθμό IBAN: GR 60 0140 8020 8020 0200 1001 238).

Μη καταβολή της βεβαιωμένης οφειλής του έτους 2016, συνεπάγεται ανάκληση της κατανομής της βοσκήσιμης γαίας, με απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής, για το 2018.

περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here