ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

newspull - ΡΟΗ :

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

ΜΕΡΟΣ 2-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ 1 ΕΔΩ
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, τo blog www.newspull.gr  δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων - υπηρεσιών - επιλογών και περιεχομένων του blog  στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και συνεπώς με δική του ευθύνη.

To blog μας(newspull) είναι ιδιωτικό (προσωπικό), λειτουργεί αφιλοκερδώς και δεν έχει κερδοσκοπικό σκοπό.

Μπορείτε να αναγνώσετε το blog μας ΜΟΝΟ εφόσον συμφωνείτε με τα παραπάνω γραφόμενα.Σε διαφορετική περίπτωση ΜΗΝ διαβάσετε αυτό το blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here