ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

“Είναι η Ρωσία ηλίθιε! Γι’ αυτό και θα νικήσει!”

newspull
0


Πύρινος Λόγιος : “Είναι η Ρωσία ηλίθιε! Γι’ αυτό και θα νικήσει!”

“Κανείς δε μπορεί να νικήσει μια αυτοκρατορία, όταν αυτή είναι αποφασισμένη, ενωμένη και αδίστακτη!”

Μίλτον Ιβάνοβιτς Πολατώφ, Ρώσος διανοούμενος και ιστορικός, 19ος αιώνας

Ποτέ δεν έχω πεί ότι συμπαθώ τους Ρώσους. Αντιθέτως μάλιστα. Κι έχω πολλούς λόγους να αισθάνομαι έτσι. Οι Ρώσοι, βαραγγικής καταγωγής σλαβική φυλή, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των ομοφύλων τους. Βάρβαροι, ψυχροί, γεννημένοι φονιάδες, αδίστακτοι, αιμοβόροι, πολεμοχαρείς και έκφυλοι. Δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε και συγκυριακό το γεγονός ότι διαθέτουν την πιο αιμοβόρικη, αιμοσταγή και αδίστακτη Μαφία παγκοσμίως κι αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι ούτε καινούργιο, ούτε πρόσφατο. Έχουν μέσα τους τον υπερφίαλο εγωισμό ότι είναι η μοναδική φυλή στον κόσμο που δικαιούται να πρωτοστατεί έναντι των άλλων και ως εκ τούτου, η συμπεριφορά τους διαχρονικά ήταν στην κυριολεξία μεγάλο πρόβλημα για τους γειτονικούς τους λαούς. Ακόμη και στην εποχή όπου η Ρωσία ήταν διαιρεμένη σε δουκάτα και μικρά βασίλεια, οι Ρώσοι του Κιέβου και αργότερα της Μόσχας, δεν ήταν ποτέ εύκολος αντίπαλος. Το αντίθετο θα έλεγα. Όποιος τα έβαζε μαζί τους, το μετάνοιωνε. Πολεμούσαν κυριολεκτικά μέχρις ενός και ουδέποτε παραδιδόταν. Μία μόνο αυτοκρατορία υπολόγιζαν και έναν μόνο λαό σεβόταν: Την Ανατολική Ρωμαϊκή (Βυζαντινή) Αυτοκρατορία και τους Έλληνες κατοίκους της! Όλοι οι υπόλοιποι, ήταν απλώς…βούτυρο στο ψωμί τους. Κι όμως… Αυτόν τον λαό, αυτή την Αυτοκρατορία, οι επίδοξοι δυτικοί “επικυρίαρχοι” θέλουν να την υποτάξουν κι εγώ προσωπικά γελάω τρανταχτά! Πολύ τρανταχτά!…

Γράφει ο

Πύρινος Λόγιος

Σε προηγούμενο άρθρο μου, είχα αναλύσει με περίσσια προσοχή και αδιάσειστα ντοκουμέντα, την πραγματική και αληθινή “Ουκρανία”, την οποία το σάπιο και διεστραμμένο “ιερατείο των Ελίτ του WEF” το οποίο σήμερα κυβερνά την Αμερική, την “έβαλε” να προκαλέσει την σημερινή Ρωσία και μέσω ενός απόλυτα υβριδικού πολέμου φθοράς να την γονατίσει και να την κάνει να “συνθηκολογήσει”, δεχόμενη την Νέα Τάξη Πραγμάτων που σχεδιάστηκε και επεκτάθηκε σε όλη την αγγλοσαξωνική Δύση. Οι άνθρωποι αυτοί, δεν είναι μόνο σατανοκρατούμενοι παράφρονες. Είναι και αγράμματοι, αμόρφωτοι και προπαντός ΗΛΙΘΙΟΙ. Από τον Γιουβάλ Χαράρι να πιάσει κανείς και να τελειώσει στην Ελίζαμπεθ Τράς – τέως πλέον πρωθυπουργίνα της Αγγλοσαξωνίας (Βρεττανία) και στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, η οποία “υποδύεται” τον ρόλο της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομμισιόν).

Ο Χαράρι δεν είναι μόνο το “δεξί” χέρι του “αρχιερέα” Κλάους Σβάμπ, είναι ίσως και ο ιθύνων νούς της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που αυτοαποκαλείται “Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ”. Το πλέον αντιφατικό σε αυτόν τον περίεργο τύπο, είναι ότι το παίζει εκτός των άλλων προσόντων του και…Ιστορικός! Αλήθεια, δεν ξέρω τι είδους Ιστορία σπούδασε, αλλά το να υποτιμά έτσι εύκολα τη Ρωσία ως μέγεθος και ως χώρα, αναιρεί πλήρως τον υποτιθέμενο “τίτλο” του. Μ’ άλλα λόγια, αν αυτός είναι Ιστορικός, εγώ είμαι ο …Cleaner του Λευκού Οίκου!

Όσο για τις άλλες δύο καρακάξες (αμφότερες επιλογές της “σχολής Σβάμπ”) αποδεικνύουν εν τοις πράγμασι πως πρόκειται περί “πριγκιπισσών” της βλακείας και της ασχετοσύνης από πολιτικής και ηθικής πλευράς και καταδεικνύουν την τάση του ιερατείου του WEF να επιλέγει πρόσωπα απολύτως διεφθαρμένα και που στερούνται παντελώς ηγετικών πολιτικών προσόντων, ακριβώς για να εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές της εγκληματικής Ελίτ χωρίς πολλές κουβέντες και αντιρρήσεις.

Οι ενδιάμεσοι αυτών των δύο γυναικών, δεν είναι παρά απλές εξόφθαλμες μαριονέτες χαμηλότατου κύρους, επίσης διεφθαρμένοι ως το μεδούλι και απόλυτα ανίκανοι και προπαντώς ηλίθιοι . Η Ρωσίδα εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Βλαδιμίροβνα Ζαχάροβα, τις δύο αυτές “κυρίες” που είναι επικεφαλείς δύο μεγάλων και σημαντικών μερών της διεθνούς γεωπολιτικής (Βρεττανία-ΕΕ) τις έχει κράξει και τις δύο φανερότατα και απροκάλυπτα, χωρίς αυτές οι δύο καρακάξες να αντιδράσουν στο παραμικρό. Ουσιαστικά τις αποκάλεσε ηλίθιες και “γραφικές φιγούρες” μέσα από φράσεις που υπονοούν αυτό ακριβώς κι αυτές οι δύο “ηγέτιδες” να νομίζουν ότι η κουκλάρα Μαρία τις…πλέκει το εγκώμιο! Ναί, όπως το γράφω! Γι’ αυτό και η μεν πρώτη (Τράς) δεν άντεξε την πρωθυπουργία της Βρετανίας ούτε για…44 μέρες (παραιτήθηκε εν μέσω θυελλωδών αντιδράσεων ως παντελώς ακατάλληλη για το αξίωμα), η δε Ούρσουλα προβλέπεται να πέσει με γδούπο τόσο από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μέσα από τις αποκαλύψεις για τις σκανδαλώδεις συμβάσεις με την Pfizer για τα εμβόλια covid-19, όσο και για τις οικογενειακές της μπίζνες με τον Μητσοτάκη και τη κυβέρνηση του, όπως αποκάλυψαν ιταλικές και βελγικές εφημερίδες πρόσφατα.

Και επειδή οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, αποκαλύπτεται μέσω twitter ότι η παραιτηθείσα Λίζ Τράς, αυτό το θηλυκό “σκουπίδι των Καμπαλιστών”, είχε στείλει το μονολεκτικό μήνυμα “It‘s Done” (Έγινε!) μέσω του iPhone της απ’ευθείας στον αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Άντονυ Μπλίνκεν, ένα λεπτό μετά την έκρηξη στους αγωγούς Nord Stream!



Γι’ αυτό και η Ζαχάροβα τις προάλλες, μίλαγε για “ενοχή της Μεγ. Βρετανίας” και ότι αναμένει την απάντηση του Λονδίνου επ’ αυτού. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι οι Ρώσοι έστειλαν το πυρηνικό τους υποβρύχιο Belgorod να πλέει κοντά στις ακτές της Βρετανίας με το δάκτυλο στο…κόκκινο κουμπί! Δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν ο αντικαταστάτης της στην πρωθυπουργία, Ινδό-Βρετανός Ρόσνι Σούνακ ήταν όντως αποτέλεσμα του πανικού που προκλήθηκε μέσα στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όταν βουλευτές των Συντηρητικών πληροφορήθηκαν πως η Τράς είχε διατάξει την επίθεση στους ρωσικούς αγωγούς. Αυτό όμως που ξέρω σίγουρα, είναι ότι ο Ινδικής καταγωγής Σούνακ, ίσως αποδειχθεί το λιγότερο χειρότερο αυτή τη στιγμή, όχι μόνο για τη Βρετανία, αλλά για τον πλανήτη ολόκληρο, μιας και οι προθέσεις του, τουλάχιστον φαινομενικά, δεν είναι και τόσο καλές για τους νεοταξίτες Καμπαλιστές. Και μία από αυτές ξεδιπλώθηκε μόλις προχθές και έχει να κάνει με ένα από τα μεγαλύτερα σε ισχύ όπλα των Καμπαλιστών για να καταστρέψουν την οικογένεια, δηλαδή τους LGBDQ+ τους οποίους πρόκειται να απονομιμοποιήσει! Μ’ άλλα λόγια, να καταργήσει τα νομοσχέδια των αρχών της δεκαετίας του 2010 περί νομιμοποίησης των Ομοφυλοφίλων και των αμφίφυλων, λέγοντας πως “Υπάρχουν μόνο δύο φύλα, τα υπόλοιπα είναι προσωπικές επιλογές“! Αυτά δεν ακούστηκαν καθόλου καλά στ’ αυτιά του Σβάμπ και της παρέας του και αναμένουμε την αντίδραση τους.

Ποιά είναι λοιπόν η Ρωσία και γιατί οι νεοταξίτες θέλουν να την ισοπεδώσουν;

Κι μόνο το άκουσμα του ονόματος της, προκαλεί – τουλάχιστον στους νουνεχείς και κατέχοντες την Ιστορία, δεός και τρόμο.

Η Ρωσία δεν είναι απλά άλλη μια ευρωπαϊκή χώρα πολύ μεγάλη σε μέγεθος και πολυπληθής. Η Ρωσία είναι μια πολύ μεγάλη ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ χώρα. Αυτό ακριβώς είναι το δυνατό της σημείο και αυτό και μόνο την καθιστά παντοδύναμη.

Ανέκαθεν στη Ρωσία, η έννοια της δυτικότροπης και δυτικόμορφης “δημοκρατίας” είναι απολύτως σχετική. Και το λέω αυτό διότι ο λαός της, δεν είχε ποτέ “εκπαιδευτεί” στο να είναι αυτό που λέμε “αυτεξούσιος” και να διοικεί “δημοκρατικά”. Το αντίθετο μάλιστα. Έχει μάθει να διοικείται και όχι να…διοικεί. Στη Ρωσία, ουδέποτε εμφανίστηκε η έννοια της δημοκρατίας, εκτός ίσως από τους Κοζάκους, ενα φύλο ανατολικοσλαβικής (βαραγγικής) καταγωγής που εμφανίστηκε περί τα τέλη του 14ου αιώνα) στην περιοχή της βόρειοανατολικής και νότιας Δνειπερίας (σημερινή περιοχή του Ζαπορίζνιε), συγγενές των Ρώς και των Μοσχοβιτών Ρώσων, υποτελείς στο Πολωνό-Λιθουανικό κοινοπολιτειακό κράτος το οποίο κατείχε όλη την κεντρική και δυτική σημερινή Ουκρανία. Η διοίκηση τους ήταν απόλυτα δημοκρατική και γι ‘αυτό δεν άντεξαν για πολύ τον πολωνό-λιθουανικό ζυγό, κυρίως λόγω της θρησκείας (οι Κοζάκοι Ορθόδοξοι, οι άλλοι Καθολικοί) κι έτσι επαναστάτησαν υπό την διοίκηση του ξακουστού και περίφημου Αταμάνου Μπογδάν Χλεμίνσκυ, ο οποίος ζήτησε και την συνδρομή ενός από τους Τσάρους της Ρωσίας, τον Αλέξιο Ρωμανώφ και απώθησαν μαζί τους Πολωνό-Λιθουανούς και ενώθηκαν με την υπόλοιπη ρωσική επικράτεια. Οι αρχηγοί των Κοζάκων ήταν πάντα αιρετοί και το δημοκρατικό ιδεώδες τους ήταν το μόνο σημείο το οποίο δεν διαπραγματευόταν με κανέναν. Κατά τα λοιπά, υπηρετούσαν τον Ρώσο Τσάρο από τον 17ο αιώνα και μετά.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, όπου κι αν σταθεί και βρεθεί, διαλαλεί την αλήθεια που θέλει τους Ρώσους να είναι αδέλφια με τους υπόλοιπους Ουκρανούς. Έχει απόλυτο δίκιο. Η σημερινή Ρωσία, είναι επί της ουσίας η διαπλάτυνση του Βασιλείου της πόλης της Μόσχας (14ος αιώνας) το οποίο είχε ιδρύσει ο πρίγκιπας Δανιήλ (όλοι οι ανατολικοσλαβικοί λαοί ήσαν διαιρεμένοι σε μικρά κρατίδια, που ονομαζόταν Δουκάτα ή Πριγκηπάτα κι ένα από αυτά ήταν και το Δουκάτο της Μόσχας), το οποίο και αποτελούσε κατάλοιπο του κράτους των Ρως, το οποίο με τη σειρά του είχε καταλυθεί από τους Πολωνό-Λιθουανούς. Οι μόνοι εχθροί λοιπόν για τους Μοσχοβίτες και λοιπούς Ρώσους Ορθοδόξους ήσαν οι δυτικογαλουχημένοι Πολωνοί και Λιθουανοί. Όλοι οι υπόλοιποι ήσαν αδέρφια μεταξύ τους, τόσο φυλετικά, όσο και θρησκευτικά.

Η Μόσχα λοιπόν, άρχισε να απλώνεται επί βασιλείας του Πρίγκηπα Ιβάν του Γ’ (τέλη 15ου αιώνα) όταν και απαλλάσσεται οριστικά από τους Μογγόλοτατάρους της λεγόμενης “Χρυσής Ορδής”. Ο Ιβάν ως διορατικός και ικανότατος ηγέτης, έχοντας ήδη ισοπεδώσει και τους Πολωνό-Λιθουανούς καταλαμβάνοντας τα εδάφη που κατείχαν ως τότε και ειδικότερα την ίδια τη Λιθουανία, προείδε την τελική πτώση της Ανατολικής Ρωμαϊκής (Βυζαντινής) Αυτοκρατορίας και αποφάσισε να ζητήσει σε γάμο την Σοφία Παλαιολογίνα, πανέμορφη ανηψιά του τελευταίου αυτοκράτορα Κων/νου ΙΑ’ Παλαιολόγου ώστε να συγγενέψει με την Ρωμιοσύνη και έτσι, μετά την πτώση της Πόλης από τους Οθωμανούς, ο Ιβάν ανακηρύσσει την Μόσχα και το κράτος της ως συνέχεια και διάδοχος της “Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας”, η Μόσχα ορίζεται ως η “Τρίτη Ρώμη” και υιοθετείται ο βυζαντινός Δικέφαλος Αετός ως το νέο έμβλημα της!

Αυτά ακριβώς τα σημεία, ήταν που προκάλεσαν την απόλυτη μήνη των Δυτικών της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και κυρίως του Πάπα Πίου του Β’, ο οποίος αναγκάστηκε να πεί το αμίμητο: “Δεν θα απαλλαγούμε ποτέ από αυτό το μίασμα!”, εννοώντας ασφαλώς την Ορθοδοξία και την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία!

Από το σημείο αυτό και μετά, το Βασίλειο της Μόσχας γίνεται ακόμη πιο δυνατό, όταν ο περίφημος Ιβάν ο Δ’ ο Τρομερός, εγγονός της Σοφίας Παλαιολογίνας και του Ιβάν του Γ’ και φυσικά απόγονος της δυναστείας των Παλαιολόγων, παίρνει το τσαρικό στέμμα και ανακηρύσσει τον εαυτό του ως…”Καίσαρα της Τρίτης Ρώμης”, γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερες ανησυχίες στην γερμανική, αγγλοσαξωνική και φραγκική Δύση που ελέγχονταν από τον Βατικανό, κυρίως με το άκουσμα του…τίτλου “Καίσαρ”!

Ο,τι και να γράψει κανείς για τον Ιβάν τον Τρομερό, είναι πραγματικά…λίγα! Η Ρωσία πάντως ως αυτοκρατορία του οφείλει πολλά. Πάρα πολλά!

Όλα τα παραπάνω που ανέφερα, αποτελούν την μαγιά για το μετέπειτα τρομακτικό μίσος των Δυτικών, εναντίον της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Μίσος που ποτέ δεν καταλάγιασε, εξ αιτίας φυσικά του Βατικανού, το οποίο έβλεπε τον εφιάλτη της ανάστασης της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας μέσα από μια ανερχόμενη δύναμη που κανείς δεν ήξερε πού θα έφτανε.

Πράγματι, η Ρωσία πλέον με τον Ιβάν τον Τρομερό σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της, κατακτώντας εδάφη κυρίως στα δυτικά και νότια, εξοντώνοντας τόσο τους Οθωμανούς, όσο και τους Τατάρους της Κριμαίας. Μόνο μια φορά η αυτοκρατορία της Μόσχας κινδύνεψε κι αυτή είχε να κάνει με την περίοδο του Μεγάλου Λιμού στις αρχές του 17ου αιώνα και συγκεκριμένα την περίοδο 1601 – 1603 που είχε ως κύριο αίτιο την έκρηξη του ηφαίστειου του Περού (πιθανόν το Σαμπατσάγια) του οποίου το σύννεφο στάχτης προκάλεσε μεγάλες ξηρασίες και καταστροφή σπαρτών σχεδόν σε όλη τη βόρεια Ευρώπη. Από αυτή την μεγάλη επισιτιστική κρίση, η Ρωσία της Μόσχας που βρισκόταν σε περίοδο αναρχίας λόγω του θανάτου του τσάρου Θεοδώρου του Α’ που δεν άφησε διάδοχο, βρέθηκε σε πολύ δυσχερή θέση. Το κράτος το διοικούσε η κάστα των Βογιάρων πλουτοκρατών και γεωκτημόνων, πλήρως ανίκανων και διεφθαρμένων με αποτέλεσμα να βρεί ευκαιρία η Δύση και με την καθοδήγηση του Πάπα Παύλου του Ε’, η Πολωνό-Λιθουανική Κοινοπολιτεία, καραμπινάτο προτεκτοράτο του Βατικανού και της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας των Αψβούργων, να χτυπήσει πισώπλατα και να ανακαταλάβει τα χαμένα εδάφη. Παρ’ όλη αυτή τη συμφορά, η Ρωσία της Μόσχας έδειξε ότι έχει στόφα Αυτοκρατορίας και δύναμη απίστευτη και μπροστά στον κίνδυνο αφανισμού, μερικές ομάδες εθελοντών πολεμιστών – κυρίως κοζακικής καταγωγής – μπήκαν μπροστά, κατάφεραν να νικήσουν τους Πολωνό-Λιθουανούς και να ανακαταλάβουν τα χαμένα εδάφη, ενώ στο μεταξύ η σύγκλητος εξέλεγε ως νέο Τσάρο τον Μιχαήλ τον Α’ της δυναστείας των Ρωμανόφ.

Η Αυτοκρατορία της Ρωσίας έφτασε στο απόγειο της υπό την ηγεσία του Πέτρου του Α’ του Μεγάλου, όπου και ανακηρύχθηκε επισήμως και ως Αυτοκρατορία, έχοντας ήδη εποικίσει όλη τη σιβηρική στέππα (μέσα 17ου αιώνα) και έχοντας ισοπεδώσει τη Σουηδία στον μεγάλο Βόρειο Πόλεμο (ήταν η πρώτη φορά που οι Πολωνό-Λιθουανοί είχαν συνάψει συμμαχία με τη Ρωσία εναντίον της Σουηδίας για τον έλεγχο της Βαλτικής, άλλη μεγάλη ιστορία κι αυτή).

Από τη βασιλεία του Μεγάλου Πέτρου και μετά, η Ρωσική Αυτοκρατορία, έχοντας φτάσει ως την…Αμερική (έχοντας καταλάβει το κομμάτι της Αλάσκας) και αποτελώντας μια αχανή αυτοκρατορία η οποία ξεκινούσε από τις παρυφές της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης, περνούσε όλη τη βόρεια Ασία και κατέληγε στην…Νέα Γη της αμερικανικής ηπείρου, συγκαταλέχθηκε αναγκαστικά ανάμεσα στις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία-Πρωσία, Αυστρο-ουγγαρία και Ρωσία) και γράφω “‘αναγκαστικά”, διότι οι Δυτικοί, τους οποίους ήλεγχαν το Βατικανό και οι μυστικές στοές των Πεφωτισμένων, ούτε καν προσπαθούσαν, έστω και με το στανιό, να την ….συμπαθήσουν και να την ανεχθούν. Μόνο ο Ναπολέων ο Γ’ της Γαλλίας και ο Χιτλερ τρείς αιώνες αργότερα διανοήθηκαν ότι θα μπορούσαν να την ποδηγετήσουν (έχοντας στο μεταξύ ποδηγετήσει αμφότεροι τη μισή Ευρώπη) και το πλήρωσαν πανάκριβα. Έκτοτε, ουδείς άλλος αποτόλμησε το…απονενοημένο.

Αυτό όμως που δεν κατάφεραν οι Δυτικοί της Αψβουργικής Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και του Βατικανού, προσπάθησαν να το κατορθώσουν εκ των έσω οι Πεφωτισμένοι και οι μυστικές εταιρείες των Καμπαλιστών μέσω της Μασονίας. Η Οκτωβριανή Επανάσταση των κατευθυνόμενων από τους Χαζαροεβραίους Καμπαλιστές, υπήρξε προϊόν των μυστικών εταιρειών τους και της Μασονίας. Ο Κάρλ Μάρξ, υπάλληλος και υποτακτικός της οικογένειας Ροθτσαιλντ, ανακήρυξε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο ταράζοντας τα λιμνάζοντα ύδατα του ήδη αναπτυσσόμενου καπιταλισμού στην Ευρώπη και στην Αμερική, με απώτερο σκοπό να εισβάλλει στην τσαρική Ρωσία των Ρωμανόφ. Και πράγματι, τον Οκτώβρη του 1917 και στην Αγία Πετρούπολη, το κόμμα των Μπολσεβίκων με επικεφαλής τον Βλαδίμηρο Λένιν, βρήκε την ευκαιρία που ζητούσε και εκμεταλλευόμενη μια περίεργη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί μετά την παραίτηση του Τσάρου Νικολάου του Β’ (προσωρινή κυβέρνηση Αλεξάντρ Κερενσκυ) κίνησε ένοπλη εξέγερση αποτελούμενη από λαϊκούς κάθε μορφής (εργάτες, αγρότες, ακόμη και στρατευμένοι και αξιωματικοί του στρατού) συμπαρασύροντας όλη τη ρωσική επικράτεια. Το αποτέλεσμα ήταν η Ρωσία να διαιρεθεί σε “δημοκρατίες” οι οποίες αποτέλεσαν και την ΕΣΣΔ η οποία κράτησε 70 και πλέον χρόνια, με απώτερο στόχο την εξαφάνιση της Ορθοδοξίας και της αυτοκρατορικής της υφής, ούτως ώστε σταδιακά η Ρωσία να αλλάξει νοοτροπία, να ξεχάσει παραδόσεις και ρίζες και να αποτελέσει μια δύναμη που θα μπορούσε στο μέλλον να εκφυλιστεί και στο τέλος να εξαφανιστεί.

Η μοίρα όμως την οποία και κατευθύνει μόνο ο Θεός, είχε άλλη γνώμη και άλλα σχέδια. Η Ρωσία με τη μορφή της ΕΣΣΔ άντεξε και στην επίθεση των Δυτικών του Χίτλερ, ανασυντάχθηκε και βγήκε νικήτρια από τον Β’ ΠΠ. Πενήντα χρόνια μετά, απαλλάχθηκε και από το μίασμα των Καμπαλιστών, βρήκε τον ηγέτη που της άρμοζε και από σωρός ερειπίων (εκεί την είχε φτάσει το κομμουνιστικό μίασμα του Καμπαλισμού) κατόρθωσε μέσα σε μια εικοσαετία σχεδόν όχι μόνο να σταθεί στα πόδια της, αλλά να καταστεί και πάλι η μεγάλη υπερδύναμη που ήταν πάντα.

Ελπίζω μέχρις εδώ, να έδωσα μια σαφή εικόνα του τι είναι στ’ αλήθεια η Ρωσική Αυτοκρατορία και πώς και γιατί οι Δυτικοί τη μισούν μέχρις εσχάτων.

Αν δεν καταλάβατε το γιατί, να το κάνω το συμπέρασμα ακόμη πιο λιανά. Διότι η Ρωσική Αυτοκρατορία, δεν έχει μόνο εδαφική και πληθυσμιακή γεωπολιτική δύναμη. Έχει τον συμβολισμό της συνέχειας της μισητής από τους δυτικούς Ορθόδοξης Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ως εκ τούτου, ως σύμβολο της Ορθοδοξίας με έμβλημα τον θρυλικό Δικέφαλο Αετό και της μόνης και αληθινής θρησκείας του Χριστού, αποτελεί το ανάχωμα για την επικράτηση των Καμπαλιστών-Σατανιστών Χαζαρο-εβραίων!

Δεν είναι καθόλου, μα ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο, που ο – επίσης Χαζαρο-εβραίος – βουλευτής των Δημοκρατικών Τζέιμι Ράσκιν, δήλωσε πως “Η Ρωσία είναι μια ορθόδοξη χώρα που πρεσβεύει παραδοσιακές αξίες. Γι’ αυτό πρέπει να καταστραφεί, όποιο κι αν είναι το τίμημα που πληρώνουν οι ΗΠΑ γι’ αυτό»!!“

Η αποκάλυψη αυτή ανήκει στο εκλεκτό ιστολόγιο “Διόδοτος” και στον αγαπητότατο Κώστα-Ταύρο και που αναδημοσίευσε το ιστολόγιο “Κανένα Ζόρι του μαχητικού Καταχανά.

Είναι αυτό που λέμε “Θέλει η Π..τάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει”! Ώστε έτσι λοιπόν κύριε Ράσκιν, που έχεις και ρωσική καταγωγή πανάθεμά σε! Μπράβο! Μόνο πρόσεξε μη σου σκιστεί το καλτσόν που φοράς κάτω από το παντελόνι, όσο θα…πολεμάς τον τρομερό Ρώσο με κάθε…κόστος! Άν σε άκουγε μόνο ο Ιβάν ο Τρομερός, θα κρατούσε τη κοιλιά του απ’ τα γέλια!

Τώρα λοιπόν, με αυτή την…αβίαστη ομολογία του Χαζαρο-Εβραίου, έχουμε και την απόδειξη για τα όσα ζούμε και για το ποιοί στ’ αλήθεια ευθύνονται για ό,τι περνάμε ως ανθρωπότητα. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά να μη μας κολλάνε και τη ταμπέλα του συνωμοσιολόγου!

Γιατί η Ρωσία ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ το “ΘΗΡΙΟ”

Σε προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο “Το όνομα του Θηρίου“, είχα αναλύσει όσο μπορούσα ορθότερα την έννοια προσέδιδε ο Ιωάννης στην “Αποκάλυψη” για το “Ποιόν” αυτής της ανίερης και γκαγκστερικής συμμορίας παραφρόνων και τους σκοπούς τους.

Το Θηρίο, ο Ιωάννης το περιγράφει γλαφυρότατα θα μπορούσα να πώ. Όχι με τον τρόπο που θα μπορούσε να κατανοήσει κάποιος αδαής της εποχής του ή κάποιος μεταγενέστερος μέχρι και τα τέλη του 20ού αιώνα, αλλά κάποιος που ΘΑ ΖΟΥΣΕ στην εποχή του ΘΗΡΙΟΥ. Μ’ άλλα λόγια, κάποιος ή κάποιοι ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ του Θηρίου.

Έχει λέει “Κέρατα δέκα και κεφαλές επτά”, πράγμα που υπονοεί – όσον αφορά τα κέρατα – προφανώς τις δέκα μεγαλύτερες πολυεθνικές του κόσμου – Microsoft, Apple, Coca-Cola, Unilever, J&J, Pfizer, Aramco, Sinopec, Volkswagen, Nestle – και όσον αφορά τις 7 κεφαλές, πιθανότατα υπονοεί τους…G7 – Γαλλία, Γερμανία, Μ.Βρετανία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιταλία, Καναδάς, Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ρωσία δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα τους, εδώ και μια δεκαετία.

Όλα αυτά μαζί, αποτελούν ένα οικονομικοπολιτικό “ΘΗΡΙΟ”, το οποίο διοικείται από τον έναν μεγάλο άτυπο οργανισμό, που ονομάζουμε World Economic Forum, δηλαδή Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με επικεφαλής τον Καμπαλιστή Χαζαρο-Εβραίο Κλάους Σβάμπ. Στα κέρατα αυτά υπάρχουν διαδήματα – δηλαδή στέμματα, που σημαίνει πως έχουν μεγάλη και πανίσχυρη εξουσία και στα επτά κεφάλια, υπάρχουν φράσεις βλάσφημες προς το πρόσωπο του Θεού, δηλαδή μ’ άλλα λόγια υπονοεί ο Ιωάννης τις ψευδείς “κλιματικές αλλαγές”, την νομιμοποίηση και προώθηση των Ομοφυλοφύλων, τον Μετά-άνθρωπο, την Ψηφιακή πολιτική… Όλα αυτά τέλος πάντων που προσβάλλουν τον Θεό και τα δημιουργήματά Του.

Η ουσία όλη όμως κρύβεται στα…σωματικά του “χαρίσματα”, δηλαδή στο στόμα και στα πόδια του Θηρίου. Έχει λέει πόδια αρκούδας (πόδας άρκτου) και στόμα…λέοντος! Για τους πόδας άρκτου, εύκολα πάει το μυαλό μας στη…Ρωσία, αλλά όχι! Η Ρωσία ΥΠΗΡΞΕ μέρος αυτού του Θηρίου, αλλά από το 2014 διαχώρισε πλήρως τη θέση της, μετά την ανατροπή Γιανούκοβιτς στην Ουκρανία και την επίθεση των Αμερικανών στη Συρία, για να ανατραπεί κι εκεί το μοναδικό εμπόδιο για τα σχέδια τους στη Μέση Ανατολή που άκουγε στο όνομα Άσαντ και μερικά χρόνια αργότερα, ο Πούτιν εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στους Ρόθτσάιλντ κηρύσσοντας τους τον πόλεμο. Οπότε, το στόμα του λέοντος, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τους…Αγγλοσάξωνες!

Αν ανατρέξουμε στην Ιστορία και τα στοιχεία της, θα δούμε πως ο Λέων ήταν ανέκαθεν το σήμα των Σαξωνικών Γερμανικών φυλών, των οποίων ένα μέρος τους, οι Άγγλοι και μέρος των Σαξώνων, κατέλαβαν τον 5ο με 6ο αιώνα μεγάλο μέρος της κελτικής Βρετανίας, δημιουργώντας έτσι το φύλο των Αγγλοσαξώνων. Από τον πρώτο βασιλιά τους, τον Έγκμπερτ του Ουέσσεξ (9ος αιώνας) μέχρι και τη δυναστεία των Ουίνδσωρ, το έμβλημα των Αγγλοσαξώνων είναι ο Λέων σε διάφορες εκφάνσεις!

Όσον αφορά τώρα τα πόδια αρκούδας, εκ των πραγμάτων πλέον, ΔΕΝ θα μπορούσαν να ανήκουν στη Ρωσία.

Πού ανήκουν; Μα φυσικά στην…άλλη “Ρωσία”, την καθολική!

Στη “Ρωσία του Κιέβου”, δηλαδή ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, στην ΠΟΛΩΝΙΑ, στη ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ και σε όλες τις άλλες σλαβικές φυλές που ασπάστηκαν – με τη βία, μη το ξεχνάμε αυτό – τον…καθολικισμό!

Αυτό λοιπόν το ΘΗΡΙΟ, την Αγγλοσαξωνική Δύση, η οποία έχει καταληφθεί πλήρως από το σατανοκρατούμενο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, καλείται να πολεμήσει η Ρωσία του Πούτιν σε έναν πόλεμο δίχως αύριο γι’ αυτήν.

Οι ινστρούχτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αφού στη δεκαετία του ’90 δεν μπόρεσαν να την διαλύσουν και να καρπωθούν τον πλούτο της (τα είχαν βρεί σε όλα με τους σύγχρονους “Βογιάρους”, δηλαδή την Ολιγαρχία του πλούτου της πρώην ΕΣΣΔ), αν και προσπάθησαν με νύχια και δόντια, έπεσαν πάνω στον σκληροτράχηλο Βλαδίμηρο Πούτιν και έχασαν το game με βαρύ σκόρ. Όταν ο Βλαδίμηρος (ο…Γ’) Πούτιν έδειξε ότι ΔΕΝ εξαγοράζεται, αποφάσισαν να τον αποδομήσουν με διάφορα τεχνάσματα, όπως πρόκληση αναταραχών, ξεσηκωμό των Τσετσένων, πόλεμο στη Γεωργία, τρομοκρατική επίθεση στο Ωδείο της Μόσχας, επανάσταση στην Ουσετία κλπ. Το μόνο που κατάφεραν, ήταν να κάνουν τον Πούτιν και τη Ρωσία, ακόμη δυνατότερους!

Το μεγάλο όπλο του Πούτιν, ήταν οι πετρελαιοπηγές και το φυσικό αέριο. Μ’ αυτό το υπερόπλο, η Ρωσία κατάφερε να ξαναγίνει υπερδύναμη, κάνοντας όλη την Ευρώπη και κυρίως τη Γερμανία, υποτακτικούς του εφ’ όσον ήταν όλοι εξαρτώμενοι από την ρωσική ενέργεια που πουλιόταν πάμφθηνα, κογιονάροντας έτσι και τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρίες του Αγγλοσαξωνικού μπλόκ. Το μόνο που είχε απομείνει στη Δύση ήταν η Ουκρανία, για την οποία ήξεραν οι πάντες ότι το κεντροδυτικό κομμάτι της μισούσε αφάνταστα τη Μόσχα και ήταν…υπό τον έλεγχο του Βατικανού λόγω της Ουνικής αιρέσεως και του Καθολικισμού και εκεί εστίασαν τις προσπάθειες τους στο να τη φέρουν μισό βήμα πρίν την ένταξη στο ΝΑΤΟ. Πληθυσμιακά όμως, το Ουνίτικο-καθολικό κομμάτι ήταν…μειοψηφία! Η πλειοψηφία ήταν οι ρωσόφωνοι της ανατολικής Ουκρανίας, η οποία και …έβγαζε “ρωσόφιλο” Πρόεδρο.

Τότε οι νεοταξίτες έβαλαν τον Τζώρτζ Σόρος και την οργάνωση του Open Society να προλειάνει τον δρόμο για μια άλλη “επανάσταση”, παρόμοια με αυτή των κρατών της Μέσης Ανατολής και αφού κατόρθωσαν στο μεταξύ να εντάξουν στο ΝΑΤΟ όλες τις χώρες του πρώην συμφώνου της Βαρσοβίας, επικεντρώθηκαν στην Ουκρανία από το 2009 και με συνεχείς αναταραχές, υπέσκαπταν τον Πρόεδρο Γιαννούκοβιτς, μέχρι που το 2014 τον ανάγκασαν να παραιτηθεί και την εξουσία πήραν οι πλέον εξετρεμιστές φιλοδυτικοί και Νέο-Ναζί, ο περίφημος “Δεξιός Τομέας”, μια οργάνωση με κρατική δομή και ό,τι πιο εξτρεμιστικό είχε εμφανισθεί στην Ευρώπη από το 1945 και μετά . Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Πούτιν και το επιτελείο του, κατάλαβαν ότι σύντομα, πολύ σύντομα μάλιστα, θα είχαν έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με την ήδη υποταχθείσα στο ιερατείο του Σβάμπ Δύση και ο πόλεμος αυτός πιθανόν να ήταν ακόμα και πυρηνικός. Και για να μη χαθεί άλλος χρόνος, με μια μεγαλοφυέστατη και αστραπιαία κίνηση, ενσωματώνει την Κριμαία κόβοντας από την Ουκρανία ίσως το πλέον στρατηγικό της κομμάτι. Η αντίδραση για την πλήρως αιφνιδιασμένη Δύση από την κίνηση Πούτιν, ήταν να του επιβληθούν σχεδόν 5.000 κυρώσεις!

Το “διάλειμμα” Τράμπ στην ηγεσία της Αμερικής, κυριολεκτικά ήταν…θεόσταλτο! Μέσα σε αυτή την τετραετία, ο Πούτιν όχι μόνο διπλασίασε τη δύναμή του παρά τις εξοντωτικές κυρώσεις που είχαν επιβληθεί στη Ρωσία, αλλά και προχώρησε κατά πολύ και στην στρατιωτική τεχνολογία, κατασκευάζοντας όπλα που κυριολεκτικά έκοβαν την ανάσα και τα έριχνε στη μάχη της Συρίας, εξοντώνοντας τους τζιχαντιστές του ISIS.

H τελευταία προσπάθεια των Δυτικών για να προσεγγίσουν τον υπερδύναμο πλέον Τσάρο της Ρωσίας (αφού είδαν και απόειδαν) έγινε τον Οκτώβριο του 2019, όταν και έλαβε χώρα η…περίεργη προσομοίωση για την…μελλοντική “πανδημία” του Covid. Αφού είχαν ήδη “χωρίσει” σε ζώνες πλέον τον πλανήτη για τα σχέδια τους για την Μεγάλη Επανεκκίνηση που θα ξεκινούσε παράλληλα με την πανδημία, πρόσφεραν στον Πούτιν τη ζώνη επιρροής του μισού “Τρίτου Κόσμου” και ένα μικρό κομμάτι της βόρειας Ευρώπης για να τον δελεάσουν. Ο Πούτιν απαίτησε περισσότερα ρίχνοντας στο τραπέζι το…ενεργειακό. Εκεί επενέβη η Κίνα, η οποία ένοιωσε “ριγμένη” και η συμφωνία χάλασε. Ο Πούτιν αποχώρησε από παντού και προσέγγισε περισσότερο την Κίνα, θέτοντας σε εφαρμογή πλέον το σχέδιο των BRICS. Από το σημείο αυτό, ξεκινάει για τα καλά ο υπόγειος πόλεμος που έφτασε μέχρι του σημείου η Δύση δια μέσου της Ουκρανίας και του προέδρου-μαριονέτα της, να προκαλέσει στα ίσια τη Ρωσία με την ένταξη της στο ΝΑΤΟ. Τα υπόλοιπα…τα ξέρετε!

Γιατί η Ρωσία θα νικήσει;

Μα απλούστατα, γιατί είναι η…Ρωσία!

Ουσιαστικά, η Δύση ΔΕΝ ήθελε σε καμμιά περίπτωση τον πόλεμο με τους Ρώσους. Το δείχνει αυτό η …περίεργη συμπεριφορά του ανώτατου Συμβούλου και ενορχηστρωτή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, “απέθαντου” Χένρυ Κίσσιγκερ! Πριν ένα μήνα σχεδόν και συγκεκριμένα στις 3 Οκτωβρίου, (ξανα)δηλώνει πως “Δεν είναι σοφό καθόλου να συμπεριληφθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ” και δηλώνει με παρρησία μάλιστα στη συνάντηση που έγινε στο Νταβός της Ελβετίας την ίδια χρονική περίοδο, πως “Οι Ουκρανοί θα πρέπει να συνθηκολογήσουν το συντομότερο δυνατό με την Ρωσία, διότι θα…καταστραφούν” και συνέχισε λέγοντας πως “Δεν βλέπω άλλη επιλογή από το να λάβω στα σοβαρά τις δηλωμένες ανησυχίες του κυρίου Πούτιν για την ασφάλεια και πιστεύω πως είναι λάθος για το ΝΑΤΟ να ειδοποιήσει την Ουκρανία ότι τελικά θα μπορούσε να ενταχθεί στη συμμαχία”. Τα ίδια περίπου έλεγε και τον περασμένο Αύγουστο, προειδοποιώντας ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται στο χείλος του απ’ ευθείας πολέμου με τη Ρωσία και τη Κίνα και ότι οδηγούμαστε σε παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο χωρίς να υπάρχει…λόγος!

Μ’ άλλα λόγια, ο “απέθαντος” Χένρυ, μέμφεται κατάμουτρα τους παράφρονες και πλήρως ανίκανους “ψεύτο-ηγέτες” της “Σχολής Σβάμπ” αλλά και τον ίδιο τον Κλάους, ότι αντί για…Μεγάλη Επανεκκίνηση (και έλευση του Παγκόσμιου Ηγέτη, του Αντίχριστου) θα δημιουργηθεί μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ που θα ελέγχει μόνο η…Ρωσία και οι συμμαχοί της, μιας και όλα τα οικονομικοτεχνικά και γεωπολιτικά μέτρα που έλαβε η Δύση συν τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, αντί να τη βλάψουν και να τη καθηλώσουν (όπως πιθανόν να τον διαβεβαίωναν τα τσιράκια του), την μετέτρεψαν σε…παγκόσμιο γίγαντα και πλήρως ενωμένο και αποφασισμένο! Τουτέστιν, ξύπνησε μέσα τους ο …Ιβάν ο Τρομερός και ο Μέγας Πέτρος ταυτόχρονα!

Άντε τώρα να τα βάλεις με διακόσια τόσα εκατομμύρια θυμωμένους Ρώσους και με το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο, το οποίο διαθέτει τους πλέον σύγχρονους πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές, τους Satan III, οι οποίοι διαπερνάνε το οποιοδήποτε αντιπυραυλικό σύστημα που υπάρχει σήμερα!

Το ΘΗΡΙΟ δηλαδή…τρέμει;

ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ ΝΑΙ! Ιδίως, με την…στροφή που έχουν πάρει πλέον τα πράγματα! Και μετά την είσοδο ΚΑΙ της Λευκορωσίας (γνήσιο “τέκνο” της μαμάς Ρωσίας) στον πόλεμο, πιστεύω ακράδαντα ότι η πτώση του Κιέβου είναι ζήτημα πλέον ενός ή δύο μηνών, για να μην πω…ημερών και καταστώ “γραφικός”.

Επίλογος

“Είναι η Ρωσία ΗΛΙΘΙΕ, γι’ αυτό και θα νικήσει”! Αυτήν ακριβώς τη φράση θα έλεγα κατάμουτρα, τόσο στον ποντικομούρη Γιουβάλ Χαράρι, όσο και στον ίδιο τον Κλάους Σβάμπ, που έλεγχει πλήρως το…προεδρείο των ΗΠΑ και όλον τον Λευκό Οίκο σούμπιτο.

Δεν το λέω εγώ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ το λέει. Και η Ιστορία, δεν είναι απλά και μόνο ένα βιβλίο καταγραφής των γεγονότων κατά τη διάρκεια των αιώνων στη ζωή της Ανθρωπότητας. Είναι και το βιβλίο που μας διδάσκει τους χαρακτήρες, τη συμπεριφορά και την πορεία των Εθνών μέσα στον χρόνο! Όποιος την αγνοήσει επιδεικτικά, ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ, επαναλαμβάνοντας την κατάληξη των λαθών του! Πόσο πια και με ποιόν τρόπο να το πώ αλλιώς; Να το ζωγραφίσω;

Οι επίδοξοι “επικυρίαρχοι” Αγγλοσάξωνες σατανιστές – ξέρω πολύ καλά τι λέω – ουδέποτε στο παρελθόν τόλμησαν να τα βάλουν με την “Αρκούδα” στα ίσια. Πάντα με το…καλό και με την…συγκατάβαση την πήγαιναν. Ήταν…κορόιδα; Ασφαλώς και όχι! Ειδικά με τη Ρωσία, ήξεραν και ξέρουν ακόμη, τι τους περιμένει.

Πάντα στους πολέμους που δημιουργούσαν, έβαζαν άλλους να βγάζουν το φίδι απ’ τη τρύπα για λογαριασμό τους. Δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι στο παρελθόν, είναι αρκετοί για να μας δείξουν το ποιόν των Αγγλοσαξώνων. Στον μεν Πρώτο, κατόρθωσαν και πήραν τη συμμαχία των Γάλλων, των “άκαπνων” μέχρι τότε Αμερικανών και των…Ρώσων (βεβαίως-βεβαίως) για να κατατροπώσουν την καϊζερική Γερμανία και την συμμαχό της Οθωμανική Αυτοκρατορία. Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, έτρεμαν σύγκορμοι μπροστά στον Χίτλερ και καλά που βρέθηκε ένας μισότρελος μπεκρής, ο Γουίνστον Τσώρτσιλ, να βάλει τη…τρέλα του πάνω απ’ όλα και να ξεσηκώσει όλον τον αγγλοσαξωνικό κόσμο και τις αποικίες του παίζοντας κορώνα-γράμματα την ίδια την ύπαρξη της Γηραιάς Αλβιώνος ενάντια στον Χίτλερ της τεχνολογικά προηγμένης μέχρι τότε Γερμανίας. Ειδ’ άλλως, ο Τσάμπερλαιν είχε ήδη έτοιμη τη συνθηκολόγηση με τον Φύρερ! Και ποιοί πολέμησαν δίπλα στην Αγγλία; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (Ελλαδίτες και Κύπριοι υπό το συμφωνηθέν να ενωθεί η Κύπρος με την Ελλάδα μετά τον πόλεμο), ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ (η χώρα τους είχε ήδη κυριευτεί από τη Βέρμαχτ), με το …στανιό ΟΙ ΗΠΑ και τέλος οι…ΡΩΣΟΙ της ΕΣΣΔ! Μόνοι τους, ΠΟΤΕ!

Πόσο δε μάλλον, όταν έχουν τώρα να κάνουν με την Νο1 ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ στον κόσμο, την ΡΩΣΙΑ!

Και τώρα, πάνω στην ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ εφαρμογή της Μεγάλης Επανεκκίνησης (δηλαδή της έκον-άκον σωτηρία των Ροθτσάιλντ και της κατεπείγουσας εφαρμογής του σχεδίου “Παγκόσμια Κυβέρνηση”), το μόνο εμπόδιο γι’ αυτούς είναι η Ρωσία!

Η Ρωσία, που είναι “χτισμένη” πάνω στα θεμέλια της Μεγάλης Ανατολικής Ρωμαϊκής (Βυζαντινής) Αυτοκρατορίας, δηλαδή της “Καθ’ ημάς Ανατολής” και στο αίμα της τρέχει το αίμα Ελλήνων Αυτοκρατόρων, μια Ρωσία που έγινε ΜΕΓΑΛΗ επειδή ενστερνίστηκε το “μεγάλο όπλο” των βυζαντινών, δηλαδή την Ορθοδοξία και την φιλοσοφία των Ελλήνων με την οποία είναι σμιλεμένη, είναι εκ των πραγμάτων ΑΝΙΚΗΤΗ!

Γιατί;

Μα διότι 150 παρακαλώ “εθνότητες”, μικρές και μεγάλες, έχουν ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ (όπως ακριβώς στα χνάρια της βυζαντινής αυτοκρατορίας των Ελλήνων) ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ! Καζάκοι, Αζέροι, Τσετσένοι, Οσέτιοι, Λευκορώσοι, Καμπαρντίνιοι (Καυκάσιοι), Κουμίκοι, Γιακούτιοι, Λεζγκί, Ουζμπέκοι, Τατζίκοι, Γεωργιανοί, Μπαλκάροι, Κιργίζιοι, Καρέλιοι, Χάντί, Λετονοί, Εσθονοί, Γκαγκαούζοι, Αμπχάζιοι και ένα σωρό άλλες μικρές ομάδες εθνοτήτων, έχουν αυτή την ώρα γίνει ΕΝΑ, αποτελώντας μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΖΑ ανθρώπων που έχουν ρωσοποιηθεί, μιλώντας ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ και ασπαζόμενοι κυρίως ΜΙΑ θρησκεία, την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (πλήν των μουσουλμανικών τουρκογενών πληθυσμών) και πιστεύοντας Ο,ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ και η ΜΟΣΧΑ, δηλαδή ο Τσάρος Βλαντιμίρ Πούτιν!

Και μόνο το γεγονός ότι αυτή την ώρα, ένας από τους πλέον ατίθασους πληθυσμούς, οι αδούλωτοι Τσετσένοι, βρίσκονται πρώτοι-πρώτοι στη γραμμή μάχης και…σφάζουν Ουκρανούς Νεοναζί, πιστεύοντας πως η Δύση είναι ο Διάβολος που πρέπει να νικηθεί, αρκεί για να καταλάβει και πιο αδαής δυτικός ότι αυτή η μάζα ανθρώπων που είναι αποφασισμένη για ζωή και για θάνατο, στην ουσία ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ!

Το ακριβώς αντίθετο, ισχύει με την Αμερική. Εκατότόσες επίσης εθνότητες, χωρίς όμως ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ συνδετικό κρίκο, αποτελούν την Νέα Γη, στερούμενοι παντελώς τις διαχρονικές αξίες τις οποίες και αντικατέστησαν με το…κυνήγι του χρήματος με κάθε τρόπο. Μ’ άλλα λόγια, το χρήμα είναι ο “Θεός” της Αμερικής και το… American Dream, που σημαίνει καλοζωία, χλιδή, σπίτι με πισίνα και σκύλο ράτσας. Αυτή η πληθυσμιακή “παρέα”, η στερούμενη πραγματικών και θεμελιωδών ανθρωπίνων αξιών, είναι καταδικασμένη να ΗΤΤΗΘΕΙ. Και η ιστορία των ΗΠΑ μετά τον Β’ΠΠ, μετράει ΜΟΝΟ ΗΤΤΕΣ! Δεν μιλάμε βεβαίως για επιθέσεις σε αδύναμες στρατιωτικά χώρες όπως η Σερβία ή το Ιράκ στις οποίες έκαναν επίδειξη δύναμης δολοφονώντας αμάχους. Μιλάμε για ΣΟΒΑΡΟΥΣ αντιπάλους, όπως ήταν π.χ. το Βιετνάμ ή η Κορέα.

Ο Πούτιν εώς τώρα, έπαιξε το παιχνίδι του με περισσή μαεστρία. δεν τελείωσε τον πόλεμο γρήγορα, όπως πολλοί δυτικοί περίμεναν για να τον κατηγορήσουν αργότερα για – πραγματικά και όχι μουσαντένια – εγκλήματα πολέμου. Όχι!

Πολέμησε ΕΞΥΠΝΑ, με πολύ μεγάλο ρίσκο ασφαλώς.

Ήθελε πρώτα να εξαντλήσει τους δυτικοευρωπαίους ενεργειακά και επισιτιστικά και μετά να …τους βάλει να τσακωθούν μεταξύ τους! Έπαιξε Μπράν ντε Φερ με ιδιοφυές σχέδιο, έχοντας πάντα ώς όπλο την …υπομονή και προπαντός την πάση θυσία διαφύλαξη των αμάχων, κυρίως των ρωσόφωνων περιοχών. Και φυσικά, ξεσκέπασε, σχεδόν ξεγύμνωσε τους Δυτικούς Αγγλοσάξωνες και το παιχνίδι τους – ιδίως μετά και τις αποκαλύψεις σχετικά με τους αγωγούς Nord Stream – κατορθώνοντας το…ακατόρθωτο, δηλαδή να στρέψει τους λαούς της Δυτικής Ευρώπης ενάντια στις ηγεσίες τους, απαιτώντας να σταματήσουν να στηρίζουν τον Ζελένσκι και να ακυρώσουν τις κυρώσεις προς τη Ρωσία!

Μ’ άλλα λόγια, φάνηκε η αλήθεια σε όλο της το μεγαλείο! Μέχρι και ο Ελόν Μάσκ, αυτός ο περίεργος δισεκατομμυριούχος που μέχρι πρότινος ανήκε στο κλάμπ των “Ελίτ” του WEF, άλλαξε ρότα εδώ και καιρό φοβούμενος πραγματικά το τι θα συμβεί αν η Ρωσία οπλίσει τα …μεγάλα της όπλα και τάχθηκε φανερά πλέον με τους… “λογικούς” των Ρεμπουπλικανών, βάλλοντας ευθέως κατά των Μπίλ Γκέιτς, Γιουβάλ Χαράρι και Κλαόυς Σβάμπ αγοράζοντας το Twitter αφ’ ενός και αφ’ ετέρου, αφαιρώντας την άδεια από τους Ουκρανούς να χρησιμοποιούν το σύστημα δορυφόρων SpaceX, απ’ όπου και έπαιρναν εντολές από το ΝΑΤΟ για να χτυπήσουν στόχους των Ρώσων.

Η Ρωσία παραμένει όρθια, ενώ Το ΘΗΡΙΟ κλυδωνίζεται. Οι εκλογές των Αντιπροσώπων για το Κογκρέσο στις ΗΠΑ, αναμένεται να είναι δραματικές και να κλονίσουν ακόμη περισσότερο τον υπό κατάληψη από τους σατανιστές του WEF Λευκό Οίκο. Εν αναμονή του αποτελέσματος λοιπόν, που θα κρίνει επί της ουσίας τα πάντα για τους Νεοταξίτες.

Βλέπετε, αγαπητοί μου αναγνώστες και συνέλληνες, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ; Βλέπετε πως με ένα του απλό νεύμα ή με μια κίνηση των δακτύλων Του, πως όλα μπορούν να ανατραπούν;

Πόσες φορές στα κείμενα μου δεν επεσήμανα το ότι Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ από τους ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ της ΝΤΠ; Πόσες φορές σας είχα πεί ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ και Εκείνος θα κάνει αυτό που πρέπει, ΤΗΝΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ;

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ;

Αν λοιπόν για τον Ίδιο τον Θεό, η Ρωσία πρέπει να νικήσει, ΑΥΤΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! Να είστε βέβαιοι!



Tο NEWSPULL.GR είναι blog ΦΙΜΩΜΕΝΟ απο το facebook.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !