Πυροπροστασία-καθαρισμοί σε οικισμούς και αγροτικές περιοχές από ξερά χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια απο τα συνεργεία του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

newspull - ΡΟΗ :

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

Πυροπροστασία-καθαρισμοί σε οικισμούς και αγροτικές περιοχές από ξερά χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια απο τα συνεργεία του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας

http://mandras-eidyllias.gr


Σε όλους τους Οικισμούς του Δήμου και σε
αγροτικές περιοχές πλησίον αυτών βρίσκονται τα κατάλληλα εξοπλισμένα συνεργεία καθαρίζοντας ξερά χόρτα, κλαδεύοντας δέντρα και απομακρύνοντας σκουπίδια, στο πλαίσιο των δράσεων πυροπροστασίας και καθαριότητας που υλοποιούνται από τις αρχές του καλοκαιριού.Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει κάθε χρόνο ο Δήμος για την αποφυγή του κινδύνου πυρκαγιών. Σημαντική βοήθεια στις προσπάθειες των εργαζομένων προσφέρει και ο λειοτεμαχιστής καθώς μειώνει όχι μόνο τον όγκο αλλά και τον χρόνο μεταφοράς των υλικών.

Τα συνεργεία αφού βρέθηκαν για δύο ημέρες στην Αγία Σωτήρα συνέχισαν στην περιοχή του Παλαιοχωρίου που θα παραμείνουν για όσο χρειαστεί και θα προχωρήσουνε ακολουθώντας το πρόγραμμα.

http://mandras-eidyllias.gr


Υπενθύμιση στους ιδιοκτήτες οικοπέδων για αποψίλωση και καθαρισμό των ξερών χόρτων για λόγους πυροπροστασίας
Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει για την αποφυγή του κινδύνου πυρκαγιών, ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας καλεί όλους τους ιδιοκτήτες οικοπέδων που ευρίσκονται μέσα σε κατοικημένες περιοχές ή κοντά σε αυτές και μέχρι αποστάσεως εκατό (100) μέτρων να προχωρήσουν άμεσα στον καθαρισμό τους από ξερά χόρτα κι απορρίμματα και στην απομάκρυνση τυχόν εύφλεκτων υλικών.
Η υποχρέωσή τους αυτή απορρέει από την υπ’ αριθμόν 4 Πυροσβεστική Διάταξη (ΦΕΚ 724 τ. Β΄ /1987) και οι παραβάτες της διάταξης αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα (άρθρο 433). Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου σε βάρος εκείνων που δεν συμμορφώνονται επιβάλλεται πρόστιμο. Οι ποινικές κυρώσεις ασκούνται από την Πυροσβεστική Αρχή, ενώ οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα.//http://mandras-eidyllias.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here