ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.Η ΚΡΥΦΗ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΕΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΘΗΒΩΝ(ΦΩΤΟ) - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ΡΟΗ newspull.gr

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.Η ΚΡΥΦΗ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΕΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΘΗΒΩΝ(ΦΩΤΟ)


Πρόκειται για ανακάλυψη του blog μας(βλέπε news-pull =τραβάει,βγάζει απο την αφάνεια τα Νέα)καθώς η συγκεκριμένη υπο διαμόρφωση χωματερή,βρίσκεται καλά κρυμμένη αν και δίπλα ακριβώς στην ΠΕΟΑΘ.
Είναι μέρος της ΠΕΟΑΘ(Παλαιάς Εθνικής Αθηνών Θηβών) που δεν ανήκει στα σημεία που έπληξε
η πλημμύρα του Νοέμβρη 2017.
Το μέρος που βρίσκονται τα σκουπιδόμπαζα με κατεύθυνση προς Αθήνα,είναι στα όρια των περιοχών ''Καρα'ι'σκάκη Οινόης'' και αρχή του λόφου ''Καραούλι'' Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας...
Συγκεκριμένα πρόκειται για σημείο της Πρώην ΠΕΟΑΘ αφού το κομμάτι αυτό αντικαταστάθηκε με νέο πιο διαπλατυμένο δρόμο.Η είσοδος και η έξοδος προς το σημείο είναι ελεύθερες και έτσι βρήκαν την ευκαιρία κάποιοι να παρατήσουν μπάζα και σκουπίδια..

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Το σημείο της 'χωματερής' βρίσκεται απέναντι απο την στάση του ΚΤΕΛ

Φαίνεται καθαρά η διαφορά του νέου απο τον παλιό δρόμο..ακολουθώντας τον παλιό μετά απο λίγα μέτρα φτάνει κανείς στην χωματερή...είσοδος ελεύθερη...Πολλά και διάφορα υλικά είναι πεταμένα..

Ο μισός δρόμος είναι κλειστός..ο υπόλοιπος ανοικτός..περάστε,σκουπίστε,τελειώσαμε....

Βλέπετε τον κενό χώρο στα δεξιά..μπορούν και μπαίνουν αυτοκίνητα για να αδειάζουν την ''πραμάτειά τους'' Τα παλιά μπάζα φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να ''ενσωματώνονται'' στο καταπράσινο τοπίο αφού έχουν βγάλει και χόρτα....

Διάφορα σκουπίδια είναι πεταμένα  άτακτα στον χώρο...βλέπετε την καταπράσινη πανέμορφη περιοχή που όμως την χαλάνε τα σκουπιδόμπαζα..

''Τοματούλα φρέσκια'' ,χαρτόνια και τελάρα...

Και άλλα διάφορα τσουβάλια και μπουκάλια πεταμένα εδώ και εκεί...

Πρέπει ο χώρος να καθαριστεί και να σφραγιστούν οι 2 εισοδοι του..

newspull.gr

ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ Δ.ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΕΙΤΕ NEWSPULL!!!!
Διαβάστε επίσης:1 σχόλιο:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here