ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ)

 

Ε.Ε : Σύνολο θανάτων και παρενεργειών εμβολίων covid εώς 5-6-21 (Απο τον Κλεάνθη Γρίβα - ψυχίατρο, νευρολόγο, διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)

newspull
0

Ε.Ε.: ΘΑΝΑΤΟΙ = 13.867 – ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ = 1.354.336

Μέχρι τις 5 Ιουνίου 2021

 

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΜΕΤΑΝΑΖΙΣΤΙΚΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΟΠΟΥ ΕΙΣΑΙ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣ»

 

Επιλογή, επιμέλεια κειμένου:

Κλεάνθης Γρίβας

9 Ιουνίου 2021



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣ»

 

Πρόκειται για δάνειο του εντυπωσιακά ευθύβολου τίτλου του  άκρως ενδιαφέροντος βιβλίου του Johann Chapoutot, με τον διευκρινιστικό υπότιτλο «Το μάνατζμεντ από το ναζισμό μέχρι σήμερα» εκδόσεις Άγρα, 2021– που ρίχνει φως στη σχέση συνέχειας που υπάρχει ανάμεσα στο μάνατζμεντ του ναζιστικού  καθεστώτος και στο μάνατζμεντ του πλήθους των Υπηρεσιακών συμβούλων των κυβερνήσεων και των εταιρικών ομίλων που διαμόρφωσαν την πολιτική και την οικονομία του μετα-ναζιστικού κόσμου. 

 

Ο εφιαλτικός κόσμος που οικοδομείται ταχύτατα γύρω μας, έχει ως με ιδεολογική εμπροσθοφυλακή τους παντός είδους Υπηρεσιακούς Μάνατζερ και συμβούλους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, μεταξύ των οποίων και το πλήθος των γιατρών, των λοιμωξιολόγων και των επιστημόνων που βρίσκονται στην υπηρεσία της «τεχνο-επιστήμης» και όχι της επιστήμης. Και, φυσικά, και τη συνομοταξία των Υπηρεσιακών επαγγελματιών συνδικαλιστών (ή άλλως, της συνδικαλιστικής «αριστοκρατίας») που παρασιτοβιούν σε κάθε εργασιακό κλάδο, οι οποίοι διαχρονικά έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αποδυνάμωση και στο θάνατο του πάλαι ποτέ συνδικαλιστικού κινήματος].

 

Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η «καταιγίδα των παρενεργειών» που θα ακολουθήσει θα οδηγήσει στην ανατροπή του εν εξελίξει παγκόσμιου πραξικοπήματος της «πανδημίας» που έγινε με πρόσχημα τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, όταν οι θάνατοι και οι παρενέργειες θα ξεπεράσουν το «κρίσιμο όριο» πέρα από το οποίο δεν θα μπορούν να καλυφθούν με οποιοδήποτε τρόπο. Αλλά, το τίμημα σε ανθρώπινες ζωές θα είναι, δυστυχώς, πολύ βαρύ.

 

Ε.Ε. (2021) έως

ΘΑΝΑΤΟΙ

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

20 – 03 – 2021

4.576

199.213

15 – 04 – 2021

6.662

299.065

17 – 04 – 2021

7.766 

330.218

24 – 04 – 2021

8.430

354.177

08 – 05 – 2021

10.570

405.259

22 – 05 – 2021

12.184

1.196.190

05 – 06 – 2021

13.867

1.354.336

 

«ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΡΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΓΩΘΕΙ…»

 

Η επαίσχυντη δήλωση ότι «τα οφέλη υπερτερούν των βλαβών» αποτελεί έσχατη διαστροφή της λογικής και κραυγαλέα εκδήλωση κυνικής βαρβαρότητας, γιατί πίσω από τους αφηρημένους αριθμούς υπάρχουν οι ατομικές και οικογενειακές τραγωδίες των συγκεκριμένων ανθρώπων που γίνονται βορά αυτής της ανυπόστατης δήλωσης. 

 

Ποιος είναι αυτός που, έχοντας εξουσία ζωής και θανάτου πάνω στους ανθρώπους, μπορεί να τους επιβάλλει τη φρικτή κατάσταση του γνωστού παιδικού (!) άσματος «και τότε ρίξαμε τον κλήρο, να δούμε ποιος θα φαγωθεί», φροντίζοντας πάντοτε να μην υπάρχει το δικό του όνομα στην κληρωτίδα; 

 

Για την Big Pharma και τους απρόσωπους εθνικούς και υπερεθνικούς γραφειοκρατικούς θεσμούς και οργανισμούς που εξυπηρετούν δουλικά τα συμφέροντά των τεράστιων εταιρικών ομίλων που διαμορφώνουν το σημερινό σκηνικό στο χώρο της οικονομίας και της «πολιτικής», ισχύει το ανατριχιαστικό ρηθέν από τον Στάλιν ότι «ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι τραγωδία. Ο θάνατος μερικών εκατομμυρίων ανθρώπων είναι στατιστική», φτάνει να εξαιρούνται οι ίδιοι απ΄ αυτά τα εκατομμύρια. 

 

Η αχρειότητα που εμπεριέχει αυτό το απαύγασμα της σταλινικής σοφίας είναι απολύτως εναρμονισμένη με την ανυπόστατη δήλωση ότι «τα οφέλη υπερτερούν των εμβολίων», η οποία αποκτά το πραγματικό της νόημα μόνο εάν επαναδιατυπωθεί σωστά: «τα οφέλη του φαρμακο-ιατρικού Καρτέλ είναι υπερτερούν της ζωής των ανθρώπων». 

 

Από την εποχή του Διαφωτισμού και μετά, είμαστε μάρτυρες μιας διαρκούς σύγκρουσης ανάμεσα στην άοπλη ιδεολογία της ανοχής και στην πραγματικότητα της ένοπλης εξουσιοφρένειας, της πιο επικίνδυνης μορφής της εγγενούς σχιζοφρένειας απ’ την οποία πάσχει εκ καταβολής το ανθρώπινο είδος, η παγκοσμιότητα της οποίας τεκμαίρεται από το γεγονός ότι εκδηλώνεται με τα ίδια ακριβώς συμπτώματα σε όλες τις ιστορικές εποχές και σε όλα τα γεωγραφικά πλάτη και μήκη. Πρόκειται για μια σύγκρουση στην οποία η λογική κερδίζει κάποιες μικρές μάχες αλλά ο παραλογισμός κερδίζει όλους τους πολέμους. Γι’ αυτό είμαστε καταδικασμένοι να βιώνουμε μια ιστορία που γράφεται πρωτίστως και κυρίως, με ποτάμια αίματος.

 

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ»

 

Θερμή παράκληση στους Υπηρεσιακούς επιστήμονες και τους Υπηρεσιακούς «δημοσιογράφους» να πάψουν να διαστρέφουν την γλώσσα (και, κατ’ επέκταση, τη σκέψη μας) και να μας τρομοκρατούν αλλοιώνοντας το νόημα του όρου «κρούσματα»

 

Σύμφωνα με όλα τα λεξικά της ελληνικής γλώσσας, «Κρούσμα: 1. Η εκδήλωση συμπτωμάτων προσβολής από μολυσματική νόσο: π.χ. ηπατίτιδας, τύφου. 2. (μεταφορικά) το σύμπτωμα ποινικών ή ηθικών παραβάσεων: παρατηρήθηκαν αυξημένα κρούσματα κλοπών, ληστειών, κ.α.νέο κρούσμα παιδεραστίας. ΣΥΝ. φαινόμενο».  [Γ. Μπαμπινιώτη: Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας. Κέντρο Λεξικολογίας, Αθήνα 1998, σ. 967]

 

Και «εκδήλωση συμπτωμάτων προσβολής από μολυσματική νόσο» δεν σημαίνει διαπίστωση ενός κατά 97% ψευδώς «θετικού» τεστ-PCR σε ασυμπτωματικούς. 

Η διαστροφική χρήση του όρου «κρούσμα» θα πρέπει να αντικατασταθεί με την ακριβή αναφορά στα εξής στοιχεία:

(α) Αριθμός των Τεστ που έγιναν σε ορισμένο χρόνο, 

(β) Αριθμός των ατόμων που βρέθηκαν απλώς «θετικά». 

(γ) Αριθμός των κύκλων επεξεργασίας στους οποίους έχει υποβληθεί το υλικό των τεστ (ct).

(δ) Αριθμός των νοσούντων, που εμφανίζουν συμπτώματα μιας εν εξελίξει μολυσματικής νόσου. 

Γιατί βεβαίως, ο αριθμός των απλώς «θετικών» (ασυμπτωματικών) δεν έχει καμιά σχέση με τον αριθμό των νοσούντων, που η διάγνωσή τους προϋποθέτει τον συνδυασμό κλινικής εξέτασης/συμπτωμάτων και εργαστηριακών ευρημάτων.

Κ.Γ.

Η παγκόσμια γενοκτονία συνεχίζεται:

13.867 ΘΑΝΑΤΟΙ και 1.354.336 ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

αναφέρθηκαν στην βάση δεδομένων της Ε.Ε. για τα 4 πειραματικά «εμβόλια»

μέχρι τις 5 Ιουνίου 2021.

 

Brian Shilhavy

Editor, Health Impact News

 

https://vaccineimpact.com/2021/worldwide-genocide-continues-13867-dead-and-1354336-injuries-in-european-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/

 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (EudraVigilance)

 

Η EudraVigilance είναι ευρωπαϊκή βάση δεδομένων για τις ύποπτες αναφορές παρενεργειών των φαρμάκων, στην οποία καταγράφονται και οι αναφορές των θανάτων και των παρενεργειών των πειραματικών «εμβολίων» για την COVID-19. Όπως αναφέρει η EudraVigilance: «Αυτός ο ιστότοπος ξεκίνησε από τον  Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων  το 2012  για να παρέχει πρόσβαση στο κοινό σε αναφορές για υποψίες παρενεργειών (που είναι γνωστές και ως ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες). Αυτές οι αναφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην  EudraVigilance  από τις εθνικές ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων και από τις φαρμακευτικές εταιρείες που διαθέτουν στις σχετικές άδειες κυκλοφορίας για τα προϊόντα τους…»

 

Στην Έκθεσή της EudraVigilance  έως τις 5 Ιουνίου 2021 καταγράφονται 13.867 θάνατοι και 1.354.336 παρενέργειες συνολικά μετά τη χορήγηση 4 πειραματικών «εμβολίων» COVID-19, από τις οποίες 683.688 αφορούν σοβαρές βλάβες (που αντιστοιχούν σε πάνω από 50% του συνόλου των παρενεργειών) από τα 4 εν χρήσει πειραματικά «εμβόλια» για την COVID-19:

 

PFIZER-BIONTECΗ COVID-19 MRNA VACCINE

MODERNA COVID-19 MRNA VACCINE (CX-024414)

ASTRAZENECA COVID-19 VACCINE (CHADOX1 NCOV-19)ναφλερεται 

JANSSEN COVID-19 VACCINE (AD26.COV2.S )

 

• «Ο όρος σοβαρή βλάβη ή σοβαρή παρενέργεια δίνεται σε κάθε αναφορά παρενέργειας εάν περιγράφει μια ιατρική κατάσταση που ή οδηγεί σε  θάνατο, ή είναι απειλητική για τη ζωή, ή απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο, ή πυροδοτεί μια άλλη ιατρικά σημαντική κατάσταση ή επιμηκύνει μια εν εξελίξει νοσηλεία, ή έχει ως αποτέλεσμα επίμονη ή σημαντική αναπηρία ή ανικανότητα».

 

• Δεδομένου ότι ο αριθμός των παρενεργειών και των θανάτων από τα 4 «εμβόλια» είναι συναρτημένος με την έναρξη της εφαρμογής τους στον πληθυσμό, δηλαδή με την ημερομηνία που τους χορηγήθηκε άδεια «χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) στις ΗΠΑ και αντίστοιχη άδεια χρήσης «υπό όρους» από την EMA στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι σκόπιμο να έχουμε κατά νου τις ημερομηνίες χορήγησης των σχετικών αδειών EUA. 

 

«ΕΜΒΟΛΙΟ»

ΗΠΑ - FDA

Ε.Ε. – EMA

PFIZER

12 Δεκεμβρίου 2020

21 Δεκεμβρίου 2020

MODERNA

17 Δεκεμβρίου 2020

6 Ιανουαρίου 2021

ASTRA ZENECA

ΠΟΤΕ

1 Φεβρουαρίου 2021

J & J

27 Φεβρουαρίου 2021

11 Μαρτίου 2021

 

ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Συνεργάτης της Health Impact News με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στη στατιστική ανάλυση ανέλαβε εθελοντικά και ανιδιοτελώς, να καταγράφει και να επεξεργάζεται τις αναφορές των παρενεργειών για καθένα από τα 4 πειραματικά «εμβόλια» που χορηγούνται στην Ευρώπη. 

 

• Στους πίνακες που ακολουθούν υπάρχει ασυμφωνία ανάμεσα στον συνολικό αριθμό των παρενεργειών και στον αριθμό τους που προκύπτει από την παράθεση των παρενεργειών και των θανάτων κατά όργανα ή συστήματα. 

 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί εμβολιασθέντες παρουσίασαν περισσότερες από μία παρενέργειες οι οποίες καταγράφονται στα αντίστοιχα όργανα ή συστήματα, για λόγους μελέτης των παρενεργειών. Για παράδειγμα, εάν κάποιος εμφανίσει 3 παρενέργειες, αυτές καταγράφονται σε τρία διαφορετικά πεδία του πίνακα των παρενεργειών, αλλά δεν προσμετρώνται τρεις φορές στο συνολικό αριθμό των παρενεργειών. 

 

• Το ίδιο συμβαίνει και με τον αριθμό των θανάτων: ορισμένοι θάνατοι οφείλονται στη συνέργεια πολλών αιτιών που θίγουν διάφορα όργανα και, συνεπώς, καταγράφονται στα αντίστοιχα πεδία για λόγους μελέτης, αλλά δεν προσμετρώνται στο συνολικό αριθμό των θανάτων.

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΑ «ΕΜΒΟΛΙΟ»

 

1. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΤΗΣ PFIZER

«εμβόλιο» mRNA: Tozinameran  (κωδικός BNT162b2Comirnaty):

ΘΑΝΑΤΟΙ: 6.732 ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 502.162 (έως 05/06/2021)

 

Αναλυτικά:

140.516 Γενικές διαταραχές & συμβάματα στο σημείο ένεσης - συμπ. 2.079 θάνατοι

90.427 Διαταραχές νευρικού συστήματος - συμπ. 692 θάνατοι

71.816 Διαταραχές μυοσκελετικού & συνδετικού ιστού - συμπ. 84 θάνατοι

45.616 Διαταραχές γαστρεντερικού συστήματος - συμπ. 332 θάνατοι

23.678 Διαταραχές δέρματος & υποδόριου ιστού - συμπ. 60 θάνατοι

21.055 Αναπνευστικού συστήματος, θώρακα & μεσοθωρακίου - συμπ. 777 θάνατοι

15.632 Λοιμώξεις - συμπ. 711 θάνατοι

14.819 Διαταραχές αιμοποιητικού & λεμφικού συστήματος - συμπ. 74 θάνατοι

12.929 Αγγειακές διαταραχές - συμπ. 251 θάνατοι

11.782 Υπό  Έρευνα - συμπ. 260 θάνατοι

11.018 Καρδιακές διαταραχές - συμπ. 843 θάνατοι

8.902 Ψυχιατρικές διαταραχές - συμπ. 99 θάνατοι

7.119 Οφθαλμικές διαταραχές - συμπ. 17 θάνατοι

6.146 Ωτός και του λαβυρίνθου - συμπ. 3 θάνατοι

5.552 Κακώσεις, δηλητηριάσεις και επιπλοκές - συμπ. 94 θάνατοι

5.436 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος - συμπ. 32 θάνατοι

3.730 Διαταραχές μεταβολισμού και θρέψης - συμπ. 129 θάνατοι

2.052 Αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού - συμπ. 3 θάνατοι

1.547 Νεφρών και ουροφόρων οδών - συμπ. 103 θάνατοι

387 Διαταραχές υπό έρευνα - συμπ. 28 θάνατοι

330 Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικές διαταραχές - συμπ. 11 θάνατοι

295 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη, και μη καθορισμένα - κύστεις και πολύποδες, (επιδείνωση ή πρόκληση) - συμπ. 21 θάνατοι

222 Χειρουργικά και ιατρικά συμβάματα - συμπ. 15 θάνατοι

216 Ενδοκρινικές διαταραχές

100 Διαταραχές που οφείλονται σε προβλήματα των προϊόντων

90 Επιπλοκές επί Συγγενών, οικογενών και γενετικών διαταραχών - συμπ. 5 θάνατοι

 

2. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΤΗΣ MODERNA

Πειραματικό «εμβόλιο» mRNA: mRNA-1273 ( CX-024 414)

ΘΑΝΑΤΟΙ: 3.821ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ: 101.767 (έως 05/06/2021)

 

Αναλυτικά:

28.047 Γενικές διαταραχές & συμβάματα στον τόπο ένεσης - συμπ. 1.646 θάνατοι

17.861 Διαταραχές του νευρικού συστήματος - συμπ. 382 θάνατοι

12.483 του μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού - συμπ. 69 θάνατοι

8.770 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος - συμπ. 124 θάνατοι

5.412 Δέρματος και του υποδόριου ιστού - συμπ. 25 θάνατοι

4.831 Διαταραχές αναπνευστικού, θώρακα, μεσοθωρακίου - συμπ. 365 θάνατοι

3.333 Λοιμώξεις - συμπ. 219 θάνατοι

2.292 Υπό έρευνες – συμπ. 85 θάνατοι

2.850 Αγγειακές διαταραχές - συμπ. 131 θάνατοι

2.071 Ψυχιατρικές διαταραχές - συμπ. 61 θάνατοι

2.822 Καρδιακές διαταραχές, συμπ. 409 θάνατοι

2.013 Κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιπλοκές - συμπ. 71 θάνατοι

1.826 Διαταραχές αιμοποιητικού & λεμφικού συστήματος - συμπ. 27 θάνατοι

1.575 Οφθαλμολογικές - συμπ. 5 θάνατοι

1.137 Διαταραχές του μεταβολισμού και της θρέψης - συμπ. 77 θάνατοι

1.171 Διαταραχές του αυτιού και λαβύρινθου

936 Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος - συμπ. 5 θάνατοι

670 Νεφρών και ουροφόρων οδών - συμπ. 46 θάνατοι

352 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού - συμπ. 1 θάνατος

311 Χειρουργικά και ιατρικά συμβάματα - συμπ. 33 θάνατοι

180 Διαταραχές του ήπατος - συμπ. 10 θάνατοι

171 Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικής περιόδου - συμπ. 1 θάνατος

113 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα – περιλ. κύστεις και πολύποδες (επιδείνωση ή πρόκληση) - συμπ. 14 θάνατοι

64 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος - συμπ. 1 θάνατος

31 Επιπλοκές επί Συγγενών, οικογενών και γενετικών διαταραχών - συμπ. 2 θάνατοι

18 Λόγω προβληματικών προϊόντων

 

3. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΤΗΣ ASTRA ZENECA

Πειραματικό «εμβόλιο»: AZD1222 / VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) 

ΘΑΝΑΤΟΙ: 2.848 ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 724.457 (έως 05/06/2021)

 

Αναλυτικά:

195.671 Γενικές διαταραχές & συμβάματα στο σημείο ένεσης - συμπ. 769 θάνατοι

155.571 Νευρολογικές διαταραχές, συμπ. 438 θάνατοι

113.983 Μυοσκελετικού συστήματος & συνδετικού ιστού - συμπ. 30 θάνατοι

75.897 Γαστρεντερικού συστήματος - συμπ. 129 θάνατοι

33.090 Δέρματος και υποδόριου ιστού - συμπ. 18 θάνατοι

23.942 Αναπνευστικού, θώρακα και μεσοθωρακίου - συμπ. 322 θάνατοι

15.657 Λοιμώξεις - συμπ. 188 θάνατοι

14.910 Αγγειακές διαταραχές - συμπ. 197 θάνατοι

15.030 Υπό έρευνα - συμπ. 62 θάνατοι

13.563 Ψυχιατρικές διαταραχές - συμπ. 25 θάνατοι

11.998 Οφθαλμολογικές διαταραχές - συμπ. 10 θάνατοι

10.935 Καρδιακές διαταραχές - συμπ. 351 θάνατοι

9.083 Διαταραχές μεταβολισμού & θρέψης - συμπ. 42 θάνατοι

8.125 Διαταραχές αιμοποιητικού & λεμφικού συστήματος - συμπ. 117 θάνατοι

7.746 Διαταραχές του Αυτιού και Λαβύρινθου

6.783 Κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιπλοκές - συμπ. 57 θάνατοι

4.578 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού

2.765 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος - συμπ. 11 θάνατοι

2.518 Νεφρών και ουροφόρων οδών - συμπ. 23 θάνατοι

571 Χειρουργικές και ιατρικές επιπλοκές - συμπ. 16 θάνατοι

450 Διάφορες διαταραχές - συμπ. 24 θάνατοι

275 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα – περιλ. κύστεις και πολύποδες (επιδείνωση ή πρόκληση) - συμπ. 8 θάνατοι

263 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος - συμπ. 2 θάνατοι

190 Εγκυμοσύνη, λοχεία και περιγεννητικές διαταραχές - συμπ. 3 θάνατοι

97 Επιπλοκές επί Συγγενών, οικογενών και γενετικών διαταραχών - συμπ. 2 θάνατοι

88 Διαταραχές λόγω προβλήματος των προϊόντων

 

4. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΤΗΣ J&J

Πειραματικό «εμβόλιο»: JANSSEN (AD26.COV2.S) της JOHNSON&JOHNSON 

ΘΑΝΑΤΟΙ: 466 ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 25.950 (έως 05/06/2021)

 

Αναλυτικά:

6.643 Γενικές διαταραχές & συμβάματα στο σημείο ένεσης - συμπ. 120 θάνατοι

5.457 Διαταραχές του νευρικού συστήματος - συμπ. 57 θάνατοι

4.429 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού - συμπ. 14 θάνατοι

2.389 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος - συμπ. 18 θάνατοι

1.683 Διάφορες υπό έρευνα- συμπ. 32 θάνατοι

1.119 Αγγειακές διαταραχές - συμπ. 54 θάνατοι

907 Αναπνευστικού, θώρακα και μεσοθωρακίου - συμπ. 37 θάνατοι

556 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού - συμπ. 1 θάνατος

392 Καρδιακές διαταραχές - συμπ. 48 θάνατοι

322 Λοιμώξεις - συμπ. 11 θάνατοι

305 Οφθαλμολογικές διαταραχές - συμπ. 3 θάνατοι

293 Χειρουργικά και ιατρικά συμβάματα - συμπ. 23 θάνατοι

275 Ψυχιατρικές διαταραχές - συμπ. 3 θάνατοι

267 Κακώσεις, δηλητηριάσεις και επιπλοκές - συμπ. 7 θάνατοι

240 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος - συμπ. 13 θάνατοι

140 Διαταραχές μεταβολισμού και της θρέψης - συμπ. 10 θάνατοι

125 Διαταραχές του αυτιού και του λαβύρινθου

102 Νεφρών και ουροφόρων οδών - συμπ. 7 θάνατοι

85 Αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού

66 Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος

44 Διαταραχές χωρίς περιγραφή - συμπ. 3 θάνατοι

14 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα – περιλ. κύστεις και πολύποδες (επιδείνωση)

12 Επιπλοκές επί Συγγενών, οικογενών και γενετικών διαταραχών -

9 Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικές – συμπ. 1 θάνατος

8 Διαταραχές λόγω προβλημάτων των προϊόντων

6 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος συμπ. 1 θάνατος


Zougla.gr




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
Εισαγωγικός Σχολιασμός (μπλέ γράμματα)
Σε ορισμένες αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση σαν πρόλογος να υπάρχει δικός μας σχολιασμός.Αυτή είναι η δική μας άποψη για το θέμα και δεν υποχρεώνουμε κανέναν να την διαβάσει...
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !